2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

CANIM BENİM MORALİNİ BOZMA SAKIN DUALRIMIZ SENİNLE ALLAH BÜYÜK OL HANGİ DOKTOR SİZİ İYİ GELİYORSA ONA GİDİN CANIM

Cok ediyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin cok sukur allaha sol iyi dedi dr onemli olan sag sol degil sayısı ve kalitesi dedi onlarda şimdilik normal inşallah oyle kalir olsunda solun sagin önemi yok
he şöyle ol canım ya stres sıkıntı yok canım güzel düşün güzel olsun herşey

dualrımız senile arkadaşım gidimce bize de haber ver mutlaka

tünaydın kızçeler nasılsınız bakayım benim işler bu ara yoğun pek gelemiyorum ama aklım sizde
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben 3 ,deneme için önümüzdeki adeti bekliyorum :)
bu topikde negatif düşünceye yer yok herkes pozitif ve neşeli olacak ki gelsin bebişler
bu arada benim bugün adetimin 5 günü ve bu ay öyle yoğun bir kanamam olmadı kızlar genelde koyu çamur gibi geldi
sadece 2-3 gün biraz kan gibi geldi

selam canım ben 2 tüp bebek denedim 2 negatif ti sorun bende rezerv az
novartta başladım 3. olarak ama yumurta toplama aşamasında iptal oldu tedavim
yani boşver deyip bir öncekiler gibi transfer edip psikolojimi bozmadılar
hiç işi şansa bırakmıyolar sağolsun ahmet hoca benimki ama ikiside çok iyi
hiç yaşamadığım bir olay iptal olan tedavimin tahlil parasını almadılar bizden olsun dediler
şimdi doğum kont. hapı verdiler 10 gün sonra adet olunca tekrar başalayacam ve merkezime çok güveniyorum
negstif olsada yine buraya gidecem

tüp bebek mi ysptırmıştın canım transfer sonrası biraz böyle oluyo kanama
ama değilse doktoruna bir sor bence

Ben ilk 3 gun gonal f 450 kullandimm daha sonra dktor 300 e duaurduuu ek olarakta marional veeerdii simdii bidee yumurtalar kendiliginden catlamasin diye bi ignee verdi bugunn 7.gunumm ona basladimmm

canım hayırlı osun tedavin ben de 2 ağustos adet oldum ama yarın gideceğim doktora bakalım birlikte ilerleyeceğiz inşallah hepimiz umutlarımızı kucağımıza alırız artık

Ben ilk 3 gun gonal f 450 kullandimm daha sonra dktor 300 e duaurduuu ek olarakta marional veeerdii simdii bidee yumurtalar kendiliginden catlamasin diye bi ignee verdi bugunn 7.gunumm ona basladimmm
bende 4 gan alıcamün 187.5 la başlıcam..c.tesi kontrolüm var cetrodite diye bir ilaç yazdı..daha sonra da onu kullanırım galiba..

Amin canim. Dualrin kabul olsun benim tuplerim sorunlu. Laparoskopi ve histereskopi oldum. Iki yil olcak. Ilk denemem olcak hayirlisi ile
ilk denemende pozitifi görürsün inşallah canım..sonuçta tıp vesile..herşey yaradanın ol demesine bakıyor..iş o kadar kolay aslında..bolca dualar etmeliyiz ki rabbim ol desin ve meleklerimiz bize gelsin..

canım hayırlı osun tedavin ben de 2 ağustos adet oldum ama yarın gideceğim doktora bakalım birlikte ilerleyeceğiz inşallah hepimiz umutlarımızı kucağımıza alırız artık
sağol canım seninkide hayırlı olsun..gelişmelerden haberdar edersin

Ihmal etme bizi evet tatlım haklisin umutsuzluk yok pozitif olacagiz di mi ama sen de ucuncu denemende bebise kavusursun insallah canimm

Kuzummmmm uzulmeee o sperm bulunacak ve o bebisler kucagina geleceekkkkk...seb yeter ki stres olmaaaa iyi dusunelim ve bol bolll dua edelimmm.keske istanbula gelmee sansiniz olsaydi isteee

Baharcim benim esimde emre beyin hastasii ve ayni yerde bende tuo bebek tedavisi gruorumm gelen hastalarin hikayelerini duyuncaaa ne kadar iyi bir doktor oldugu anlasiliyo zatenn. prensess38 keske istanbula gelevilsen canm yaaaa
Canim şimdilik burda şansımızı deneyelim. Son care olarak gene gideriz istanbula da .. Bakalim suan allak bullak kafam.. Araştırıyorum bugun hormon sonuçları icin aradi doktor. Iyiye gidis varmis ama mutlaka sigarayi bıraksın sonra gene test yapalim dedi.. Esim elinde kalan son paketi bitirme derdinde hala.. Ve oyun oynuyo anca umrunda degil sanki.. Yorgunum

Pirenses uçakla ha ankara ha istanbul canım bi böyle düşün allah yardımcınız olsun
dogru diyosun canim.. Bakalim olmadi istanbula da gideriz napalim..

prensess38 salla bakayim sütyenleriiiii

Özledimkizzzzzz...

Utandimmm sgol tatlim. prensess38 salla sutyenleri
Sizin icin sallarim tabi ki canlarimmmm

CANIM BENİM MORALİNİ BOZMA SAKIN DUALRIMIZ SENİNLE ALLAH BÜYÜK OL HANGİ DOKTOR SİZİ İYİ GELİYORSA ONA GİDİN CANIM
bakalim kuzucum suan kime gideceğimizi bilmiyorum. Insallah buluruz insan evladı bi doktor..

sagolasin canim yazdığın icin.. Novaart tan olumsuz bisey hic duymadim herkes memnun. Hocalar zaten prof. Bilgilerinden şüphem yok. Ama bizim icin urolog da laboratuvar da cok onemli.. Bilmiyorum ne yapcaz

Insallah bu kez olur canim.. dondurulmusta da mi ilac kullaniliyor. Bilmiyordum
Dondurulmuş tedavisinde transfer öncesi folbiol coraspin ve rahim kalinlastirici estrofem kullanılıyor transfer den 2 gün önce progestan iğne clexana iğne ve diğer haplar ekleniyor arti crinone jel test gününe kadar kişiye göre değişebilir ilaç ve iğneler

benim içinde labsratuvar önemli sadece bir yumurtam oluyo benim
güzel şeyler duydum sen yinede aklına neresi uyarsa içine sinmesi çok önemli

Vuvv aydinlandim sagol canim.. ben hic ilac falan kullanmadan transfer oluyor saniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…