- 3 Temmuz 2015
- 310
- 302
- 33
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.221
pazar yapayım diye odakladım kendimi, şimdi düşük falan çıkar moralim bozulmasın az daha bekliyim 11 ci gün yapayım :)kendine daha fazla eziyet etme canım 5. gün embriyosu bugün bile çıkar yarın ver kanını al hayırlı haberlerini:)
Dayanabilirsen ogun yaptir canim. Benim 3.gun embriyosu olmasina ragmen gebelik varsada yoksada cikacagini bildigm icin bugun yaptirdm. Yoksa yarin gitmem gerekti. Senle ayni gun opu olduk. Soyledigim gibi eger yaptirmak istersen seninkide bugun belli olurevet 5 ci gün embiriosu ama doktor 12 ci gün yap dedi pazartesiye denk geliyo bugün 9 cu günüm, pazar günü yapayım diyorum
Whiterose nickli arkadasimizinda 5.gun embriyosuydu.9gun yani dun oda yaptirdi pozitif habrlerini aldi ins. Canimevet 5 ci gün embiriosu ama doktor 12 ci gün yap dedi pazartesiye denk geliyo bugün 9 cu günüm, pazar günü yapayım diyorum
Sizin pozitif mi. Benim de 3. Gün transferi bugün 5. Günüm. Hiç bir bekirtim yok. Çok korkuyorummmDayanabilirsen ogun yaptir canim. Benim 3.gun embriyosu olmasina ragmen gebelik varsada yoksada cikacagini bildigm icin bugun yaptirdm. Yoksa yarin gitmem gerekti. Senle ayni gun opu olduk. Soyledigim gibi eger yaptirmak istersen seninkide bugun belli olur
Yani kaçıncı gün test yaptınızDayanabilirsen ogun yaptir canim. Benim 3.gun embriyosu olmasina ragmen gebelik varsada yoksada cikacagini bildigm icin bugun yaptirdm. Yoksa yarin gitmem gerekti. Senle ayni gun opu olduk. Soyledigim gibi eger yaptirmak istersen seninkide bugun belli olur
Cok sukur pozitif canim. Oglen ogrendim sonucumu 318 cikti coksukur. belirti arama kendinde lutfen. Benim ucuncu denemem bu. Ilk ikisinde yattim sonuc alana kadar bas agrisini dis agrisini bile.ona yrdum ama nefatifti. Bnda saldim kendimi. Iki gun yattim kalktim sonra. Evde hAFif islerle ugrastim. Aklima getirmememlye calistim. Son gunlerde gogsum agriyodu sadwcw azcik.ama onuda belirti saymadim. Cunku oncedende agrimisti ama uzulmustum.olabildignce olumlu dusun guzel dusun ve olumluyu cagir canimSizin pozitif mi. Benim de 3. Gün transferi bugün 5. Günüm. Hiç bir bekirtim yok. Çok korkuyorummm
11.gunYani kaçıncı gün test yaptınız
Transferin hayırlı olsun canım benim dualarımız sizinle :)))Benimde transferim oldu suan dinleniyorum tesadüf aynı odada kaldığım arkadasta burayı takip ediyormuş ikimiz için dua istiyorum
canım aramıza hoşgelsin rabbim sabır versin bizlerde aynı durumdayız çocuk hasreti çekiyoruz rabbim sabır versin hayırlı evlat versin bizlere inş. 4 denemen tutar canım niye bir daha yaptırma şansın yok merak ettimmerhaba kıslar bende bu ay adetimle 4. denemeye istanbul halit fırat erden e gidicem inşallah diğer 3 denememide burda paylaşmıştım çok ağladım sızladım ama çare yok malesef olmayınca olmuyor işte
28 yaşımdayım 20 yaşından beri hastaneyle uğraşıyorum çok zor bir durum Allah düşmanımın başına dahi vermesin 9 yıllık evliyim 9 yıldır akraba eş dost kalmadı yaşıtlarım 3. çocuğa hazırlanıyor biliyorum sizlerde aynı duyguları yaşıyorsunuz Allah herkesin gönlüne göre versin bu benim son şansım artık tüp yaptırmıycam merkezi doktoru iyi seçmeye gayret etsemde verecek olan Allah o ol der ve o hemen oluverir inşallah
Transferleriniz hayırlı olsun sıkı sıkı tutunurlar inşallahBenimde transferim oldu suan dinleniyorum tesadüf aynı odada kaldığım arkadasta burayı takip ediyormuş ikimiz için dua istiyorum
Transferleriniz hayırlı olsun sıkı sıkı tutunurlar inşallah
artık çok yıprandım hem maddi hem manevi manevi olarak daha ağır geliyor her denemede negatifi görmek bana çok ağır geliyor en iyisi son bir kez istanbulda denemekcanım aramıza hoşgelsin rabbim sabır versin bizlerde aynı durumdayız çocuk hasreti çekiyoruz rabbim sabır versin hayırlı evlat versin bizlere inş. 4 denemen tutar canım niye bir daha yaptırma şansın yok merak ettim
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin insallahCok sukur pozitif canim. Oglen ogrendim sonucumu 318 cikti coksukur. belirti arama kendinde lutfen. Benim ucuncu denemem bu. Ilk ikisinde yattim sonuc alana kadar bas agrisini dis agrisini bile.ona yrdum ama nefatifti. Bnda saldim kendimi. Iki gun yattim kalktim sonra. Evde hAFif islerle ugrastim. Aklima getirmememlye calistim. Son gunlerde gogsum agriyodu sadwcw azcik.ama onuda belirti saymadim. Cunku oncedende agrimisti ama uzulmustum.olabildignce olumlu dusun guzel dusun ve olumluyu cagir canim
Kendimi yormadan takılıyorum öyle ölü gibi yatmiyorum ananas ve kabak çekirdeği yiyip ilaçlarımi alıyorum ama zor geçiyor bebek isimleri bakıyorum bideBahar sen napiyon kuzum? Yatiyon muuuu nasil geciriyorsun vaktini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?