- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.021
CANIM BENİM MORALİNİ BOZMA SAKIN DUALRIMIZ SENİNLE ALLAH BÜYÜK OL HANGİ DOKTOR SİZİ İYİ GELİYORSA ONA GİDİN CANIMKızlar esimde hic bi değişiklik olmamış. Her sey kocamaaaan 0...Doktor desen ayri bi hava. Azarladı resmen bizi. Bi daha o merkeze gitmeyi düşünmüyoruz istemiyoruz. Novaart la görüşmeye gittik ama hocaların hiçbiri yokmus öğleden sonra. Ama daha girer girmez guzel geldi merkez. Guya tecrubeli adı duyulmus diye bu doktora gitmiştik. Ama artik tecrube ve duyulmusluk degil ilgili doktor istiyoruz. Zaten yaşadığımız sey yeterince zor .. Simdi hersey daha zor. Sperm bulunacak mi stresi bitirecek bizi. Pazartesi yeniden novaart a gideriz belki de. Dua edin kızlar bana. Eşime belli etmemek icin ugrassam da dipteyim dokunsalar aglayacam
tedavin hayırlı olsun canımKizlar bugün doktora gittim adetimin ucuncu gunu muayene etti yumurtaliklarim iyi durumda oldugu icin doktor basladi hemen tedaviye fsh tsh prolaktin degerlerim iyi cikti şükür...merional igne verdi cumartedi kontrolum var ins iyi olur...
he şöyle ol canım ya stres sıkıntı yok canım güzel düşün güzel olsun herşeyCok ediyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin cok sukur allaha sol iyi dedi dr onemli olan sag sol degil sayısı ve kalitesi dedi onlarda şimdilik normal inşallah oyle kalir olsunda solun sagin önemi yok
dualrımız senile arkadaşım gidimce bize de haber ver mutlakaGünaydın kızlar, ptesi dr a gittim bhcg 888 iyi ve normal giden bir gebelik dedi. Bu ctesi keseyi görce inş. Ancak tüp bebek yapıcagımız için tedaviye başlamadan önce tetradox vermişti dr um. Tüp için gittiğim dr bu ilacın riskli oldugunu ve gebeliği sonlandırmaya kadar varabilicegni söyledi. Cerrahpaşada getam diye bir atastırma polkliniği var oraya yönlendirdi. O kadar üzüldümki sglamaktsn içim cıktı artık. Benim dr bişi olmaz dedi ama yinedf için rahat etsşn diye git bi göxük dedi. Tüp için medical park latif bey e gidiodum. Hamile oldugumu öğrenince yine aynı hastanefe suat süphan erşahin e gitmeye karar verdim. Harika bi insan. Bugün getam a gidicem .hepinizden dua istiyorum arkadaslar,inşallah bişi olmamıştır bebeğime..
selam canım ben 2 tüp bebek denedim 2 negatif ti sorun bende rezerv azKızlar esimde hic bi değişiklik olmamış. Her sey kocamaaaan 0...Doktor desen ayri bi hava. Azarladı resmen bizi. Bi daha o merkeze gitmeyi düşünmüyoruz istemiyoruz. Novaart la görüşmeye gittik ama hocaların hiçbiri yokmus öğleden sonra. Ama daha girer girmez guzel geldi merkez. Guya tecrubeli adı duyulmus diye bu doktora gitmiştik. Ama artik tecrube ve duyulmusluk degil ilgili doktor istiyoruz. Zaten yaşadığımız sey yeterince zor .. Simdi hersey daha zor. Sperm bulunacak mi stresi bitirecek bizi. Pazartesi yeniden novaart a gideriz belki de. Dua edin kızlar bana. Eşime belli etmemek icin ugrassam da dipteyim dokunsalar aglayacam
tüp bebek mi ysptırmıştın canım transfer sonrası biraz böyle oluyo kanamatünaydın kızçeler nasılsınız bakayım benim işler bu ara yoğun pek gelemiyorum ama aklım sizde
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben 3 ,deneme için önümüzdeki adeti bekliyorum :)
bu topikde negatif düşünceye yer yokherkes pozitif ve neşeli olacak ki gelsin bebişler
bu arada benim bugün adetimin 5 günü ve bu ay öyle yoğun bir kanamam olmadı kızlar genelde koyu çamur gibi geldi
sadece 2-3 gün biraz kan gibi geldi
Ben ilk 3 gun gonal f 450 kullandimm daha sonra dktor 300 e duaurduuu ek olarakta marional veeerdii simdii bidee yumurtalar kendiliginden catlamasin diye bi ignee verdi bugunn 7.gunumm ona basladimmmmerhaba arkadaşlar ben bursadan kasım ayında 4 yıl olacak evleneli..hiç bir sorun olmamasına ragmen gebelik olmadı..1 negatif aşılamam var..
