- 12 Aralık 2013
- 153
- 284
- 33
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.061
Dualarımız seninle tatlım bebişlerini al gel sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallahArkadaslar yarın transferim yapılacak allah rızası için dualarinizi esirgemeyin
Evet canim..cok iyi olurEvet bu gidisle oyle olacak gibi..:) yüzyüze gorusuruz isde ne güzel. .
İnşallah hepimizin bebisleri tutunur CanimDualarımız seninle tatlım bebişlerini al gel sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah
Saat kacda canim transfer ?İnşallah hepimizin bebisleri tutunur Canim
11.30 da buarada ol dediler canım heyecan bastı en zor günler başlıyorSaat kacda canim transfer ?
Allah yardincin olsun cnm.
hadi bakalım hayrlısı..sakin ol stres yapma..11.30 da buarada ol dediler canım heyecan bastı en zor günler başlıyor
Memorial sisli hastanesinde yaptırdım canım, sadece cok yatma dediler bende rapor aldım evde olacağım dedim ama bi oglum var onunla ugrasmaktan oturamadim bugun hic, oglum da ilk transfer gunu kabiz olmuştum mesela bunda oyle birsey olmadı acaba tutmadı mı diyorum@new123 cnm nerde tedavi oldun ve nelere dikkat etmen gerektiğini söyledilermi ?
Senin hangi hastaneydi canım insallah iyi gecer transferin ve sonuçta pozitif sonucu alırsınArkadaslar yarın transferim yapılacak allah rızası için dualarinizi esirgemeyin
Emsey hastanesinde yaptiriyorum inşallah iyi geçer de Rabbim de nasip ederse bebislerim bana tutunsunlarSenin hangi hastaneydi canım insallah iyi gecer transferin ve sonuçta pozitif sonucu alırsın
Memorial sisli hastanesinde yaptırdım canım, sadece cok yatma dediler bende rapor aldım evde olacağım dedim ama bi oglum var onunla ugrasmaktan oturamadim bugun hic, oglum da ilk transfer gunu kabiz olmuştum mesela bunda oyle birsey olmadı acaba tutmadı mı diyorum
Banada dua edin transfer günümü bekliyorum iyi sonuçlanır hepimiz icin
Fiyatlarinida yazarmisin canim?ARKADAŞLAR ELİMDE 9 KUTU PREGON 300 1 KUTU ORGALUTRAN VAR İLGİLENENE ÖZELDEN YAZSIN ...
PUREGON 1 KUTU SKT KASIM 2015
PUREGON 3 KUTU SKT OCAK 2016
PUREGON 5 KUTU SKT HAZİRAN 2016
ORGALUTRAN T KUTU SKT HAZİRAN 2016
Dondurulmusmuydu cnm ?KIZLAR DR. GELİYORUM , TRANSAFER GÜNÜM BELLİ OLDU 15 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ 1 TANE 5. GÜNÜ EMBRİYO TRANSFERİ OLUCAK...
Demek ilk cocugunda tup bebek le oldu..ikisindede ayni seyleri yadicaksin diye borsey yokki..inşallah tutunmustr sana ..aminnn. .Memorial sisli hastanesinde yaptırdım canım, sadece cok yatma dediler bende rapor aldım evde olacağım dedim ama bi oglum var onunla ugrasmaktan oturamadim bugun hic, oglum da ilk transfer gunu kabiz olmuştum mesela bunda oyle birsey olmadı acaba tutmadı mı diyorum
Iyiyim cnm sagolasin..hi hi bu sefer unutulmadim :) :)
İnşallah cnm Rabbim Ol der Oda oluverir. .aminn..Banada dua edin transfer günümü bekliyorum iyi sonuçlanır hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?