- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.341
Canim ben tedaviye baslamadim daha. Hic bir fikrim yok..Kizlar bir şey sorucam eczacim merional igneyi polkistik olanlara veriyolar dedi ama doktor polkistiksin dememisti yazarken...bi de e2 degerime bakildi ogleden sonra arayip yarim yapmam gereken catlamama ignesine bugun basla dedi...bi sorun yoktur dimi degerlerde?
Bende çok yumurta elde etmek gibi bir amaç yoktu eşimin spermi azdı o yüzden birde yaşim küçük diyeÇok iyi ya bende 5 tane var doktor 5 tane daha al dedi
Ben geldim burdayım :)) tatildeydim takip edemedim kızlar. Sayfalar çok ilerlemiş hepsini okumam mümkün değil gibi. Anladığım kadarıyla tedaviye başlayanlar var hamile kalanlar var. Aramıza yeni katılanlar var. hakkımızda Hayırlısı güzel haberler almak nasip olsun...Kizlar ne alemdesiniz yahuuu..
@prensess38 @Serpil2630 @aslanhome A azee13annemsu yardm @gbakverdi @akgUvercin @suboncugu @ecrin87
@hayallergercekolsa @elif_ipek
arydsm @yade87
@umut46
Sallayin bakem sütyenleri..
evet canım aynı gün teşekkür ederimNice mutlu yillara canim.. esinle ayni gun mu dogum gunun.. ne guzel
Öğlenden beri hareketlilik yokAla ala kimsecikler yok bu aksam buralarda
İyi çok sukur. 6. Günüm bugün. Sizin nasılHerkes kabuğuna çekilmiş senin nasıl gidiyor günün
Kaçıncı gunbugun. Benim bi belirtim yok yaaBenim bugün acayip mide bulantısı oldu anlamadım niye böyle oldu
Perşembe oldu transferKaçıncı gunbugun. Benim bi belirtim yok yaa
bebişin tutunuyordr inş.biraz evin içinde gezin uzanıp durma bence..Benimse uzanmaktan sirtim kopmak üzere bu gün 3 cü günüm
inş.tutunuyrdurda o mide bulantısı ondandr ...Perşembe oldu transfer
İnşallah rabbim sesimizi duysunbebişin tutunuyordr inş.biraz evin içinde gezin uzanıp durma bence..
Amin rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayi nasip etsinyarın naspse dr.gidicemmm..benim zilli teşrif etti ..Allah hepimizn yardmcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?