2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kiwicik benim ilaçların 2035 tuttu.aynen senin gibi gonal f ve merional ile başladım.sonra cetrotide verdi doktor.en son bugün catlatma ignemi de aldım toplam o kadar tuttu canım.

canım hayırlı olsun tedavin birkaç gün ara ile hepimiz hayırlı haberler veririz inşallah. opu günü adete göre değil de iğneye başladığın güne belli olur canım mesela ben daha önce iğnelerin 13. gününde opu olmuştum. be tedavime doktorum adetin 5 günü başladı tahminen iğnelerin 10. gününde opu olacak. ama genelde 10-13 gün arası kişiye göre değişiyor. şimdilik göbek transferden sonra kalça delik deşik oluyor ama olsun da katlanıyoruz hepsine. bu arada benim ilaçlarım da 750 tl tuttu devamı ne kadar gelir bilmiyorum

Ben de kontrolden dönüyorum 9 tane yumurta var 1 paket gönül f daha kullanılacak ilk cetrodite ignemi vuruldum 4 gün devam edecek perşembe sabah kontrol
maşallah canım 9 yumurta çok iyi inşallah hepside sağlıkla döllenir. gonal f aynı dozda mı devam ediyorsun değişti mi? sana muhtemelen perşembe akşam çatlatma iğneni verir cumartesi opu olursun. benim de yarın kontrolüm bakalım ne dicek

kiwicik benim ilaçların 2035 tuttu.aynen senin gibi gonal f ve merional ile başladım.sonra cetrotide verdi doktor.en son bugün catlatma ignemi de aldım toplam o kadar tuttu canım.

Benimde tutar galiba o kadar canim.. Sen ne kadar gonal f vuruldun? Dozajini yani.. Cetrotide ne icindi canim?

İlaçları elinde kalan arkadaşlardan aldım hatta bazıları ücretsiz verdi folicasit vitamin transfer sonrasi ilaçları falan dahil 650 tl tuttu benim

Aaa oda iyimis canim ben onu ayarlayamadim öyle. Kimisi cünkü kargoyla yollucakti onuda ben istemedim..

Ben de kontrolden dönüyorum 9 tane yumurta var 1 paket gönül f daha kullanılacak ilk cetrodite ignemi vuruldum 4 gün devam edecek perşembe sabah kontrol

Masallah canimsin. Allah insallah sagliklica hayirli evlatlar nasip eder..

Sagol canimsin. Insallah hepimize saglikli sihhatlar yavrular nasip eder rabbim. Anladim doktorumda aynisini söyledim deryam. 10 ila 12/13 gün. Arasi demisti. Bakalim hayirlisiyla o günleri saglicakla görürüz insallah.

İstanbula yakın olduğum için denk geldi aldım arkadaşlardan iyi oldu cetrotide yumurtaların erken catmalasini önlemek için yapılıyor.

tedavin hayırlı olsun canım :))) yakacak azcık iğneler ama sonu güzel olacak :)

İstanbula yakın olduğum için denk geldi aldım arkadaşlardan iyi oldu cetrotide yumurtaların erken catmalasini önlemek için yapılıyor.

Heee.. Anladim. Hayirlisi olsun bakalim canim.. Senin test günün ne zamandi?

tedavin hayırlı olsun canım :))) yakacak azcık iğneler ama sonu güzel olacak :)

Canimsin Allah razi olsun. Insallah hepimiz güzel pozitif hayirli sonuclar aliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…