- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.421
Herkese hayirli günler kizlar.
Nasilsiniz?
Igneler bayagi yakici degil mi... Sizinde göbek delik desik oldumu?hakkimizda hayirlisi..
Biliyorsunuz zamanim kisitli.. OPU olan ve olacak arkadaslarim adetin kacini günü yumurtalariniz toplanildi? Toplanilcak?
Kizlar ikinci kan sonucum cikti cok sukur. 995.96 ya yukselmis allaha sukur. 20 gun sonra muayeneye gitcem. Ilaclarima aynen devamm .allahim isteyen herkese nasip etsin ins. Sikintisiz bir sekilde ilerler allahin izniyle
13.Gün toplanıcak(yarın) canım. İğneler benim fazla yakıcı olması karından hiç sıkıntı olmadı sadece 1 yer az morardı orasıda geçiyor gibi. acı yok.
Masallah sulatancim.. Allah devamini getirsin insallah. Kiz yoksa ikiz miiiiii ?Kizlar ikinci kan sonucum cikti cok sukur. 995.96 ya yukselmis allaha sukur. 20 gun sonra muayeneye gitcem. Ilaclarima aynen devamm .allahim isteyen herkese nasip etsin ins. Sikintisiz bir sekilde ilerler allahin izniyle
Bana da öyle geliyor sanki ikiz gibi maşallahMasallah sulatancim.. Allah devamini getirsin insallah. Kiz yoksa ikiz miiiiii ?bizede yaz hep gelismeleri..
Bana da öyle geliyor sanki ikiz gibi madallah
Öyle aci yok hani. Ama yakiyo böyle kisa bi süre.. Bunada sükür canim.. Insallah sende hayirlisiyla opu islemini atlatirsin ve bol kaliteli yumoslar toplanir..
Hangi sIklikta gittiniz canim?İnşallah canım benim bu güne kadar geldik bakalım, beni kontroller çok yordu. Sık sık kontrole çağırdı doktor biraz sıkıntı oldu bakalım önümüzde bir OPU birde hayırlısıyla o güne gelebilirsek transfer kaldı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Hangi sIklikta gittiniz canim?
yormaz mi canim. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun..
Cok şükür iyiyim evet vakit geçmek bilmiyor ama yapacak birsey yok Burada arkadaşlardan haber alarak vakit geçiriyorum benim opu 11 gün sonra oldu benim ilaclarimin dozaji da azdı yasin genç seni yormayalim dedi doktorCanimsin nasilsin? Vakit gecmek bilmiyor dimi? Senin opu adetin kacinci günü olmustu?
Adetin 3. günü başladık. Gittim. 4.Gün tekrar 7.Gün Tekrar. 9. Gün 10.Gün ve 11. Gün gittim Toplam şimdiye kadar 6 kez gittim. Son günlerde 3 gün üst üste gittim ve çatlatma iğnesini vurmaya son gün çok şükür karar verdi doktor. Doktorum ve hemşirelerim çok iyi güveniyorum riske atmıyorlar ama işte çalışanlar için zor oluyor. Ve her muayenede E2 testi istedi doktor.
Cok şükür iyiyim evet vakit geçmek bilmiyor ama yapacak birsey yok Burada arkadaşlardan haber alarak vakit geçiriyorum benim opu 11 gün sonra oldu benim ilaclarimin dozaji da azdı yasin genç seni yormayalim dedi doktor
Ikiz hakkinda suan bisey diyemiyorum ama bu 3gunluk sonucum canim. Ilk kani cuma gunu vwrmistim. Yeterki saglikli olsunda daha ne isterimMasallah sulatancim.. Allah devamini getirsin insallah. Kiz yoksa ikiz miiiiii ?bizede yaz hep gelismeleri..
Tabiki canimsin. Ama degerin masallah cok güzel ikize benziyor..Ikiz hakkinda suan bisey diyemiyorum ama bu 3gunluk sonucum canim. Ilk kani cuma gunu vwrmistim. Yeterki saglikli olsunda daha ne isterim
Ben puregon ve menapur al başladım puregon 150 yaptım menapur 1 toz 1 şu olarak uyguladım 3 Kutu puregon ve 2 kutu menapur la bitti benim tedaviAnladim canim. Kaclik igne vuruldun sen? Dozaji yani. Citir anne adayim benim. Insallah güzel haberler veririz hepimiz.. Test gününne zamandi tam senin?
Ben puregon ve menapur al başladım puregon 150 yaptım menapur 1 toz 1 şu olarak uyguladım 3 Kutu puregon ve 2 kutu menapur la bitti benim tedavi
Bende gonal-f ve menurial var igne olarak..
Senin ilaclarin toplam
Ne kadar tuttu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?