2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hayırlı
Benim test günü bugündu canım. 9.gün istediler. Senin de çıkar aslında yaptırabilirsin yarın
Hayırlı olsun arkadasım cok sevindim , hangi hastaneydi sizin ? Transferden sonra neler yaşamistiniz bana kesinlikle yatma dediler de merak ediyorum o yüzden

Kahveden uzak durmak gerekiyor onun dışında ben hic birsey yapmamistim

Hayırlı

Hayırlı olsun arkadasım cok sevindim , hangi hastaneydi sizin ? Transferden sonra neler yaşamistiniz bana kesinlikle yatma dediler de merak ediyorum o yüzden
İki gün yattım canım. Sonraki iki gün de evin içinde ufak tefek işler yaptım. Yemek yaptım. Yatagimi topladım. 4. Gün akşamı esimle akşam dışarı çıktık iki saat kadar gezdim. Diğer gün alışverişe gittik. Benim doktorum da iki günden sonra normal hayata don demişti. Hergun bir dilim ananas yedim çayı açık içtim ve bol bol kabak çekirdeği yedim

Canım benim ki 5. Gun embriyosu ama dondrulmuslarla yapıldı, hic ağılı bir işlem degil iki dakika bile sürmüyor isin en kolay kısmı
Benimde Haziranda dondurulmuştu bu ay reglimle ilaçlarıma başladım transfer için o yüzden merak ettim :) tesekkür ederim cevapladığın için.

canim benim insallah sende hamileyimm haberi verirsin burdan... Pazar günü kan mi vercen? Yoksa idrar testimi düsünüyorsun?

Canim ananasi ve kabak cekirdegini test gününe kadar mi yedin?

hakkında hayırlıısı olsun canım inş. bir sorun çıkmaz erken kullanmanın sorun olmaması güzel hadi hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…