2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Sende hoşgeldin canım benimde öbümüDe ki aya kaldı tedavi tabi adet ne zaman olurum bilmiyorum bu ay sonu mu önümüzde ki ay Başımıza bilemiyorum halkımızda Hayırlısı olsun

Haklısın canım ben bile liste diyorum ama kendimi yazmadım tedavideyim şu an dr um 21 ağustosa transfer planladığını söyledi. Bakalım herşey yolunda giderse inşallah. İsyersen beni de ekleyebilirsin listeye

Nasil olalim be canimm benim toplama isi 14 yafa 13 gune kaldii yumurtalar iatenilen buyukluge ulasmadi dertliyim.kederliyim yaniiii sen napiosummn
Canım benim de önceki tedavimde 13. Gün toplanmıştı yumurtalarım dert etme 5. Güne kadar da gitmişti embriyolar ama tutunmadı. İnşallah seninkiler tutunur

Canım benim de önceki tedavimde 13. Gün toplanmıştı yumurtalarım dert etme 5. Güne kadar da gitmişti embriyolar ama tutunmadı. İnşallah seninkiler tutunur
Walla ben de kiloda var canim.dr kilodann gelismiyolar diyoo cok fazla yumurtam.varmisss bu iyi diyooo inan bende anlayamadimmm neyin ne oldugunuu

Walla ben de kiloda var canim.dr kilodann gelismiyolar diyoo cok fazla yumurtam.varmisss bu iyi diyooo inan bende anlayamadimmm neyin ne oldugunuu
Herşeyi anlamaya çalışıp yıpratma kendini en büyük tavsiyem hep pozitif ol. Hemen kötüye yorma hayırlısını iste hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…