2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kiwicik ecrin87 canlariiiimmmm kulağımı cınlatmışsınız kayseriye gelmiştik gezmelerdeydik.. Biraz da canım sıkkındi aslında.. Eşimi hic bişey yapmaya ikna edemiyorum. Hep bekleyelim istiyo sanki. Sihirli bi değnek gelecek de herşey degisecek bizim hic bişey yapmamıza gerek yokmus gibi davranıyor

S sulltan tebrik ederim canimm rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip 3etsin insallah

Tedaviye baslayan, test gününü bekleyen arkadaşlara da rabbim kolaylık versin. Bu tedavi sonucunda herkes bebislerine kavuşsun insallah..

Nasil olalim be canimm benim toplama isi 14 yafa 13 gune kaldii yumurtalar iatenilen buyukluge ulasmadi dertliyim.kederliyim yaniiii sen napiosummn

Canimmm her ne kadar demesinkolay olsada... Pozitif olmaya calis. Bak burda bile kac tane mucizelere sahit olduk.. Hem yumurtan gelisiyor bunada sükür canimsin.. Ya hic gelismeseydi? O zaman daha yipranmazmiydin? Hic üzülme hamd olsun bak gelisiyorlar doktorunda demis sadece yavas gelisiyor ama sonucta büyüyorlar.. Güzel düsün insallah güzel seyler olur... Öpüyorum

Can can can.. Ne iyi yaptiniz gezin iyi olmus canimsin.. Sen esine bakma erkekler öyle.. Sen onu güzel dille ikna edersin .. Erkekler biliyorsun disariya pek belli edemez ne üzüntüsünü ne sevincini.. Oda üzülüyordur en az senin kadar ama belli edemiyordur.. Siz birbirinize sImski sarilin ve destek olun. Allah sizin muhabbetinizi arttirsin ve zürriyetinizden hayirli evlatlariniz olsun kuzum benim. Hersey gönlün kadar muhtesem olsun insallah..

Helloooo hamiiiissssss... Nabersinnnn

Kizcelerim bugün istanbula geri dönüyorum insallah.Tatil an itibariyle bitti
Doktorumda bugün randevum var.. Nolur benim icinde dua edin.. Rabbim tüm olumsuzluklardan korusun bizi tedavi boyunca ve bize zürriyetimizden hayirli saglikli sihhatli yavrular nasip etsin..

İyidir canım çok sukur. İkinci kez kan vermeye gidecem,inşallah iki katı olmuştur. Senden naber

Amin .inşallah güzel geçer canım .

Ekliyorum canim

Dualarim seninle kivicik insallah güzel güzel haberler alırsın canim.. allahim buradaki bütün arkadaslarimin yar ve yardimcisi olsun ..

Slm transfer den sonra dikkat etmem geren nelerdir kabak çekirdeği duymuştum bide ananas kabak çekirdeği hangisi olcak kavrulmamismi yok kavrulmus olanmi

amin canim Ins. Allahim hepimize anneligi tattirsin ins.
Sizlerinde hayirli haberleeini bekliyoruz ins. Sirayla

Slm transfer den sonra dikkat etmem geren nelerdir kabak çekirdeği duymuştum bide ananas kabak çekirdeği hangisi olcak kavrulmamismi yok kavrulmus olanmi
Kavrulmamis ham kabak cekirdegi olacak canim.. banyo yaparkende cok sicak degilde ilik suyla ve ayakta yap birkac gun

Merhaba kizlar ilk kontrolum bitti 3 yumrtam iyi gelişmiş 4 tane de küçük varmis onlar da gelisir dedi doktor merional igneye devam...

Dualarim seninle kivicik insallah güzel güzel haberler alırsın canim.. allahim buradaki bütün arkadaslarimin yar ve yardimcisi olsun ..

Insallah canimsin. Amin amin amin. Rabbim kardesine saglik sihhat versin sanada anneligi en güzelinde tattirsin güzel arkadasim..

Günaydın kızlar ben geldim

Osgeldin be yaaaa... Citir anne (innnnnsallah) erkencisin.. geceleri uyuyabiliyorsun dimi? Heyecandan

Merhaba kizlar ilk kontrolum bitti 3 yumrtam iyi gelişmiş 4 tane de küçük varmis onlar da gelisir dedi doktor merional igneye devam...

Hadi hayirlisi canim onlarda büyür insallah..

Günaydın bayanlar , nasıl gidiyor test tarihini bekleyenler? Bende hic birsey yok sadece beklemedeyim

[Qicik, post: 42071124, member: 685574"]Yipiiii kuzum hosgeldinnnn.. Eskler geri dönüs yapinca musmutlu oluyom beeeeen.. Olsun canim
Belki süpriz yapar kendiliginden gelir bebis.. Bellimi olur.. Bak gbakverdi ye öyle oldu burda.. Hakkinda hayirlisi bize takilmaya devam ama heeee.. Birakmak yok ona göreee[/QUOTE]
TTamadir cnm.inş dediğin gibi olur Rabbim kimseyi kucagi bos vekletmesin hepiniz dualarimdasiniz.
İnsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…