- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.121
Transferim yapıldı hastanede yatıyorum 2 adet embriyo transfer edildi. Kalk diyene kadar buradayım inşallah bebislerim bana tutunurlar
dün getam a gittim kızlar ama ultrason görüntüsü istedler hemen gidip cektirdim ama kese henüz oluşamıştı. dr kese oluştuktan sonra gel dedi. ama ordaki asisitanlar cok erken zamanda kullanmıssınız sorun olmaz korkmayın dediler. 24 agustosta tekrar gidicem bakalım. zaten ya düşük oluyomus yada gebelik devam ediyormus. henüz bende bişi yok çok şükür normal seyrinde devam ediyor hamileliğim
111 :) hamileyim kızlar
Amin canım inşallah. Bir tane 5. Gün embriyosuydu. Doktorum bugün test yaptirmami soylemisti,bugün 9.günumCanim bu gece ordami kalicaksin? Yoksa eve dönücekmisiniz. Insallah bebislerin tutunur sana.. Oyyy ne heyecanliiiii..
Canim insallah bisey olmaz. Sen kalbini ferah tut..
Yipppppppiiiiii olllleeeeyyyy süper bir haber csnimmmm.. Tek embriyo transferi oldun dimi? Kacinci günü test yaptin simdi? Darisi bizlere insallah saglicakla..
Ay maşallah. .cok sanslisin..degerin kac geldi cnm ?Amin canım inşallah. Bir tane 5. Gün embriyosuydu. Doktorum bugün test yaptirmami soylemisti,bugün 9.günum
Amin canım inşallah. Bir tane 5. Gün embriyosuydu. Doktorum bugün test yaptirmami soylemisti,bugün 9.günum
Cumartesi verecek canım iki gün arayla. İki katı olması gerekiyorNe güzel canim ya. Cok sevindimmmm.. Insallah katlanir degerin.. Cuma günü tekrar mi kan vericeksin?
111Ay maşallah. .cok sanslisin..degerin kac geldi cnm ?
Cumartesi verecek canım iki gün arayla. İki katı olması gerekiyor
hayırlı olsun sonucun hayırla kucağına al inşallah canım
Ohh cnm inşallah katlanarak artar..
Amin canım inşallahhayırlı olsun sonucun hayırla kucağına al inşallah canım
Amin ecmain canımHayirlisi canim insalahhhAllahim bu kez yuzunu guldursun.
Amin canım inşallah
Rabbim sizlere de nasip etsin. O kadar umutsuzdur ki sorunumuzdan dolayı. Hiçbir belirti de yasamadim,hatta bugün adet olacagimi hissettim sabah.
ne guzel nasip olmus canim sağlıkla kucağınıza alın insallah.. Bizim de sorunumuz azospermi.. Bakalım neler bekliyo biziAşırı derecede erkek sorunu canım . hız sıfır sayı bir milyon onunda yarıdan çoğunda morfoloji sorunu vardi. İlk denememizdi. Çok sukur nasip oldu.
Canimmm insallah sıkı sıkı tutunur birakmazlar seni..Transferim yapıldı hastanede yatıyorum 2 adet embriyo transfer edildi. Kalk diyene kadar buradayım inşallah bebislerim bana tutunurlar
Canim ya cok guzel harika bi haber. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin..111 :) hamileyim kızlar
Iyi akşamlar bayanlar transferimi oldum geldim , sadece 20 dakika yatıp çıkabilirsin dediler ben 40 dakika kadar uzandım ve eve geldim nasıl geçecek zaman bakalım ayın 14'u test tarihi
Canimm cok sewindimm saglicakla kucagina al insss111 :) hamileyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?