- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 39
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.141
ne guzel nasip olmus canim sağlıkla kucağınıza alın insallah.. Bizim de sorunumuz azospermi.. Bakalım neler bekliyo bizi
doktor 12 ci gün pazartesi yap testi dedi ama ben pazar günü yapacağım, bende de hiçbir belirti yok hafif kasık ağrısı var sadece. Hem korkuyorum hem de biran önce gün gelsin yapayım testi diyorum karışık yanistarsee canimcim sen naptin? Kac gün kaldi?
ayy canım hayırlı olsun çok sevindim:) erkenmi yaptın testi senle 1 gün var aramızda111 :) hamileyim kızlar
Benim test günü bugündu canım. 9.gün istediler. Senin de çıkar aslında yaptırabilirsin yarınayy canım hayırlı olsun çok sevindim:) erkenmi yaptın testi senle 1 gün var aramızda
ben daha yapmadım
bana dr 12 ci gün yap dedi ben 11ci gün yapcamBenim test günü bugündu canım. 9.gün istediler. Senin de çıkar aslında yaptırabilirsin yarın
Canım benim ki 5. Gun embriyosu ama dondrulmuslarla yapıldı, hic ağılı bir işlem degil iki dakika bile sürmüyor isin en kolay kısmıMerhaba, transferi kaçıncı gün oldunuz ve nasıl ağrılı bir işlem mi?
Hayırlı olsun arkadasım cok sevindim , hangi hastaneydi sizin ? Transferden sonra neler yaşamistiniz bana kesinlikle yatma dediler de merak ediyorum o yüzdenBenim test günü bugündu canım. 9.gün istediler. Senin de çıkar aslında yaptırabilirsin yarın
Kahveden uzak durmak gerekiyor onun dışında ben hic birsey yapmamistimkizlar merhaba durumlariniz iyidir inşallah. herkes hayırlı haberler alir inşallah. bende tedaviye yarin baslayacagim inşallah. dualarinizi eksik etmeyin. birde yumurta kalite ve sayisini artirmak icin neler yiyip iciyorsunuz. neleri yapmaktan, yemekten uzak duruyorsunuz
İki gün yattım canım. Sonraki iki gün de evin içinde ufak tefek işler yaptım. Yemek yaptım. Yatagimi topladım. 4. Gün akşamı esimle akşam dışarı çıktık iki saat kadar gezdim. Diğer gün alışverişe gittik. Benim doktorum da iki günden sonra normal hayata don demişti. Hergun bir dilim ananas yedim çayı açık içtim ve bol bol kabak çekirdeği yedimHayırlı
Hayırlı olsun arkadasım cok sevindim , hangi hastaneydi sizin ? Transferden sonra neler yaşamistiniz bana kesinlikle yatma dediler de merak ediyorum o yüzden
Benimde Haziranda dondurulmuştu bu ay reglimle ilaçlarıma başladım transfer için o yüzden merak ettim :) tesekkür ederim cevapladığın için.Canım benim ki 5. Gun embriyosu ama dondrulmuslarla yapıldı, hic ağılı bir işlem degil iki dakika bile sürmüyor isin en kolay kısmı
canim benim insallah sende hamileyimm haberi verirsin burdan... Pazar günü kan mi vercen? Yoksa idrar testimi düsünüyorsun?doktor 12 ci gün pazartesi yap testi dedi ama ben pazar günü yapacağım, bende de hiçbir belirti yok hafif kasık ağrısı var sadece. Hem korkuyorum hem de biran önce gün gelsin yapayım testi diyorum karışık yani
Hadi hayirlisi canimBenimde transfer günüm yarın kızlar dua edin lütfen
İki gün yattım canım. Sonraki iki gün de evin içinde ufak tefek işler yaptım. Yemek yaptım. Yatagimi topladım. 4. Gün akşamı esimle akşam dışarı çıktık iki saat kadar gezdim. Diğer gün alışverişe gittik. Benim doktorum da iki günden sonra normal hayata don demişti. Hergun bir dilim ananas yedim çayı açık içtim ve bol bol kabak çekirdeği yedim
Benimde test sonucum ayın 14 u. İnsallah iyi olurMerhaba, transferi kaçıncı gün oldunuz ve nasıl ağrılı bir işlem mi?
Allah tamamına erdirsin canımmm111 :) hamileyim kızlar
hadi hsyırlısı olsun canım bebişlerin sımsıkı tutunsun sana :)2 adet embriyo transferim oldu hastanedeyim kalk diyene kadar yatiyorum
Ananasa transferden önceki gün başladım beş gün yedim. Kabak çekirdeğini hala daha yiyorumCanim ananasi ve kabak cekirdegini test gününe kadar mi yedin?
hakkında hayırlıısı olsun canım inş. bir sorun çıkmaz erken kullanmanın sorun olmaması güzel hadi hayırlısı :)dün getam a gittim kızlar ama ultrason görüntüsü istedler hemen gidip cektirdim ama kese henüz oluşamıştı. dr kese oluştuktan sonra gel dedi. ama ordaki asisitanlar cok erken zamanda kullanmıssınız sorun olmaz korkmayın dediler. 24 agustosta tekrar gidicem bakalım. zaten ya düşük oluyomus yada gebelik devam ediyormus. henüz bende bişi yok çok şükür normal seyrinde devam ediyor hamileliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?