2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Tmm hastane ye gidip iğnelerimi oluyorum zaten yürüyerek gidiyorum
Evin icindede dolasmaya calis canim. Ben 2.gunden sonra ayaklanmis. Mutfakta falan biseyler yapip camasir atiyordum makineye. Tabiki yine dikkat ettim yattimda ama 3.gunden sonra put gibi yatakta durmadim. Iki denememde 12gun yataktaydim ama malesef zararini gordum

Ben burdayım biraz tatil yaptım kızlar süperdi
Salı günü histeroskopim var sanırım ben biraz gec olacağım tedaviyi sizden güzel haberler bekliyorum

Ohhhhh... 2. balayimi kizzzz iyi yapmissiniz .. Hakkinda hayirlisi olsun bak histeriskopiden sonra hamile haberi veren oldu burda insallah sendede öyle olur

Hayırlı olsun kuzum da sen bizi çok yanlız bırakıyorsun.
Hangi ilaçlarla başladın

Canim dün doktorda bayagi kosusturmacali gecti ilaclari ayarlamakta. Gonal f aliyorum canim bide menapur mu neydi.. onun disinda kendi ilaclarima devam.

Sen hangi sIklikta gitmistin kontrollere?

Burdaimmm..istanbula geldim.pazartesi son kontrolümu olup çarşamba opu m yapılacak inşallah canlarim.
@kiwicik hayirli olsun canım.sonu bebisli olsun inşallah..
. Amin canikom allah razi olsun...
Ayyy sen önden gidiosun. Bakalim hayirlisiyla bizde insallah saglicakla o günleri görürüz. Kac yumurtan olmus senin canimsin?

Hayırlı olsun dualarımız seninle canım

Canimmm.. Allah razi olsunnnn..

Hayirli olsun canim tabiki dua ederim..inşallah hamile kalirsinda bizede o süper enerjinle destek olursun canim..

Insallah hepimiz hamile kaliriizda pozitif enerjileri birbirimize veririz kuzum benim. Ne zaman ucuyordun kismetse sen?

Önümüzdeki cumartesi geliyom canim..17.8. de ameliyat o gün hepinizin dualarina ihtiyacimiz var..

Insallah cok cok iyi gecer camim benim. Sagligina kavusur ondan sonrada. Sende sag salim git gel insallaj güzel haberlerle dönersin insallah. Kardesin cok sevincek seni görünce moral olcak. En güzeline karar verdin canim. Rabbim yar ve yardimciniz olsun..

@ kiwicik imm..amiiiinnnn...İnsallah hepimiz hamilelik haftası sayariz yakında
İsim dusunuruz..canım 10 12 arası ama kalite önemli tabi.inşallah hepsi dollenir sağlıkla kan can olur..

Kizlarrrr bu aksamm catlatma ignemi yapiyorum sali sabahi daaa yumslar toplancaakkkkk bu arada 3 gun once babaannem vefatvetti ama herkes saklamis bendenn drum yola cikmama izin vermemisss ben de bugun ogrendimm cokta moralim bozukk sizden ricam babaannemin ruhunada bi dua etmenizzz....hepinizi cokk sewioorumm ve dualrim hep sizinleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…