2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Selamm kizlarr hamile olan arkadaslarim cok mutlu oldum Rabbim hayırlısıyla kucaginiza aldirsin inşallah tedaviye baslamis arkadaşlar hayirli olur inşallah gonlunuze gore versin Rabbim o arada yarın 3. Muayenem var adanaya gidiyorum tekrar yumurtalara bakilcak bence çatlama gununu belirler artik dr um dualariniz benimle olsun canlarimmm opuldunuzz

kızlar herkese selam , dün adet oldum ve bugün ilk tüp bebek tedavime başladım , doktor ilk olarak gonal f 225 iğne verdi , iki gün kullanıp tekrar kontrole gidicem
allah herkese istediğini nasip etsin
Amin canim insallah.. Allahim isteyen herkese versin. Tedavin hayirli olsun canim..

Canim insallah hersey yolunda ve istediğin gibi gider. Allah yolunu acik etsin

Belirsizlik kötü ama asistanlar bile erken dönemde demiş inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde doğacak dualarımız sizinle

kızlar merhaba herkese hayırlı cumalar. bugün itibarı ile ilk iğnemi yaptım. 187.5 gonal- f ile tedavime başladım. doktorum biraz hızlı davranıp transfer günümü bile söyledi çok mutlu oldum. herşey yolunda giderse 5. gün embriyosu ile 21 ağutostosta transferim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…