- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.241
Canim insallah bebisin tutunur. Dualrmiz sizinleBenimde transferim oldu suan dinleniyorum tesadüf aynı odada kaldığım arkadasta burayı takip ediyormuş ikimiz için dua istiyorum
Canim cok zor gunler gecirmissin. Seni anlayabiliyorum. Hepimiz ayni ddurumdayiz. Insallah bu kez yuzun guler. Allahim san da bir evlat nasip eder. Peki senin sorunun ne. Ayrica yasin da cok genc henuz. Neden son sansim diyosun..merhaba kıslar bende bu ay adetimle 4. denemeye istanbul halit fırat erden e gidicem inşallah diğer 3 denememide burda paylaşmıştım çok ağladım sızladım ama çare yok malesef olmayınca olmuyor işte
28 yaşımdayım 20 yaşından beri hastaneyle uğraşıyorum çok zor bir durum Allah düşmanımın başına dahi vermesin 9 yıllık evliyim 9 yıldır akraba eş dost kalmadı yaşıtlarım 3. çocuğa hazırlanıyor biliyorum sizlerde aynı duyguları yaşıyorsunuz Allah herkesin gönlüne göre versin bu benim son şansım artık tüp yaptırmıycam merkezi doktoru iyi seçmeye gayret etsemde verecek olan Allah o ol der ve o hemen oluverir inşallah
Canim insallah ikincide yuzun guler. Rabbim dualarimizi kabul etsin. Allah isteyen herkese versin. Hepiniz dualarimdasinizAnne olmaya aday ve anne olan kardeşlerim. Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün. Hiç birinizi tanımıyorum ama yazdıklarınızı okudukça, hamile haberlerini aldıkça inanın çok mutlu oluyorum. Herkes sanki aileden biri gibi. Dertler bir olunca Gönüllerde bir oluyormuş. Benimde tedavim bir iki güne kadar başlayacak inşallah. Yalnız benim sizinkilerden biraz farklı olacak. Mini tüp bebek tedavisi uygulanacak. Biraz tereddütlüyüm kaç kaliteli yumurtam olur diye ama ultrasonda belli olur herhalde. Bir aşılama, birde tüp denemem var. Bu ikinci ve inşallah son olur.
Birbirimizi dualarda eksik etmeyelim inşallah.
Canim hosgeldin.. uzun zaman oldu yazmayalikizlar merhaba.
ben pek araniza katilamiyorum ama okuyorum sizi.
hamile olan herkesin rabbim mutlulugunu daim kilsin.en kisa surede hepimizin basina ins
tedavi surecindekilere de hayirli haberler diliyorum.
biliyorsunuz ben eylulde iznimi ayarlayip tedavimi eylule kaydirmistim.ancak bu ay reglim 1 hafta gecikti hala da olmadim.testler negatif.bu durumda bu gecikme tedaviye bu ay baslamama vesile olcak sanirim.simdi regli bekliyorum.ondan sonra ne olacak ne bitecek gorecegiz ins.
ilaclarim falan raporumda yazildi.adet olunca burdaki doktorumla bismillah diyecegiz.hakan yaraliyla karsilikli takipte olacagim.diger tum islemler icin ankaraya gidicem.hayirlisi allahtan
Canım bende pkoluyum insülin direncim de var hatta troidlerim yavaş Çalışıyor konuda bu sene öğrendim ( troidkerimi ) ben2 kez denedin tüp bebek 3 denemeyi dondurulmuş embriyolarımla yapacağım ( 2 deneme de donmuştu ) önünüzde ki adetle başlayacağım canım benim taşım 28 canım Hakkımızda Hayırlısı oldun vende bu ay troid ve insülin testlerimi yaptıracağım canımartık çok yıprandım hem maddi hem manevi manevi olarak daha ağır geliyor her denemede negatifi görmek bana çok ağır geliyor en iyisi son bir kez istanbulda denemek
diğerlerini memleketimde denedim burdaki doktorların hiçbirine güzenmiyorum ama halit bey çok farklı bende eksik olan vitaminleri buldu ben yaklaşık 5 aydır tedavi sürecindeyim pkom var ve insilün direnci çıktı eşimdede bendede 5 aydır şeker ilacı kullanıyoruz mesela d vitaminim eksininde altına inmiş b vitaminimde öyle burdaki dr ler bunları hiç ölçmeden hurrraaaa hadi adetin başlayınca gel iğnelere başlayalım dedi ve sonuç belli herbiri negatif
tabi Allah bilir tutmasada en azından insülin direnci olduğum çıktı ve tedavisine baktık dediğin gibi inşallah hayırlısıyla olur ne diyim Allah yüzümüze baksın sizin yaşlarınız kaç
Ye Xanım bol boş ye kız olursa ne isim düşünüyorsun Yada erkek olursaKendimi yormadan takılıyorum öyle ölü gibi yatmiyorum ananas ve kabak çekirdeği yiyip ilaçlarımi alıyorum ama zor geçiyor bebek isimleri bakıyorum bide
Canım güzel duana amin diyorum inş hepimizin son tedavileri olur ve bebişler gelir inşAnne olmaya aday ve anne olan kardeşlerim. Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün. Hiç birinizi tanımıyorum ama yazdıklarınızı okudukça, hamile haberlerini aldıkça inanın çok mutlu oluyorum. Herkes sanki aileden biri gibi. Dertler bir olunca Gönüllerde bir oluyormuş. Benimde tedavim bir iki güne kadar başlayacak inşallah. Yalnız benim sizinkilerden biraz farklı olacak. Mini tüp bebek tedavisi uygulanacak. Biraz tereddütlüyüm kaç kaliteli yumurtam olur diye ama ultrasonda belli olur herhalde. Bir aşılama, birde tüp denemem var. Bu ikinci ve inşallah son olur.
