2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Anne olmaya aday ve anne olan kardeşlerim. Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün. Hiç birinizi tanımıyorum ama yazdıklarınızı okudukça, hamile haberlerini aldıkça inanın çok mutlu oluyorum. Herkes sanki aileden biri gibi. Dertler bir olunca Gönüllerde bir oluyormuş. Benimde tedavim bir iki güne kadar başlayacak inşallah. Yalnız benim sizinkilerden biraz farklı olacak. Mini tüp bebek tedavisi uygulanacak. Biraz tereddütlüyüm kaç kaliteli yumurtam olur diye ama ultrasonda belli olur herhalde. Bir aşılama, birde tüp denemem var. Bu ikinci ve inşallah son olur.

Birbirimizi dualarda eksik etmeyelim inşallah.

kizlar merhaba.

ben pek araniza katilamiyorum ama okuyorum sizi.

hamile olan herkesin rabbim mutlulugunu daim kilsin.en kisa surede hepimizin basina ins

tedavi surecindekilere de hayirli haberler diliyorum.

biliyorsunuz ben eylulde iznimi ayarlayip tedavimi eylule kaydirmistim.ancak bu ay reglim 1 hafta gecikti hala da olmadim.testler negatif.bu durumda bu gecikme tedaviye bu ay baslamama vesile olcak sanirim.simdi regli bekliyorum.ondan sonra ne olacak ne bitecek gorecegiz ins.
ilaclarim falan raporumda yazildi.adet olunca burdaki doktorumla bismillah diyecegiz.hakan yaraliyla karsilikli takipte olacagim.diger tum islemler icin ankaraya gidicem.hayirlisi allahtan

Canim cok zor gunler gecirmissin. Seni anlayabiliyorum. Hepimiz ayni ddurumdayiz. Insallah bu kez yuzun guler. Allahim san da bir evlat nasip eder. Peki senin sorunun ne. Ayrica yasin da cok genc henuz. Neden son sansim diyosun..

Canim insallah ikincide yuzun guler. Rabbim dualarimizi kabul etsin. Allah isteyen herkese versin. Hepiniz dualarimdasiniz

Canim hosgeldin.. uzun zaman oldu yazmayali Herseyin hakkinda bir hayir vardir derler. Dedigin gibi gecikme vesile olur da bu ay baslarsin belki.. insallah hersey gonlunce olsun canim..

Canım bende pkoluyum insülin direncim de var hatta troidlerim yavaş Çalışıyor konuda bu sene öğrendim ( troidkerimi ) ben2 kez denedin tüp bebek 3 denemeyi dondurulmuş embriyolarımla yapacağım ( 2 deneme de donmuştu ) önünüzde ki adetle başlayacağım canım benim taşım 28 canım Hakkımızda Hayırlısı oldun vende bu ay troid ve insülin testlerimi yaptıracağım canım

Canım güzel duana amin diyorum inş hepimizin son tedavileri olur ve bebişler gelir inş mini tüp ne oluyor canım merak ettim Aramıza hoşgeldin

Canım reglin çok gecikirse doktora git mutlaka derim bende önümüzde ki adetle başlayacağım inş canım aktif ol yaz bize dertleşelim burada

Yeni gelenlerde hoSgeldiniz yavrucanlar... Tedaviye baslayanlar hayirli olsun insallah...
Transfer veya test gününü bana bildirin ilk sayfaya ekliyeyim sizleri..

Insallah bu topikteki herkes hamile kalir ve saglicakli evlatlarimiz olur kucagimiza almayi nasip etsin rabbim..

inşallah canım hayırlısı olsun
Canim cok zor gunler gecirmissin. Seni anlayabiliyorum. Hepimiz ayni ddurumdayiz. Insallah bu kez yuzun guler. Allahim san da bir evlat nasip eder. Peki senin sorunun ne. Ayrica yasin da cok genc henuz. Neden son sansim diyosun..
amin canım inşallah
benim sorunum 9 sene önce rahim filmimde tüplerim tıkalı çıkmıştı ama 5 ay önce tekrar çekttirdim Allahın hikmeti işte ikiside açık çıktı bi sorun yok fakat pko var bende ama adetlerim her ay düzenlidir ,insilün direnci çıktı ama asıl sorun eşimde morfoloji bozukluğu ve sperm azlığı
aslında ele alınacak çokta büyük sorun yok ama olmuyo işte .bu son tüp bebeğim çünkü her negatifte bir kez daha ölüyorum ve bu depresyon benim hayatımdan 2 yılımı alıyor kaderini değiştirmek için fazla ısrar etmemek lazım bence yani ben öyle düşünüyorum Allah bana böyle bir alın yazı yazmış çok ısrarcı olmamak lazım beterin beteri var yani bu benim dşüncem
benden kaliteli yumurta çok çıkmıyo toplam 28 tane felan yumurta çıkıyo ama gariptirki 2 tanesi 2. kalite çıkabiliyo 1. kalite bile değil nedense
hayırlısı artık inşallah tutar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…