2 agustos adet oldum dün de tüp bebek için ilk muayeneye gittim ve iğnemi vuruldum..187.5 doz gonal f le başlandı..sizler kaç doz la başladınız..
inşallah hepimizin gönlüne göre olur
Amin canim. Dualrin kabul olsunayy inşallah canım 4 yıldır bekliyorum artık olsun istiyorum..hepimiz için dua edicem inşallah..sizde sorun neydi ne kadar oldu?
canım hayırlı osun tedavin ben de 2 ağustos adet oldum ama yarın gideceğim doktora bakalım birlikte ilerleyeceğiz inşallah hepimiz umutlarımızı kucağımıza alırız artıkmerhaba arkadaşlar ben bursadan kasım ayında 4 yıl olacak evleneli..hiç bir sorun olmamasına ragmen gebelik olmadı..1 negatif aşılamam var..
2 agustos adet oldum dün de tüp bebek için ilk muayeneye gittim ve iğnemi vuruldum..187.5 doz gonal f le başlandı..sizler kaç doz la başladınız..
inşallah hepimizin gönlüne göre olur
bende 4 gan alıcamün 187.5 la başlıcam..c.tesi kontrolüm var cetrodite diye bir ilaç yazdı..daha sonra da onu kullanırım galiba..Ben ilk 3 gun gonal f 450 kullandimm daha sonra dktor 300 e duaurduuu ek olarakta marional veeerdii simdii bidee yumurtalar kendiliginden catlamasin diye bi ignee verdi bugunn 7.gunumm ona basladimmm
ilk denemende pozitifi görürsün inşallah canım..sonuçta tıp vesile..herşey yaradanın ol demesine bakıyor..iş o kadar kolay aslında..bolca dualar etmeliyiz ki rabbim ol desin ve meleklerimiz bize gelsin..Amin canim. Dualrin kabul olsunbenim tuplerim sorunlu. Laparoskopi ve histereskopi oldum. Iki yil olcak. Ilk denemem olcak hayirlisi ile
sağol canım seninkide hayırlı olsun..gelişmelerden haberdar edersincanım hayırlı osun tedavin ben de 2 ağustos adet oldum ama yarın gideceğim doktora bakalım birlikte ilerleyeceğiz inşallah hepimiz umutlarımızı kucağımıza alırız artık
tünaydın kızçeler nasılsınız bakayım benim işler bu ara yoğun pek gelemiyorum ama aklım sizde
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben 3 ,deneme için önümüzdeki adeti bekliyorum :)
bu topikde negatif düşünceye yer yokherkes pozitif ve neşeli olacak ki gelsin bebişler
bu arada benim bugün adetimin 5 günü ve bu ay öyle yoğun bir kanamam olmadı kızlar genelde koyu çamur gibi geldi
sadece 2-3 gün biraz kan gibi geldi
Kuzummmmm uzulmeee o sperm bulunacak ve o bebisler kucagina geleceekkkkk...seb yeter ki stres olmaaaa iyi dusunelim ve bol bolll dua edelimmm.keske istanbula gelmee sansiniz olsaydi isteee
Canim şimdilik burda şansımızı deneyelim. Son care olarak gene gideriz istanbula da .. Bakalim suan allak bullak kafam.. Araştırıyorum bugun hormon sonuçları icin aradi doktor. Iyiye gidis varmis ama mutlaka sigarayi bıraksın sonra gene test yapalim dedi.. Esim elinde kalan son paketi bitirme derdinde hala.. Ve oyun oynuyo anca umrunda degil sanki.. YorgunumBaharcim benim esimde emre beyin hastasii ve ayni yerde bende tuo bebek tedavisi gruorumm gelen hastalarin hikayelerini duyuncaaa ne kadar iyi bir doktor oldugu anlasiliyo zatenn.prensess38 keske istanbula gelevilsen canm yaaaa
