- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.181
amh sonucu geç çıkıyor canım hayırlı sonuçlar gelsin inşallahBende amh testi verdim 10 sonra çıkacakmış çok uzu geldi zaman şaşırdım
sana da hayırlı cumalar canım hadi hayırlı olsun tedavin .:))kızlar merhaba herkese hayırlı cumalar. bugün itibarı ile ilk iğnemi yaptım. 187.5 gonal- f ile tedavime başladım. doktorum biraz hızlı davranıp transfer günümü bile söyledi çok mutlu oldum. herşey yolunda giderse 5. gün embriyosu ile 21 ağutostosta transferim olacak
canım benim katıldığım 3 grup var orada hergün 1 -2-3 yada üç kişi ye okunan dualar var listeye göre gidiyor katılmak istersen liste bitince ekliyor arkadaşlarBende katılırım aranıza hergün mu çekiliyor cnm
Merhaba, transferi kaçıncı gün oldunuz ve nasıl ağrılı bir işlem mi?
Bugün kaçıncı gününüz benim 5kan testi yaptırcam cnm inş :)
Teşekkür ederim bende merak ettim niye 10 diyeamh sonucu geç çıkıyor canım hayırlı sonuçlar gelsin inşallah
Tebrik ederim arkadaşım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin dün transferim oldu bizlerde dua etKizlar suam mutluluktan agliyorum. Cok sukur degerim 318?.
Hamileyimm .allahim bugunleride gosterdi sukurler olsun. Su okunN ezanlar hurmetine bebegimi yada bebeklerimi saglikla.kucagima versin. Isteyen herkesin kucagino doldursun. Tedaviye baslamis baslayacak olan herkesin yardimcisi olsun ins.
Hayırlı olsun canım ikizler bebeklerin bu degere göre allah tamamına erdirsinKizlar suam mutluluktan agliyorum. Cok sukur degerim 318?.
Hamileyimm .allahim bugunleride gosterdi sukurler olsun. Su okunN ezanlar hurmetine bebegimi yada bebeklerimi saglikla.kucagima versin. Isteyen herkesin kucagino doldursun. Tedaviye baslamis baslayacak olan herkesin yardimcisi olsun ins.
Kizlar suam mutluluktan agliyorum. Cok sukur degerim 318?.
Allah razi olsun. Kizlar. Insallah saglikla kucagim alirimm .ikiz tek hic farketmez. Yeterki kucagimda gorebileyim saglikla. Daha esimin bile haberi yok. Namaza gitmisti. Ben gelince yuzunden anlarim demisti. Baktiki gozlerim sis. Yine olumsuz diye dusuncek kesin:)
Ins. Sizin tedavilerinizde hayirla sonuclanir.be hepimiz minikleri kucagimiza alabiliriz
Evet canim duadan baska hicbisey degil bu sonuc. Diger denemelerim gibi yatmadim on gun boyunca. hem isimi yaptim. Hem dua edip bu konuda raabimi vekil kildim. Ve cok sukur suan ki sonuc cok mutlu wtti bizim darisi isteyen herkese ins.Eşinede hemen söyle bence. Dualarının karşılığı o allahın bir mucizevi meleği. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Canim cok tebrik ederim cok sevindimKizlar suam mutluluktan agliyorum. Cok sukur degerim 318?.
RABBİM yardincin olsun arkadaşımMerhaba arkadaşlar. Benimde bugün 2 yumurtam toplandı birinin içi boşmuş1 yumurta kaldı elimde yarın öğrenebiliyorum galiba durumunu. Doktorum kalitesi düşük olursa dondururuz iki ay sonra tekrar deneriz iki tane transfer ederiz demişti. İnşallah yüksek kalite çıkar da hayırlısıyla hamile olduğumu öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?