2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Herkese hayirli günler kizlar.
Nasilsiniz?
Igneler bayagi yakici degil mi... Sizinde göbek delik desik oldumu? hakkimizda hayirlisi..

Biliyorsunuz zamanim kisitli.. OPU olan ve olacak arkadaslarim adetin kacini günü yumurtalariniz toplanildi? Toplanilcak?

13.Gün toplanıcak(yarın) canım. İğneler benim fazla yakıcı olması karından hiç sıkıntı olmadı sadece 1 yer az morardı orasıda geçiyor gibi. acı yok.

Kizlar ikinci kan sonucum cikti cok sukur. 995.96 ya yukselmis allaha sukur. 20 gun sonra muayeneye gitcem. Ilaclarima aynen devamm .allahim isteyen herkese nasip etsin ins. Sikintisiz bir sekilde ilerler allahin izniyle

Amin canım. Bizleri dualarından eksik etme canım.
İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

13.Gün toplanıcak(yarın) canım. İğneler benim fazla yakıcı olması karından hiç sıkıntı olmadı sadece 1 yer az morardı orasıda geçiyor gibi. acı yok.

Öyle aci yok hani. Ama yakiyo böyle kisa bi süre.. Bunada sükür canim.. Insallah sende hayirlisiyla opu islemini atlatirsin ve bol kaliteli yumoslar toplanir..

Kizlar ikinci kan sonucum cikti cok sukur. 995.96 ya yukselmis allaha sukur. 20 gun sonra muayeneye gitcem. Ilaclarima aynen devamm .allahim isteyen herkese nasip etsin ins. Sikintisiz bir sekilde ilerler allahin izniyle
Masallah sulatancim.. Allah devamini getirsin insallah. Kiz yoksa ikiz miiiiii ? bizede yaz hep gelismeleri..

Öyle aci yok hani. Ama yakiyo böyle kisa bi süre.. Bunada sükür canim.. Insallah sende hayirlisiyla opu islemini atlatirsin ve bol kaliteli yumoslar toplanir..

İnşallah canım benim bu güne kadar geldik bakalım, beni kontroller çok yordu. Sık sık kontrole çağırdı doktor biraz sıkıntı oldu bakalım önümüzde bir OPU birde hayırlısıyla o güne gelebilirsek transfer kaldı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Hangi sIklikta gittiniz canim?
yormaz mi canim. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun..

Hangi sIklikta gittiniz canim?
yormaz mi canim. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun..

Adetin 3. günü başladık. Gittim. 4.Gün tekrar 7.Gün Tekrar. 9. Gün 10.Gün ve 11. Gün gittim Toplam şimdiye kadar 6 kez gittim. Son günlerde 3 gün üst üste gittim ve çatlatma iğnesini vurmaya son gün çok şükür karar verdi doktor. Doktorum ve hemşirelerim çok iyi güveniyorum riske atmıyorlar ama işte çalışanlar için zor oluyor. Ve her muayenede E2 testi istedi doktor.

Canimsin nasilsin? Vakit gecmek bilmiyor dimi? Senin opu adetin kacinci günü olmustu?
Cok şükür iyiyim evet vakit geçmek bilmiyor ama yapacak birsey yok Burada arkadaşlardan haber alarak vakit geçiriyorum benim opu 11 gün sonra oldu benim ilaclarimin dozaji da azdı yasin genç seni yormayalim dedi doktor

Oo bayagi gitmissin canim ama bi yandanda iyi doktorun hic biseyi riske almamis. Kendini güvemde hissetmeni saglamis allahin izniyle.. Tabi calisinxa zor olmustur ama bak oda gecti cok sükür. Insallah cok güzel haberler verirSin bize..

Cok şükür iyiyim evet vakit geçmek bilmiyor ama yapacak birsey yok Burada arkadaşlardan haber alarak vakit geçiriyorum benim opu 11 gün sonra oldu benim ilaclarimin dozaji da azdı yasin genç seni yormayalim dedi doktor

Anladim canim. Kaclik igne vuruldun sen? Dozaji yani. Citir anne adayim benim. Insallah güzel haberler veririz hepimiz.. Test gününne zamandi tam senin?

Ikiz hakkinda suan bisey diyemiyorum ama bu 3gunluk sonucum canim. Ilk kani cuma gunu vwrmistim. Yeterki saglikli olsunda daha ne isterim
Tabiki canimsin. Ama degerin masallah cok güzel ikize benziyor.. insallah saglicakli bebislerin olur. Bizlerede dua et canimsin

Anladim canim. Kaclik igne vuruldun sen? Dozaji yani. Citir anne adayim benim. Insallah güzel haberler veririz hepimiz.. Test gününne zamandi tam senin?
Ben puregon ve menapur al başladım puregon 150 yaptım menapur 1 toz 1 şu olarak uyguladım 3 Kutu puregon ve 2 kutu menapur la bitti benim tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…