dogru diyosun canim.. Bakalim olmadi istanbula da gideriz napalim..Pirenses uçakla ha ankara ha istanbul canım bi böyle düşün allah yardımcınız olsun
Sizin icin sallarim tabi ki canlarimmmm
bakalim kuzucum suan kime gideceğimizi bilmiyorum. Insallah buluruz insan evladı bi doktor..CANIM BENİM MORALİNİ BOZMA SAKIN DUALRIMIZ SENİNLE ALLAH BÜYÜK OL HANGİ DOKTOR SİZİ İYİ GELİYORSA ONA GİDİN CANIM
sagolasin canim yazdığın icin.. Novaart tan olumsuz bisey hic duymadim herkes memnun. Hocalar zaten prof. Bilgilerinden şüphem yok. Ama bizim icin urolog da laboratuvar da cok onemli.. Bilmiyorum ne yapcazselam canım ben 2 tüp bebek denedim 2 negatif ti sorun bende rezerv az
novartta başladım 3. olarak ama yumurta toplama aşamasında iptal oldu tedavim
yani boşver deyip bir öncekiler gibi transfer edip psikolojimi bozmadılar
hiç işi şansa bırakmıyolar sağolsun ahmet hoca benimki ama ikiside çok iyi
hiç yaşamadığım bir olay iptal olan tedavimin tahlil parasını almadılar bizden olsun dediler
şimdi doğum kont. hapı verdiler 10 gün sonra adet olunca tekrar başalayacam ve merkezime çok güveniyorum
negstif olsada yine buraya gidecem
Dondurulmuş tedavisinde transfer öncesi folbiol coraspin ve rahim kalinlastirici estrofem kullanılıyor transfer den 2 gün önce progestan iğne clexana iğne ve diğer haplar ekleniyor arti crinone jel test gününe kadar kişiye göre değişebilir ilaç ve iğnelerInsallah bu kez olur canim.. dondurulmusta da mi ilac kullaniliyor. Bilmiyordum
benim içinde labsratuvar önemli sadece bir yumurtam oluyo benimCanim şimdilik burda şansımızı deneyelim. Son care olarak gene gideriz istanbula da .. Bakalim suan allak bullak kafam.. Araştırıyorum bugun hormon sonuçları icin aradi doktor. Iyiye gidis varmis ama mutlaka sigarayi bıraksın sonra gene test yapalim dedi.. Esim elinde kalan son paketi bitirme derdinde hala.. Ve oyun oynuyo anca umrunda degil sanki.. Yorgunum
dogru diyosun canim.. Bakalim olmadi istanbula da gideriz napalim..
Sizin icin sallarim tabi ki canlarimmmm
bakalim kuzucum suan kime gideceğimizi bilmiyorum. Insallah buluruz insan evladı bi doktor..
sagolasin canim yazdığın icin.. Novaart tan olumsuz bisey hic duymadim herkes memnun. Hocalar zaten prof. Bilgilerinden şüphem yok. Ama bizim icin urolog da laboratuvar da cok onemli.. Bilmiyorum ne yapcaz
Vuvv aydinlandimDondurulmuş tedavisinde transfer öncesi folbiol coraspin ve rahim kalinlastirici estrofem kullanılıyor transfer den 2 gün önce progestan iğne clexana iğne ve diğer haplar ekleniyor arti crinone jel test gününe kadar kişiye göre değişebilir ilaç ve iğneler
Aminyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
tedaviye başlayanlarda hayırlı olsun..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
sonuç bekleyenlerde pozitifle dönerler inş.
aminnnnnnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?