- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.281
Sende hoşgeldin canım benimde öbümüDe ki aya kaldı tedavi tabi adet ne zaman olurum bilmiyorum bu ay sonu mu önümüzde ki ay Başımıza bilemiyorum halkımızda Hayırlısı olsunBurdayim ben de bu ay geç adet oldum ve planladigim gibi olmayacak maalesef eylüle sarkti benim tüp bebek isi nasip artik ya tutarsa diyip baslayacaz . Rabbim büyük baslayanlarin allah yardimcisi olsun güzel haberler versinler bizlere ins
Bizde sevdik seni canım topiğe gel mutlaka destek olalım birbirimizeaminnn
tamam o zaman
kıslar benim koca meyve istiyo ben kaçar sizleri çok sevdim Allaha emanet olun hayırlı geceler
Valla bilmiyorum canım kayıp biz kız yine nerelerde acaba kız.Kuzucum bizim halay basiprensess38 nirdeeeeee
Az kalmış canım hakkında Hayırlısı olsun bebişlerin seninle olsun inş :))Beni ekleyebilirsin canım test gunüm ayn 14u
aminn insallah Allah isteyen herkesim duasını kabul etsin insallahAz kalmış canım hakkında Hayırlısı olsun bebişlerin seninle olsun inş :))
Amin canım amin inşaminn insallah Allah isteyen herkesim duasını kabul etsin insallah
Hemen ekliyorum besmele ile...Beni ekleyebilirsin canım test gunüm ayn 14u
O benim bu sefer gelecek civcivimamin tivity arkadaş
Hadi innnnsallah canim cifter cifter gelsinler insallahO benim bu sefer gelecek civcivim
Âmin âmin âminHadi innnnsallah canim cifter cifter gelsinler insallah
Hayirli olsun canim.. insallah tutunur bebişlerin. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsinIyi akşamlar kızlar, bugün dondurulmuş çift embriyo transferi olduk 19 agustos test günü hadi bakalım hayırlısı :)
Haklısın canım ben bile liste diyorum ama kendimi yazmadım tedavideyim şu an dr um 21 ağustosa transfer planladığını söyledi. Bakalım herşey yolunda giderse inşallah. İsyersen beni de ekleyebilirsin listeye
Nasil olalim be canimm benim toplama isi 14 yafa 13 gune kaldii yumurtalar iatenilen buyukluge ulasmadi dertliyim.kederliyim yaniiii sen napiosummnKizlar ne alemdesiniz yahuuu..
prensess38 @Serpil2630 aslanhome A azee13 @annemsu @yardm @gbakverdi @akgUvercin @suboncugu ecrin87
@hayallergercekolsa @elif_ipek
@arydsm @yade87
@umut46
Sallayin bakem sütyenleri..
Canım benim de önceki tedavimde 13. Gün toplanmıştı yumurtalarım dert etme 5. Güne kadar da gitmişti embriyolar ama tutunmadı. İnşallah seninkiler tutunurNasil olalim be canimm benim toplama isi 14 yafa 13 gune kaldii yumurtalar iatenilen buyukluge ulasmadi dertliyim.kederliyim yaniiii sen napiosummn
Walla ben de kiloda var canim.dr kilodann gelismiyolar diyoo cok fazla yumurtam.varmisss bu iyi diyooo inan bende anlayamadimmm neyin ne oldugunuuCanım benim de önceki tedavimde 13. Gün toplanmıştı yumurtalarım dert etme 5. Güne kadar da gitmişti embriyolar ama tutunmadı. İnşallah seninkiler tutunur
Herşeyi anlamaya çalışıp yıpratma kendini en büyük tavsiyem hep pozitif ol. Hemen kötüye yorma hayırlısını iste hepWalla ben de kiloda var canim.dr kilodann gelismiyolar diyoo cok fazla yumurtam.varmisss bu iyi diyooo inan bende anlayamadimmm neyin ne oldugunuu
Herşeyi anlamaya çalışıp yıpratma kendini en büyük tavsiyem hep pozitif ol. Hemen kötüye yorma hayırlısını iste hep[/QUOTE elimden geldigince oyle olmaya calisiyorum ama ne bileym insan ister istemez dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?