- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.361
Canim surekli yatmaj iyi birsey degil vucudun kan dolasimina ihtiyaci var. Hic kakkmayip kendinede bebisede eziyet etme lutfenBenimse uzanmaktan sirtim kopmak üzere bu gün 3 cü günüm
Tmm hastane ye gidip iğnelerimi oluyorum zaten yürüyerek gidiyorumCanim surekli yatmaj iyi birsey degil vucudun kan dolasimina ihtiyaci var. Hic kakkmayip kendinede bebisede eziyet etme lutfen
Tutunduklari zaman ufak bi kanama olduğunu duymuştum inşallah öyledir moralini bozma iyi düşünBu sabah kanamam oldu. Çok korkuyorum. Rabbim yardım etsin.
Evin icindede dolasmaya calis canim. Ben 2.gunden sonra ayaklanmis. Mutfakta falan biseyler yapip camasir atiyordum makineye. Tabiki yine dikkat ettim yattimda ama 3.gunden sonra put gibi yatakta durmadim. Iki denememde 12gun yataktaydim ama malesef zararini gordumTmm hastane ye gidip iğnelerimi oluyorum zaten yürüyerek gidiyorum
Kizlar ne alemdesiniz yahuuu..
@prensess38 @Serpil2630aslanhome @azee13 annemsu @yardm @gbakverdi akgUvercin @suboncugu @ecrin87
@hayallergercekolsaelif_ipek
@arydsm @yade87
@umut46
Sallayin bakem sütyenleri..
Hayırlı olsun kuzum da sen bizi çok yanlız bırakıyorsun.Kizlar hepinize hayirli pazarlarrrrr...
Ben an itibari ile tedaviye hayirlisi ile basladim.. Nolur dualarinizi eksik etmeyin..
annemsu sende dua et olur mu kuzum..
Hayırlı olsun dualarımız seninle canımKizlar hepinize hayirli pazarlarrrrr...
Ben an itibari ile tedaviye hayirlisi ile basladim.. Nolur dualarinizi eksik etmeyin..
Hayirli olsun canim tabiki dua ederim..inşallah hamile kalirsinda bizede o süper enerjinle destek olursun canim..Kizlar hepinize hayirli pazarlarrrrr...
Ben burdayım biraz tatil yaptım kızlar süperdi
Salı günü histeroskopim var sanırım ben biraz gec olacağım tedaviyi sizden güzel haberler bekliyorum
Hayırlı olsun kuzum da sen bizi çok yanlız bırakıyorsun.
Hangi ilaçlarla başladın
. Amin canikom allah razi olsun...Burdaimmm..istanbula geldim.pazartesi son kontrolümu olup çarşamba opu m yapılacak inşallah canlarim.
@kiwicik hayirli olsun canım.sonu bebisli olsun inşallah..
Hayırlı olsun dualarımız seninle canım
Hayirli olsun canim tabiki dua ederim..inşallah hamile kalirsinda bizede o süper enerjinle destek olursun canim..
Önümüzdeki cumartesi geliyom canim..17.8. de ameliyat o gün hepinizin dualarina ihtiyacimiz var..Insallah hepimiz hamile kaliriizda pozitif enerjileri birbirimize veririz kuzum benim. Ne zaman ucuyordun kismetse sen?
Önümüzdeki cumartesi geliyom canim..17.8. de ameliyat o gün hepinizin dualarina ihtiyacimiz var..
Ablacim çok geçmiş olsun Rabbim sifa versin inşallahÖnümüzdeki cumartesi geliyom canim..17.8. de ameliyat o gün hepinizin dualarina ihtiyacimiz var..
Baharcim cok teşekkür ederim canim allah sanada inşallah anne olmayi nasip eder inşallah bebislerin tutunmustur canim benim..Ablacim çok geçmiş olsun Rabbim sifa versin inşallah
İnşallah canım insallahBaharcim cok teşekkür ederim canim allah sanada inşallah anne olmayi nasip eder inşallah bebislerin tutunmustur canim benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?