- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.261
inşallah canım kısmet ha bu arada ben bu ay sadece yumurta toplatıcam embriyoyu 2 yada 3 ay sonra koyucak doktor kendini toparla dedi şu an adetimi bekliyorum istanbuldada gelişmeleri yazarım inşallah vaktim olursaCanim insallah sende hamile haberini yazarsin buraya...
Ben buradayım bacımKizlar ne alemdesiniz yahuuu..
prensess38 @Serpil2630 @aslanhome @azee13 @annemsu @yardm gbakverdi @akgUvercin S suboncugu ecrin87
@hayallergercekolsa @elif_ipek
@arydsm @yade87
@umut46
Sallayin bakem sütyenleri..
Hakkımızda Hayırlısı olsun canım beniminşallah canım hayırlısı olsun
amin canım inşallah
benim sorunum 9 sene önce rahim filmimde tüplerim tıkalı çıkmıştı ama 5 ay önce tekrar çekttirdim Allahın hikmeti işte ikiside açık çıktı bi sorun yok fakat pko var bende ama adetlerim her ay düzenlidir ,insilün direnci çıktı ama asıl sorun eşimde morfoloji bozukluğu ve sperm azlığı
aslında ele alınacak çokta büyük sorun yok ama olmuyo işte .bu son tüp bebeğim çünkü her negatifte bir kez daha ölüyorum ve bu depresyon benim hayatımdan 2 yılımı alıyor kaderini değiştirmek için fazla ısrar etmemek lazım bence yani ben öyle düşünüyorum Allah bana böyle bir alın yazı yazmış çok ısrarcı olmamak lazım beterin beteri var yani bu benim dşüncem
benden kaliteli yumurta çok çıkmıyo toplam 28 tane felan yumurta çıkıyo ama gariptirki 2 tanesi 2. kalite çıkabiliyo 1. kalite bile değil nedense
hayırlısı artık inşallah tutar canım
amin tivity arkadaşSayfalar ne hızlı ilerlemiş takip etmekte zorlandım transferi olan ve tedavi Süreci Başlayan arkadaşlar hayırlı olsun neticeleri çifter bebiş olsun inşallah Allah kucaklarımızı doldursun
Amin canım benim amin evet ya çok hızlı ilerliyoruz maşallah bize :)Sayfalar ne hızlı ilerlemiş takip etmekte zorlandım transferi olan ve tedavi Süreci Başlayan arkadaşlar hayırlı olsun neticeleri çifter bebiş olsun inşallah Allah kucaklarımızı doldursun
He he çok güldüm kız :)amin tivity arkadaş
amin canımHakkımızda Hayırlısı olsun canım benim
amaann biraz gülelim hep keder hep kederHe he çok güldüm kız :)
inşallah canım kısmet ha bu arada ben bu ay sadece yumurta toplatıcam embriyoyu 2 yada 3 ay sonra koyucak doktor kendini toparla dedi şu an adetimi bekliyorum istanbuldada gelişmeleri yazarım inşallah vaktim olursa
O zaman salla sütyenleriamin canım
amaann biraz gülelim hep keder hep keder
ne güzel dua ettin aminnn kalbi güzel eminim yüzüde güzel arkadaşım benim sağol inşallahHakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim
Kalbine gönlüne göre versin.. Kalbini ferahlatsin.. Icini rahatlatsin. Hayirli saglikli evlatlar versin insallah. Herkesin imtihani farkli iste canim.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
. Aynen canım aynenamin canım
amaann biraz gülelim hep keder hep keder
canım bak bir pozitif arkadaş dahaO zaman salla sütyenleri
O zaman salla sütyenleri
Evet sütyeeeen. Bizim motivasyon bayragimizaa o sütyenmi ayy çok güldüm dikkat etmemiştim bişey sallıyo ama dedim tıklayım dedim
. Aynen canım aynen
canım bak bir pozitif arkadaş daha
Burdayim ben de bu ay geç adet oldum ve planladigim gibi olmayacak maalesef eylüle sarkti benim tüp bebek isi nasip artik ya tutarsa diyip baslayacaz . Rabbim büyük baslayanlarin allah yardimcisi olsun güzel haberler versinler bizlere ins
aminnnBurdayim ben de bu ay geç adet oldum ve planladigim gibi olmayacak maalesef eylüle sarkti benim tüp bebek isi nasip artik ya tutarsa diyip baslayacaz . Rabbim büyük baslayanlarin allah yardimcisi olsun güzel haberler versinler bizlere ins
tamam o zamanEvet sütyeeeen. Bizim motivasyon bayragimiz
Kuzucum bizim halay basiprensess38 nirdeeeeee
Beni ekleyebilirsin canım test gunüm ayn 14uYeni gelenlerde hoSgeldiniz yavrucanlar... Tedaviye baslayanlar hayirli olsun insallah...
Transfer veya test gününü bana bildirin ilk sayfaya ekliyeyim sizleri..
Insallah bu topikteki herkes hamile kalir ve saglicakli evlatlarimiz olur kucagimiza almayi nasip etsin rabbim..
Sende salla canım bende ilk gördüğümde kopmuştumaa o sütyenmi ayy çok güldüm dikkat etmemiştim bişey sallıyo ama dedim tıklayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?