2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Basınsagolsun arkadaşım ölümlü dünya Rabbim mekanını cennet etsin insallah

Canim basin sağolsun allah rahmet etsin..

iyi pazarlarrr

ben de regl olamadim hala.belirti de yok.test negatif.doktor tarlusala baslamami istedi

Selam arkadaşlar ben iğneler 187.5 dozla devam ediyorum. .dün kontrole gittim e2 ye bakıldı. .ve Dr hemşire ye yazdırırken gelişen 6 yumurta saydı. .sayı az mı artış olur mu

Selam arkadaşlar ben iğneler 187.5 dozla devam ediyorum. .dün kontrole gittim e2 ye bakıldı. .ve Dr hemşire ye yazdırırken gelişen 6 yumurta saydı. .sayı az mı artış olur mu
Cnm sen de salı baslamistin degil mi tedaviye...ben de dun ilk kontrolüme gittim benim de iyi gelisen 3 küçük olan 4 taneydi...catlamama ignesine basladin mi sen peki

Cnm sen de salı baslamistin degil mi tedaviye...ben de dun ilk kontrolüme gittim benim de iyi gelisen 3 küçük olan 4 taneydi...catlamama ignesine basladin mi sen peki
Evet ben de salı başladım. .2 kutu gonsl f kullandım Dr. 1 kutu daha yazdı ve cetrodite diye iğne yazdı daha çatlatma yapmadık siz ne yaptınız

Canim sanirim o igne iste catlamayi onleyen igne ben dunden beri yapiyorum doktorum başla dedi...ben 300 merionalla baslamistim dun kontrolde aynen devam et dedi doktorum iste yarin tekrar kontrolum var

Canim sanirim o igne iste catlamayi onleyen igne ben dunden beri yapiyorum doktorum başla dedi...ben 300 merionalla baslamistim dun kontrolde aynen devam et dedi doktorum iste yarin tekrar kontrolum var
Ben de yarın başlarım büyük ihtimalle. .gelişimimiz aynı gidiyor. .haberleselim :) yumurtaların çoğalma durumu var mi

Ben de yarın başlarım büyük ihtimalle. .gelişimimiz aynı gidiyor. .haberleselim :) yumurtaların çoğalma durumu var mi
Evet canim kucuk olan 4 yumurtan da büyür dedi toplsm 7 olur sanirim cogalir mi bilmiyorum..yarin ogrenirim yazarim buraya gelismeleri...sizde sorun neydi bizde esimden kaynakli

Evet canim kucuk olan 4 yumurtan da büyür dedi toplsm 7 olur sanirim cogalir mi bilmiyorum..yarin ogrenirim yazarim buraya gelismeleri...sizde sorun neydi bizde esimden kaynakli
bizde sebepsiz infertilite canım. .hiçbir sorun yok..kasımda 4 yıl olacak 1 aşılama m var gebelik olmadı

Off canım cok korkuttun beni benimde kiz kardesim cok hasta.. sen öyle deyince üstümden kaynar sular döküldü allahim onlara sabir versin kardesimede insallah şifa verir..allah kimseye yasatmasin..

Günaydın kızlar zamanım pek yok malum pazartesi işler yoğun başlıyor. Dün akşam çatlatma iğnesini vurdurdum. sadece kasıklarda batma var arada. Yarın sabah toplama yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…