- 31 Temmuz 2014
- 194
- 320
- 103
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.041
Tüp bebek için canım dr regli olana kadar kullanmamı istemişti ama ben hamileymişimİnşallah bisey olmamisdir canim..niye o ilaci kullanmisdin..
Yok canım iğnelere devam transfer sonrası taze embriyo transferi sonrası ile ayni bakalım bende bu ayın ortası gb 4.transferim olur diye düşünüyor um insaAllah hayırlısı tabiVuvv aydinlandimsagol canim.. ben hic ilac falan kullanmadan transfer oluyor saniyordum.
Doktor ne dedi senden haber bekliyordum inşallah iyidir herşeyTüp bebek için canım dr regli olana kadar kullanmamı istemişti ama ben hamileymişim
Hayırlı olsun canım zamanın geçmesi için film kitap puzzle mandala ya da hoşuna giden bir Uğraş bul ben diğerinde test günü için çok stres yapmıştım hiç iyi gelmediIyi akşamlar bayanlar transferimi oldum geldim , sadece 20 dakika yatıp çıkabilirsin dediler ben 40 dakika kadar uzandım ve eve geldim nasıl geçecek zaman bakalım ayın 14'u test tarihi
Canim insallah hersey yolunda gider. Allah yardimcin olsun.. zaman gecirmek icin mutlu olacagin seyler yap. Aklin surekli onunla mesgul olmasin. Gerci ben nasil yapcam onu bilmiyorum amaIyi akşamlar bayanlar transferimi oldum geldim , sadece 20 dakika yatıp çıkabilirsin dediler ben 40 dakika kadar uzandım ve eve geldim nasıl geçecek zaman bakalım ayın 14'u test tarihi
Bizim mutlu oldugunuz ann salladigimiz bayraklarimiz canimmm
aa ciddimi ? yani normal yollamı oldu şimdi ? e dr. muayene falan etmedimi anlaması lazım değilmiydi ?Tüp bebek için canım dr regli olana kadar kullanmamı istemişti ama ben hamileymişim
iyiyim hemşom sen nasılsın
hi hi farklı bir bayrakmışBizim mutlu oldugunuz ann salladigimiz bayraklarimiz canimmm
hadi hayırlısı cnm.inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin yada bebişlerin..Iyi akşamlar bayanlar transferimi oldum geldim , sadece 20 dakika yatıp çıkabilirsin dediler ben 40 dakika kadar uzandım ve eve geldim nasıl geçecek zaman bakalım ayın 14'u test tarihi
Allah yardıcın olsun canım.inşallah herşey yolunda gider..sıkı sıkı tutunur sana...Arkadaslar yarın transferim yapılacak allah rızası için dualarinizi esirgemeyin
İnşallah canım ya hepimizin hayırlısıni le bebisler i olur sen başladın mi tedaviyeAllah yardıcın olsun canım.inşallah herşey yolunda gider..sıkı sıkı tutunur sana...
Amin canim..daha baslamadim.adetimi bekliyorum bende..İnşallah canım ya hepimizin hayırlısıni le bebisler i olur sen başladın mi tedaviye
Hayirlisi canim insalahhhYok canım iğnelere devam transfer sonrası taze embriyo transferi sonrası ile ayni bakalım bende bu ayın ortası gb 4.transferim olur diye düşünüyor um insaAllah hayırlısı tabi
Canim dualrimiz seninle. Rabbim yardincin olsun.Arkadaslar yarın transferim yapılacak allah rızası için dualarinizi esirgemeyin
Biz seninle birlikte baslayacagiz gibime geliyo. Hadi bakalımAmin canim..daha baslamadim.adetimi bekliyorum bende..
Evet bu gidisle oyle olacak gibi..:) yüzyüze gorusuruz isde ne güzel. .Biz seninle birlikte baslayacagiz gibime geliyo. Hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?