- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.401
Canimm dualarimiz kardesinle. Insallah ameliyat cok iyi gecer.. Allahim sifalar versin..Önümüzdeki cumartesi geliyom canim..17.8. de ameliyat o gün hepinizin dualarina ihtiyacimiz var..
Canimm basiniz sağolsun. Topragi bol mekani cennet olsun..Kizlarrrr bu aksamm catlatma ignemi yapiyorum sali sabahi daaa yumslar toplancaakkkkk bu arada 3 gun once babaannem vefatvetti ama herkes saklamis bendenn drum yola cikmama izin vermemisss ben de bugun ogrendimm cokta moralim bozukk sizden ricam babaannemin ruhunada bi dua etmenizzz....hepinizi cokk sewioorumm ve dualrim hep sizinleee
günaydın canım hadi hayırlısı olsun :)Günaydın bacilaaarr..muayeneden dönüyorum. Bu gece catlatma ignemi vurcam çarşamba da toplama inşallah..bol dua lutfeenn..
bende 28 randevun kaçta31 yasindayim canim sen ?
Teşekkür ederim canim..allah dualarinizi kabul etsin inşallah.Canimm dualarimiz kardesinle. Insallah ameliyat cok iyi gecer.. Allahim sifalar versin..
Gunaydin canmm benim de ignem dun aksam.olduu yarin sabah 9 da toplama olacakGünaydın kızlar zamanım pek yok malum pazartesi işler yoğun başlıyor. Dün akşam çatlatma iğnesini vurdurdum. sadece kasıklarda batma var arada. Yarın sabah toplama yapılacak.
Nasilsin. Seninle test günümüz aynıydı. Benim kanamam var umudumu kaybettim sanki moralim bozuk. Test yapmaya cesaretim yok. Sende durum neEstrofem, folbiol ve crinone jel kullanıyorum bende
Ufak kanamalar sorun değil diye biliyorum uzun zamandır mi var kanamanizNasilsin. Seninle test günümüz aynıydı. Benim kanamam var umudumu kaybettim sanki moralim bozuk. Test yapmaya cesaretim yok. Sende durum ne
Dunden beri varUfak kanamalar sorun değil diye biliyorum uzun zamandır mi var kanamaniz
Doktoruna danis bi istersenDunden beri var
canım test günün ne zaman belki yerleşme kanamasıdırDunden beri var
Gunaydin canmm benim de ignem dun aksam.olduu yarin sabah 9 da toplama olacak
canım sen transfer oldun gün sayıyorsun değil mi? doktorunla görüşmedin mi iğne verir kanama için?Nasilsin. Seninle test günümüz aynıydı. Benim kanamam var umudumu kaybettim sanki moralim bozuk. Test yapmaya cesaretim yok. Sende durum ne
Görüştüm vermedi. Bu iyi de diyemem kötü de dedi.canım sen transfer oldun gün sayıyorsun değil mi? doktorunla görüşmedin mi iğne verir kanama için?
Aynen öyle maşallah inşallah herkes güzel sonuclar alirhayırlı haftalar kızlar maşallah topik bayağı hareketlendi opular transferler yeni başlangıçlar.inşallah hep birlikte mayıs anneleri topiğinde de buluşuruz. benim de yarın kontrolüm var tahminim pazara opu günüm. heyecan dorukta:)
Cuma günü test sonucumcanım test günün ne zaman belki yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?