2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

sana da hayırlı cumalar canım hadi hayırlı olsun tedavin .:))

Kizlar suam mutluluktan agliyorum. Cok sukur degerim 318?.
Hamileyimm .allahim bugunleride gosterdi sukurler olsun. Su okunN ezanlar hurmetine bebegimi yada bebeklerimi saglikla.kucagima versin. Isteyen herkesin kucagino doldursun. Tedaviye baslamis baslayacak olan herkesin yardimcisi olsun ins.

Tebrik ederim arkadaşım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin dün transferim oldu bizlerde dua et

Hayırlı olsun canım ikizler bebeklerin bu degere göre allah tamamına erdirsin

Canım sırayla hamile haberlerini alıyoruz duydukça çok seviniyoruz darısı bizlere.

Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım, dualarında bizlerede yer verirsin inşallah

Allah razi olsun. Kizlar. Insallah saglikla kucagim alirimm .ikiz tek hic farketmez. Yeterki kucagimda gorebileyim saglikla. Daha esimin bile haberi yok. Namaza gitmisti. Ben gelince yuzunden anlarim demisti. Baktiki gozlerim sis. Yine olumsuz diye dusuncek kesin:)
Ins. Sizin tedavilerinizde hayirla sonuclanir.be hepimiz minikleri kucagimiza alabiliriz

Eşinede hemen söyle bence. Dualarının karşılığı o allahın bir mucizevi meleği. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Eşinede hemen söyle bence. Dualarının karşılığı o allahın bir mucizevi meleği. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Evet canim duadan baska hicbisey degil bu sonuc. Diger denemelerim gibi yatmadim on gun boyunca. hem isimi yaptim. Hem dua edip bu konuda raabimi vekil kildim. Ve cok sukur suan ki sonuc cok mutlu wtti bizim darisi isteyen herkese ins.

Canim cok tebrik ederim cok sevindim Rabbbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Isteyen herkese versin insalah..

Merhaba arkadaşlar. Benimde bugün 2 yumurtam toplandı birinin içi boşmuş 1 yumurta kaldı elimde yarın öğrenebiliyorum galiba durumunu. Doktorum kalitesi düşük olursa dondururuz iki ay sonra tekrar deneriz iki tane transfer ederiz demişti. İnşallah yüksek kalite çıkar da hayırlısıyla hamile olduğumu öğrenirim.

RABBİM yardincin olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…