- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.081
özelden yazdımFiyatlarinida yazarmisin canim?
Insallah canim.. Allah yardimcin olsun.. transfer ne zaman..Banada dua edin transfer günümü bekliyorum iyi sonuçlanır hepimiz icin
Doktor yumurta toplanacak sonra bana da tetradox verdi bende kullandım. Su an transferimin 4. Günü. Nasıl yani sakıncalı olsa doktor niye versin ki. Sen transferden sonra da kullandım mi o ilacidualrımız senile arkadaşım gidimce bize de haber ver mutlaka
Slm. Yumurta toplamadan sonra doktorum bana da tetradox verdi. Ama transferden sonra kullanmadım. Sen transferden sonra kullandım mi. Zararlı olsa niye versin ama şimdi bana da kurt dusurdun. Transferimin 4. Günü bugunGünaydın kızlar, ptesi dr a gittim bhcg 888 iyi ve normal giden bir gebelik dedi. Bu ctesi keseyi görce inş. Ancak tüp bebek yapıcagımız için tedaviye başlamadan önce tetradox vermişti dr um. Tüp için gittiğim dr bu ilacın riskli oldugunu ve gebeliği sonlandırmaya kadar varabilicegni söyledi. Cerrahpaşada getam diye bir atastırma polkliniği var oraya yönlendirdi. O kadar üzüldümki sglamaktsn içim cıktı artık. Benim dr bişi olmaz dedi ama yinedf için rahat etsşn diye git bi göxük dedi. Tüp için medical park latif bey e gidiodum. Hamile oldugumu öğrenince yine aynı hastanefe suat süphan erşahin e gitmeye karar verdim. Harika bi insan. Bugün getam a gidicem .hepinizden dua istiyorum arkadaslar,inşallah bişi olmamıştır bebeğime..
EVET CANIM , DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ OLACAK...Dondurulmusmuydu cnm ?
Inşallah tutar ..Allah yardimcin olsun. .
Bebişlerin sıkı tutunsunlar inşallah dualarımız seninleSenin hangi hastaneydi canım insallah iyi gecer transferin ve sonuçta pozitif sonucu alırsın
Canım benimde tüp bebekle bir kızm var 11 yaşında bende 2 için başladım sıfırdan tedaviyeAllah hepinize sağlıcaklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
3 yaşında oğlum var tüp bebek , dondurulmuşları kullanmayı düşünüyorum 2. Bebek için.
Rabbim kimseye aratmasın . Sevgiler.
yok canım tüp bebek yaptırmadım bu ay deniyecektim 45 günde geldi adetim önümüzdeki adetle 3, denemyi yaptıracağım inş.tüp bebek mi ysptırmıştın canım transfer sonrası biraz böyle oluyo kanama
ama değilse doktoruna bir sor bence
amin canım amin bol bebişli topik olsun bizim topik :)Ihmal etme bizievet tatlım haklisin umutsuzluk yok pozitif olacagiz di mi ama sen de ucuncu denemende bebise kavusursun insallah canimm
Iyiyim cnm sagolasin..hi hi bu sefer unutulmadim :) :)
Evet beklkyorum sms tesrif etmefi bu zilli bugün günümdu ..bakalim gecmi gelicek. .
canım benim 2 denemem 1,5 yıl önce oldu ben hatırlayamadım o ilacı verdi mi banaDoktor yumurta toplanacak sonra bana da tetradox verdi bende kullandım. Su an transferimin 4. Günü. Nasıl yani sakıncalı olsa doktor niye versin ki. Sen transferden sonra da kullandım mi o ilaci
bende merak ettim yatıyordur bence :)
Herhangi bir belirtiniz var mı nasıl gidiyorSlm. Yumurta toplamadan sonra doktorum bana da tetradox verdi. Ama transferden sonra kullanmadım. Sen transferden sonra kullandım mi. Zararlı olsa niye versin ama şimdi bana da kurt dusurdun. Transferimin 4. Günü bugun
Yumurta sayisi fazlamiydi cnm sendeKızlar bugun tedavinin 7.günü kanda e2 değeri 1904 çıkmış normal mi sizce? Bu ne demek çok yüksek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?