- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.201
Allah yardimcin olsun canim benim. Bize gerekli olan bir yunurta bir sperm. Insallah sıkıntı olmaz da kalitesi yuksek olur. Icini ferah tut.. insallah hersey istedigin gibi olurMerhaba arkadaşlar. Benimde bugün 2 yumurtam toplandı birinin içi boşmuş1 yumurta kaldı elimde yarın öğrenebiliyorum galiba durumunu. Doktorum kalitesi düşük olursa dondururuz iki ay sonra tekrar deneriz iki tane transfer ederiz demişti. İnşallah yüksek kalite çıkar da hayırlısıyla hamile olduğumu öğrenirim.
Adet olup tedaviye başlamak ayrı bir heyecan iğne süreci başka bir heyecan ha döllendi dollenecek ayrı bir heyecan transfer ayrı bir heyecan ama şüphesiz ki tahlil yapmak için beklenen 13 gün apayrı bir heyecan ve en zoru Rabbim hepimize hayırlı bol bebisli sonuçlar versin
ne güzel bir haber bu mübarek cuma saatleri rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. hayırla sağlıkla kucağına al canım.Kizlar suam mutluluktan agliyorum. Cok sukur degerim 318?.
Hamileyimm .allahim bugunleride gosterdi sukurler olsun. Su okunN ezanlar hurmetine bebegimi yada bebeklerimi saglikla.kucagima versin. Isteyen herkesin kucagino doldursun. Tedaviye baslamis baslayacak olan herkesin yardimcisi olsun ins.
canım benim çok sevindim ya allah tamamına erdirsin inş. çok mutlu oldum süper bir haber bu darısı başımıza inş.Kizlar suam mutluluktan agliyorum. Cok sukur degerim 318?.
Hamileyimm .allahim bugunleride gosterdi sukurler olsun. Su okunN ezanlar hurmetine bebegimi yada bebeklerimi saglikla.kucagima versin. Isteyen herkesin kucagino doldursun. Tedaviye baslamis baslayacak olan herkesin yardimcisi olsun ins.
evet canım ya hepsi ayrı bir heyecan allah yardımcımız olsun bizlere sabır versin inş.Adet olup tedaviye başlamak ayrı bir heyecan iğne süreci başka bir heyecan ha döllendi dollenecek ayrı bir heyecan transfer ayrı bir heyecan ama şüphesiz ki tahlil yapmak için beklenen 13 gün apayrı bir heyecan ve en zoru Rabbim hepimize hayırlı bol bebisli sonuçlar versin
Nasıl katılabilirim yeni uyeyim hic birşeyin yerini bulamıyorum dacanım benim katıldığım 3 grup var orada hergün 1 -2-3 yada üç kişi ye okunan dualar var listeye göre gidiyor katılmak istersen liste bitince ekliyor arkadaşlar
Kesinlikle dua. Gerisi teferruat....Evet canim duadan baska hicbisey degil bu sonuc. Diger denemelerim gibi yatmadim on gun boyunca. hem isimi yaptim. Hem dua edip bu konuda raabimi vekil kildim. Ve cok sukur suan ki sonuc cok mutlu wtti bizim darisi isteyen herkese ins.
evet ya neredekızlar yaa ağustos ayının uğuruna çok inandım ben pek bereketli maşallah. tedavilerde başladı artık şöyle bir listeyle kimler tedavide kimler sonuç bekliyor kimler hamiş hamiş geziniyor görsek. kiwicik ilk günlerdeki heves ve performansını kaybetti sanki
canım ben sana bir kaç link vereyim oradan istediğin gruba katılabilirsin arama motrundan dualarımız sizinle yazarsan bütün topikler çıkıyor ben sana bir kaç sayfa kopyalayayım bak canımNasıl katılabilirim yeni uyeyim hic birşeyin yerini bulamıyorum da
Allah yardımcın olsun cnm.inş. çok kaliteli bi yumurtadr ve embiriyo olşur ve hamile olursun..zaten tekde yetiyor önemli olan kalitesi..Merhaba arkadaşlar. Benimde bugün 2 yumurtam toplandı birinin içi boşmuş1 yumurta kaldı elimde yarın öğrenebiliyorum galiba durumunu. Doktorum kalitesi düşük olursa dondururuz iki ay sonra tekrar deneriz iki tane transfer ederiz demişti. İnşallah yüksek kalite çıkar da hayırlısıyla hamile olduğumu öğrenirim.
9 cu günüm bugünBugün kaçıncı gününüz benim 5
hayırlı olsun cnm kaçıncı gün yaptırdın testiKizlar suam mutluluktan agliyorum. Cok sukur degerim 318?.
Tesekkurler canim. Darisi basina ins. 11.gunum bugun.aslinda.test gunum yarimdi ama.dayanamadim. verdikleri kagittada opunun 14.gunu yaptirin yaziyordu.hayırlı olsun cnm kaçıncı gün yaptırdın testi
kendine daha fazla eziyet etme canım 5. gün embriyosu bugün bile çıkar yarın ver kanını al hayırlı haberlerini:)9 cu günüm bugün
evet 5 ci gün embiriosu ama doktor 12 ci gün yap dedi pazartesiye denk geliyo bugün 9 cu günüm, pazar günü yapayım diyorumTesekkurler canim. Darisi basina ins. 11.gunum bugun.aslinda.test gunum yarimdi ama.dayanamadim. verdikleri kagittada opunun 14.gunu yaptirin yaziyordu.
Sen ne zaman yaptiracaksin. Senin 5
Gun embriyosu aslinda.bugun bile cikmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?