2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Yumurta sayisi fazlamiydi cnm sende
Benim e2 500 en dr yumurta tolamaya gun vermisdi fskat yumurta sadece 2 iydi benim

evet en son 12 yumurta görünüyor demişti hemşire. Yarın kontrole çağırdı. Offf hergün hergün gidiceğimi bilmiyordum.
hemşire az önce aradı yarın gelin kontrol ve tekrar ölçümden sonra yumurta toplamaya gün vericez dedi.

Doktor ne dedi senden haber bekliyordum inşallah iyidir herşey
dün getam a gittim kızlar ama ultrason görüntüsü istedler hemen gidip cektirdim ama kese henüz oluşamıştı. dr kese oluştuktan sonra gel dedi. ama ordaki asisitanlar cok erken zamanda kullanmıssınız sorun olmaz korkmayın dediler. 24 agustosta tekrar gidicem bakalım. zaten ya düşük oluyomus yada gebelik devam ediyormus. henüz bende bişi yok çok şükür normal seyrinde devam ediyor hamileliğim

Slm. Yumurta toplamadan sonra doktorum bana da tetradox verdi. Ama transferden sonra kullanmadım. Sen transferden sonra kullandım mi. Zararlı olsa niye versin ama şimdi bana da kurt dusurdun. Transferimin 4. Günü bugun

canım ben tüp yaptırmaya gerek kalmadan aynı ay içinde doğal yollardan hamile kaldım ama ilacıda kullanmıs bulundum işte. regli oluncaya kadar kullanıp sonra dr a iğneleri yazsın diye gidicekim. ama günüm gecti ve hamile oldugumu öğrendim

Ayyyy ne guzel. Sen icini ferah tut. Herşey guzel olur. Allah seni bak hız yormamis inan uzmezde.. İnsallahh. Bana da dua edin lutfenn

Himm isde ondan senin yuksekmis bence..masallah..evet malesef sık sık gidiliyor kontrole..hadi hayrlisiyla tolansin yumurtalarin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…