Canım reglin çok gecikirse doktora git mutlaka derim bende önümüzde ki adetle başlayacağım inş canım aktif ol yaz bize dertleşelim buradakizlar merhaba.
ben pek araniza katilamiyorum ama okuyorum sizi.
hamile olan herkesin rabbim mutlulugunu daim kilsin.en kisa surede hepimizin basina ins
tedavi surecindekilere de hayirli haberler diliyorum.
biliyorsunuz ben eylulde iznimi ayarlayip tedavimi eylule kaydirmistim.ancak bu ay reglim 1 hafta gecikti hala da olmadim.testler negatif.bu durumda bu gecikme tedaviye bu ay baslamama vesile olcak sanirim.simdi regli bekliyorum.ondan sonra ne olacak ne bitecek gorecegiz ins.
ilaclarim falan raporumda yazildi.adet olunca burdaki doktorumla bismillah diyecegiz.hakan yaraliyla karsilikli takipte olacagim.diger tum islemler icin ankaraya gidicem.hayirlisi allahtan
Bacim böyle konularda önceden konuşulmaz ama inan bana da ikiz olacakmış gibi doğuyor sadece eşime söyledim
Bacim böyle konularda önceden konuşulmaz ama inan bana da ikiz olacakmış gibi doğuyor sadece eşime söyledim
inşallah canım hayırlısı olsunAnne olmaya aday ve anne olan kardeşlerim. Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün. Hiç birinizi tanımıyorum ama yazdıklarınızı okudukça, hamile haberlerini aldıkça inanın çok mutlu oluyorum. Herkes sanki aileden biri gibi. Dertler bir olunca Gönüllerde bir oluyormuş. Benimde tedavim bir iki güne kadar başlayacak inşallah. Yalnız benim sizinkilerden biraz farklı olacak. Mini tüp bebek tedavisi uygulanacak. Biraz tereddütlüyüm kaç kaliteli yumurtam olur diye ama ultrasonda belli olur herhalde. Bir aşılama, birde tüp denemem var. Bu ikinci ve inşallah son olur.
amin canım inşallahCanim cok zor gunler gecirmissin. Seni anlayabiliyorum. Hepimiz ayni ddurumdayiz. Insallah bu kez yuzun guler. Allahim san da bir evlat nasip eder. Peki senin sorunun ne. Ayrica yasin da cok genc henuz. Neden son sansim diyosun..
benden kaliteli yumurta çok çıkmıyo toplam 28 tane felan yumurta çıkıyo ama gariptirki 2 tanesi 2. kalite çıkabiliyo 1. kalite bile değil nedenseCanım bende pkoluyum insülin direncim de var hatta troidlerim yavaş Çalışıyor konuda bu sene öğrendim ( troidkerimi ) ben2 kez denedin tüp bebek 3 denemeyi dondurulmuş embriyolarımla yapacağım ( 2 deneme de donmuştu ) önünüzde ki adetle başlayacağım canım benim taşım 28 canım Hakkımızda Hayırlısı oldun vende bu ay troid ve insülin testlerimi yaptıracağım canım
hoşbuldum canımYeni gelenlerde hoSgeldiniz yavrucanlar... Tedaviye baslayanlar hayirli olsun insallah...
Transfer veya test gününü bana bildirin ilk sayfaya ekliyeyim sizleri..
Insallah bu topikteki herkes hamile kalir ve saglicakli evlatlarimiz olur kucagimiza almayi nasip etsin rabbim..
hoşbuldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?