2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

evet 5 ci gün embiriosu ama doktor 12 ci gün yap dedi pazartesiye denk geliyo bugün 9 cu günüm, pazar günü yapayım diyorum
Dayanabilirsen ogun yaptir canim. Benim 3.gun embriyosu olmasina ragmen gebelik varsada yoksada cikacagini bildigm icin bugun yaptirdm. Yoksa yarin gitmem gerekti. Senle ayni gun opu olduk. Soyledigim gibi eger yaptirmak istersen seninkide bugun belli olur

Sizin pozitif mi. Benim de 3. Gün transferi bugün 5. Günüm. Hiç bir bekirtim yok. Çok korkuyorummm

Sizin pozitif mi. Benim de 3. Gün transferi bugün 5. Günüm. Hiç bir bekirtim yok. Çok korkuyorummm
Cok sukur pozitif canim. Oglen ogrendim sonucumu 318 cikti coksukur. belirti arama kendinde lutfen. Benim ucuncu denemem bu. Ilk ikisinde yattim sonuc alana kadar bas agrisini dis agrisini bile.ona yrdum ama nefatifti. Bnda saldim kendimi. Iki gun yattim kalktim sonra. Evde hAFif islerle ugrastim. Aklima getirmememlye calistim. Son gunlerde gogsum agriyodu sadwcw azcik.ama onuda belirti saymadim. Cunku oncedende agrimisti ama uzulmustum.olabildignce olumlu dusun guzel dusun ve olumluyu cagir canim

merhaba kıslar bende bu ay adetimle 4. denemeye istanbul halit fırat erden e gidicem inşallah diğer 3 denememide burda paylaşmıştım çok ağladım sızladım ama çare yok malesef olmayınca olmuyor işte
28 yaşımdayım 20 yaşından beri hastaneyle uğraşıyorum çok zor bir durum Allah düşmanımın başına dahi vermesin 9 yıllık evliyim 9 yıldır akraba eş dost kalmadı yaşıtlarım 3. çocuğa hazırlanıyor biliyorum sizlerde aynı duyguları yaşıyorsunuz Allah herkesin gönlüne göre versin bu benim son şansım artık tüp yaptırmıycam merkezi doktoru iyi seçmeye gayret etsemde verecek olan Allah o ol der ve o hemen oluverir inşallah

dnzderya sultanin hamileligi disinda liste güncel canim. Onu simdi okudum zaten..
Ben listeye girmek isteyenlerden özel mesaj yazmalarini bi kac kez yazdim buraya cünkü takip edemiyorum artik tek tek yogunlasti.. Yazan olmayincada yazmadim acikcasi..

ecrin87 yerim kiz seni

canım aramıza hoşgelsin rabbim sabır versin bizlerde aynı durumdayız çocuk hasreti çekiyoruz rabbim sabır versin hayırlı evlat versin bizlere inş. 4 denemen tutar canım niye bir daha yaptırma şansın yok merak ettim

artık çok yıprandım hem maddi hem manevi manevi olarak daha ağır geliyor her denemede negatifi görmek bana çok ağır geliyor en iyisi son bir kez istanbulda denemek
diğerlerini memleketimde denedim burdaki doktorların hiçbirine güzenmiyorum ama halit bey çok farklı bende eksik olan vitaminleri buldu ben yaklaşık 5 aydır tedavi sürecindeyim pkom var ve insilün direnci çıktı eşimdede bendede 5 aydır şeker ilacı kullanıyoruz mesela d vitaminim eksininde altına inmiş b vitaminimde öyle burdaki dr ler bunları hiç ölçmeden hurrraaaa hadi adetin başlayınca gel iğnelere başlayalım dedi ve sonuç belli herbiri negatif
tabi Allah bilir tutmasada en azından insülin direnci olduğum çıktı ve tedavisine baktık dediğin gibi inşallah hayırlısıyla olur ne diyim Allah yüzümüze baksın sizin yaşlarınız kaç

Bugun ikinci gunüm henüz birsey yok arada kasık ağrım var doktor ilk günler olabilir demişti zaten

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…