- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.321
Transferinizin kaçıncı gunü benim de adet sancısı gibi ağrım oluyor arada, umarım tutunuyordur bebislerBende yer yer batismalar var bazen kasıklarıma kramp tarzı şeyler oluyor
Perşembe günü oldu transferim oldu hepimizin bebisleri tutunur insallahTransferinizin kaçıncı gunü benim de adet sancısı gibi ağrım oluyor arada, umarım tutunuyordur bebisler
Bende de yok gibi..dün aksam sağ kasığımda. Batma oldu sanki..belki de kendi mi dinliyorum. Bilmiyorum. Dün gece heyecandan uyuyamadim.Günaydın bayanlar , nasıl gidiyor test tarihini bekleyenler? Bende hic birsey yok sadece beklemedeyim
Canim sen şu an da hangi ilaçları kullanıyorsunGünaydın bayanlar , nasıl gidiyor test tarihini bekleyenler? Bende hic birsey yok sadece beklemedeyim
Canim sen şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunBende de yok gibi..dün aksam sağ kasığımda. Batma oldu sanki..belki de kendi mi dinliyorum. Bilmiyorum. Dün gece heyecandan uyuyamadim.
Baharcım 3 doz igne yettimiCanim sen şu an da hangi ilaçları kullanıyorsun
Evet 3 Kutu puregon yetti 2 kutu da menapurBaharcım 3 doz igne yettimi
Progestoron, vitamin, corasprin,estrofemCanim sen şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun
Bunlarin aynısı ilave olarak prednol ve clexane diye bir iğne ve inofolic varProgestoron, vitamin, corasprin,estrofem
Sen?
Bunlara ilave olarak clexane diye bir iğne var prednol ve inofolic var bendeProgestoron, vitamin, corasprin,estrofem
Sen?
İğne ne için acaba. Bana iğne vermediler.Bunlarin aynısı ilave olarak prednol ve clexane diye bir iğne ve inofolic var
Puregonlarrı diyorum canımBunlara ilave olarak clexane diye bir iğne var prednol ve inofolic var bende
Bacim sana cevap yazdım gözden kacirmissisn evet 3 Kutu puregon yetti bana 2 kutuda menapur kullandimPuregonlarrı diyorum canım
inşallahO benim bu sefer gelecek civcivim
hadi hayırlısı canım bak durmadan ya mübdi oku içindenIyi akşamlar kızlar, bugün dondurulmuş çift embriyo transferi olduk 19 agustos test günü hadi bakalım hayırlısı :)
Çok iyi ya bende 5 tane var doktor 5 tane daha al dediBacim sana cevap yazdım gözden kacirmissisn evet 3 Kutu puregon yetti bana 2 kutuda menapur kullandim
Nice mutlu yillara canim.. esinle ayni gun mu dogum gunun.. ne guzelmerhaba kıslarrr ben deldim nasılsınız bugün benim ve eşimin doğum günümüznerde pastam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?