2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Transferim yapıldı hastanede yatıyorum 2 adet embriyo transfer edildi. Kalk diyene kadar buradayım inşallah bebislerim bana tutunurlar

Canim bu gece ordami kalicaksin? Yoksa eve dönücekmisiniz. Insallah bebislerin tutunur sana.. Oyyy ne heyecanliiiii..

Canim insallah bisey olmaz. Sen kalbini ferah tut..

111 :) hamileyim kızlar

Yipppppppiiiiii olllleeeeyyyy süper bir haber csnimmmm.. Tek embriyo transferi oldun dimi? Kacinci günü test yaptin simdi? Darisi bizlere insallah saglicakla..

Amin canım inşallah. Bir tane 5. Gün embriyosuydu. Doktorum bugün test yaptirmami soylemisti,bugün 9.günum

Amin canım inşallah
Rabbim sizlere de nasip etsin. O kadar umutsuzdur ki sorunumuzdan dolayı. Hiçbir belirti de yasamadim,hatta bugün adet olacagimi hissettim sabah.

Listemizde 3. hamilesin innnsalllahhh.. Masalllaaahhh kat kat artsin degerin insalllahhh

Aşırı derecede erkek sorunu canım . hız sıfır sayı bir milyon onunda yarıdan çoğunda morfoloji sorunu vardi. İlk denememizdi. Çok sukur nasip oldu.
ne guzel nasip olmus canim sağlıkla kucağınıza alın insallah.. Bizim de sorunumuz azospermi.. Bakalım neler bekliyo bizi

kizlar merhaba durumlariniz iyidir inşallah. herkes hayırlı haberler alir inşallah. bende tedaviye yarin baslayacagim inşallah. dualarinizi eksik etmeyin. birde yumurta kalite ve sayisini artirmak icin neler yiyip iciyorsunuz. neleri yapmaktan, yemekten uzak duruyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…