2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim insallah sende hamile haberini yazarsin buraya...
inşallah canım kısmet ha bu arada ben bu ay sadece yumurta toplatıcam embriyoyu 2 yada 3 ay sonra koyucak doktor kendini toparla dedi şu an adetimi bekliyorum istanbuldada gelişmeleri yazarım inşallah vaktim olursa

Hakkımızda Hayırlısı olsun canım benim

inşallah canım kısmet ha bu arada ben bu ay sadece yumurta toplatıcam embriyoyu 2 yada 3 ay sonra koyucak doktor kendini toparla dedi şu an adetimi bekliyorum istanbuldada gelişmeleri yazarım inşallah vaktim olursa

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim
Kalbine gönlüne göre versin.. Kalbini ferahlatsin.. Icini rahatlatsin. Hayirli saglikli evlatlar versin insallah. Herkesin imtihani farkli iste canim.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim
Kalbine gönlüne göre versin.. Kalbini ferahlatsin.. Icini rahatlatsin. Hayirli saglikli evlatlar versin insallah. Herkesin imtihani farkli iste canim.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
ne güzel dua ettin aminnn kalbi güzel eminim yüzüde güzel arkadaşım benim sağol inşallah

Yipiiii kuzum hosgeldinnnn.. Eskler geri dönüs yapinca musmutlu oluyom beeeeen.. Olsun canim
Belki süpriz yapar kendiliginden gelir bebis.. Bellimi olur.. Bak gbakverdi ye öyle oldu burda.. Hakkinda hayirlisi bize takilmaya devam ama heeee.. Birakmak yok ona göreee

aminnn
Evet sütyeeeen. Bizim motivasyon bayragimiz
tamam o zaman
Kuzucum bizim halay basi prensess38 nirdeeeeee

kıslar benim koca meyve istiyo ben kaçar sizleri çok sevdim Allaha emanet olun hayırlı geceler

Beni ekleyebilirsin canım test gunüm ayn 14u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…