- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.381
Basınsagolsun arkadaşım ölümlü dünya Rabbim mekanını cennet etsin insallahKizlarrrr bu aksamm catlatma ignemi yapiyorum sali sabahi daaa yumslar toplancaakkkkk bu arada 3 gun once babaannem vefatvetti ama herkes saklamis bendenn drum yola cikmama izin vermemisss ben de bugun ogrendimm cokta moralim bozukk sizden ricam babaannemin ruhunada bi dua etmenizzz....hepinizi cokk sewioorumm ve dualrim hep sizinleee
Canim basin sağolsun allah rahmet etsin..Kizlarrrr bu aksamm catlatma ignemi yapiyorum sali sabahi daaa yumslar toplancaakkkkk bu arada 3 gun once babaannem vefatvetti ama herkes saklamis bendenn drum yola cikmama izin vermemisss ben de bugun ogrendimm cokta moralim bozukk sizden ricam babaannemin ruhunada bi dua etmenizzz....hepinizi cokk sewioorumm ve dualrim hep sizinleee
Cnm sen de salı baslamistin degil mi tedaviye...ben de dun ilk kontrolüme gittim benim de iyi gelisen 3 küçük olan 4 taneydi...catlamama ignesine basladin mi sen pekiSelam arkadaşlar ben iğneler 187.5 dozla devam ediyorum. .dün kontrole gittim e2 ye bakıldı. .ve Dr hemşire ye yazdırırken gelişen 6 yumurta saydı. .sayı az mı artış olur mu
Evet ben de salı başladım. .2 kutu gonsl f kullandım Dr. 1 kutu daha yazdı ve cetrodite diye iğne yazdı daha çatlatma yapmadık siz ne yaptınızCnm sen de salı baslamistin degil mi tedaviye...ben de dun ilk kontrolüme gittim benim de iyi gelisen 3 küçük olan 4 taneydi...catlamama ignesine basladin mi sen peki
Ben de yarın başlarım büyük ihtimalle. .gelişimimiz aynı gidiyor. .haberleselim :) yumurtaların çoğalma durumu var miCanim sanirim o igne iste catlamayi onleyen igne ben dunden beri yapiyorum doktorum başla dedi...ben 300 merionalla baslamistim dun kontrolde aynen devam et dedi doktorum iste yarin tekrar kontrolum var
Evet canim kucuk olan 4 yumurtan da büyür dedi toplsm 7 olur sanirim cogalir mi bilmiyorum..yarin ogrenirim yazarim buraya gelismeleri...sizde sorun neydi bizde esimden kaynakliBen de yarın başlarım büyük ihtimalle. .gelişimimiz aynı gidiyor. .haberleselim :) yumurtaların çoğalma durumu var mi
Ohhhhh... 2. balayimi kizzzziyi yapmissiniz .. Hakkinda hayirlisi olsun bak histeriskopiden sonra hamile haberi veren oldu burda insallah sendede öyle olur
Biraz öyle oldu cnm ben biraz stresliydim moral olsun istedik...
Ben yasmin kullanıyorum kuzum ya malesef inş tedavide veririm o güzel haberi..
Sen başladın mi ignelere
Kizlarrrr bu aksamm catlatma ignemi yapiyorum sali sabahi daaa yumslar toplancaakkkkk bu arada 3 gun once babaannem vefatvetti ama herkes saklamis bendenn drum yola cikmama izin vermemisss ben de bugun ogrendimm cokta moralim bozukk sizden ricam babaannemin ruhunada bi dua etmenizzz....hepinizi cokk sewioorumm ve dualrim hep sizinleee[/this HTML class. Value is 1. Yasin 2. Vel kur'
Cnm başınsağolsun ark da tedavi sirasinda kardeşini kaybetti çok zor oldu ama hamile kaldı şükür ki...
İnş sende güzel sonuçlar alırsın
bizde sebepsiz infertilite canım. .hiçbir sorun yok..kasımda 4 yıl olacak 1 aşılama m var gebelik olmadıEvet canim kucuk olan 4 yumurtan da büyür dedi toplsm 7 olur sanirim cogalir mi bilmiyorum..yarin ogrenirim yazarim buraya gelismeleri...sizde sorun neydi bizde esimden kaynakli
Cabuk geçmişsiniz tüp bebege dicem ama 4 yil evlisiniz ben 3 asilama denedim 1 yildir denuyoruz iki yillik evliyizbizde sebepsiz infertilite canım. .hiçbir sorun yok..kasımda 4 yıl olacak 1 aşılama m var gebelik olmadı
Dr tekrar aşılama istedi ben istemedim zaman kaybetmemek için. .yaş kaçCabuk geçmişsiniz tüp bebege dicem ama 4 yil evlisiniz ben 3 asilama denedim 1 yildir denuyoruz iki yillik evliyiz
31 yasindayim canim sen ?Dr tekrar aşılama istedi ben istemedim zaman kaybetmemek için. .yaş kaç
Nasıl oldun canım başın sag olsunKizlarr bu catlatma ignesinden sonra sancisi olan var miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?