- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.161
olsun canım sıkıntı yok :)Başkasına yazcaktim. Kusura bakmayin
wawwwwwwww süper süper kendim kalmış kadar sevindim canım ya çok sevindim valla yaaaaa kaçıncı gün bugün :))))111 :) hamileyim kızlar
tedavin hayırlı olsun canım aramıza hoşgelsinkızlar herkese selam , dün adet oldum ve bugün ilk tüp bebek tedavime başladım , doktor ilk olarak gonal f 225 iğne verdi , iki gün kullanıp tekrar kontrole gidicem
allah herkese istediğini nasip etsin
canım ya neredeyse bütün dua gruplarında varsın rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür darısı başımıza inş.Ananasa transferden önceki gün başladım beş gün yedim. Kabak çekirdeğini hala daha yiyorum
Amin canim insallah.. Allahim isteyen herkese versin. Tedavin hayirli olsun canim..kızlar herkese selam , dün adet oldum ve bugün ilk tüp bebek tedavime başladım , doktor ilk olarak gonal f 225 iğne verdi , iki gün kullanıp tekrar kontrole gidicem
allah herkese istediğini nasip etsin
Canim insallah hersey yolunda ve istediğin gibi gider. Allah yolunu acik etsinSelamm kizlarr hamile olan arkadaslarim cok mutlu oldum Rabbim hayırlısıyla kucaginiza aldirsin inşallah tedaviye baslamis arkadaşlar hayirli olur inşallah gonlunuze gore versin Rabbim o arada yarın 3. Muayenem var adanaya gidiyorum tekrar yumurtalara bakilcak bence çatlama gununu belirler artik dr um dualariniz benimle olsun canlarimmmopuldunuzz
Rabbim yardımcınız olsun o an hep dua da olsun kalbini z insaAllah sirasiyla hepimiz annelik duygusunu tadariz bu tedavimizdeBenimde transfer günüm yarın kızlar dua edin lütfen
Ben dua grupların da varın canım bu topikde de olsa katılırımKızlar dua gruplarında olaniniz varmı boş geçirmek istemiyorum tesbihatlara ağırlık versek
9.gün canimwawwwwwwww süper süper kendim kalmış kadar sevindim canım ya çok sevindim valla yaaaaa kaçıncı gün bugün :))))
Edilen dualar sayesinde oldu canım :) Rabbim dua eden herkesten razı olsun.canım ya neredeyse bütün dua gruplarında varsın rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür darısı başımıza inş.
Evet canım ya çok sevindim canım çok mutlu oldum valla Allah tamamına erdirsin canım benimEdilen dualar sayesinde oldu canım :) Rabbim dua eden herkesten razı olsun.
Cok sagol canım benim allah razı olsun inşallah :)Canim insallah hersey yolunda ve istediğin gibi gider. Allah yolunu acik etsin
Bende katılırım aranıza hergün mu çekiliyor cnmBen dua grupların da varın canım bu topikde de olsa katılırım
Belirsizlik kötü ama asistanlar bile erken dönemde demiş inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde doğacak dualarımız sizinledün getam a gittim kızlar ama ultrason görüntüsü istedler hemen gidip cektirdim ama kese henüz oluşamıştı. dr kese oluştuktan sonra gel dedi. ama ordaki asisitanlar cok erken zamanda kullanmıssınız sorun olmaz korkmayın dediler. 24 agustosta tekrar gidicem bakalım. zaten ya düşük oluyomus yada gebelik devam ediyormus. henüz bende bişi yok çok şükür normal seyrinde devam ediyor hamileliğim
Tebrikler hayırlı olsun canım aynı sonuçtan bizede nasip etsin Allah'ım sağlıkla kucağına gelsin111 :) hamileyim kızlar
kan testi yaptırcam cnm inş :)canim benim insallah sende hamileyimm haberi verirsin burdan... Pazar günü kan mi vercen? Yoksa idrar testimi düsünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?