2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Slm. Yumurta toplamadan sonra doktorum bana da tetradox verdi. Ama transferden sonra kullanmadım. Sen transferden sonra kullandım mi. Zararlı olsa niye versin ama şimdi bana da kurt dusurdun. Transferimin 4. Günü bugun

Allah hepinize sağlıcaklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
3 yaşında oğlum var tüp bebek , dondurulmuşları kullanmayı düşünüyorum 2. Bebek için.
Rabbim kimseye aratmasın . Sevgiler.

Allah hepinize sağlıcaklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
3 yaşında oğlum var tüp bebek , dondurulmuşları kullanmayı düşünüyorum 2. Bebek için.
Rabbim kimseye aratmasın . Sevgiler.
Canım benimde tüp bebekle bir kızm var 11 yaşında bende 2 için başladım sıfırdan tedaviye

Doktor yumurta toplanacak sonra bana da tetradox verdi bende kullandım. Su an transferimin 4. Günü. Nasıl yani sakıncalı olsa doktor niye versin ki. Sen transferden sonra da kullandım mi o ilaci
canım benim 2 denemem 1,5 yıl önce oldu ben hatırlayamadım o ilacı verdi mi bana

Slm. Yumurta toplamadan sonra doktorum bana da tetradox verdi. Ama transferden sonra kullanmadım. Sen transferden sonra kullandım mi. Zararlı olsa niye versin ama şimdi bana da kurt dusurdun. Transferimin 4. Günü bugun
Herhangi bir belirtiniz var mı nasıl gidiyor

B belgeseller canim tetradox ilacini yumurta toplamadan sonra banada verdiler ama sadece 4 gun kullanilcak o ilac..hatta simdi kalkdim bakdim ilacin uzerinede yazilmis 4 gun kullan diye..transferden sonra kullanilmicak..doktoruna sor yinede ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…