- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.461
maşallah canım 9 yumurta çok iyi inşallah hepside sağlıkla döllenir. gonal f aynı dozda mı devam ediyorsun değişti mi? sana muhtemelen perşembe akşam çatlatma iğneni verir cumartesi opu olursun. benim de yarın kontrolüm bakalım ne dicek
Mor kalemle yazayimda en azindan ignelerim yaptigi morluklarida gormem bahaneylegobek alti mi gobek ustu mu . Mevki olarak nereyi istersin canim
galiba en son benim olocak öyle görunüyor
Mor kalemle yazayimda en azindan ignelerim yaptigi morluklarida gormem bahaneylegobek alti mi gobek ustu mu . Mevki olarak nereyi istersin canim
Ama moralinizi bozmayın lütfen yerleşme kanaması olması normalmiş bu donemde bende zaman zaman ümidimi kaybediyorum nedense ama sonra dua ediyorum dua herseyi değiştirir birbirimize de edelim hersey iyi olsun insalNasilsin. Seninle test günümüz aynıydı. Benim kanamam var umudumu kaybettim sanki moralim bozuk. Test yapmaya cesaretim yok. Sende durum ne
Benimkini göbek deliginden 4 parmak saga dogru gocaman yaz kuzum
Rezerveleriniz yapildi kizlar. Icinizi ferah tutunhehehe güzel olur valla moru severim :)))) sen neresini uygun görürsen canım göbek üstü olsun bari :)))
Canim olsunda yeterki uc gun erken 5gun gec olsun problem degil bosvergaliba en son benim olocak öyle görunüyor
Test yaptin mi yada yapacak misin. Sabah çok agladim. Şimdi daha iyiyimAma
Ama moralinizi bozmayın lütfen yerleşme kanaması olması normalmiş bu donemde bende zaman zaman ümidimi kaybediyorum nedense ama sonra dua ediyorum dua herseyi değiştirir birbirimize de edelim hersey iyi olsun insal
Test yaptin mi yada yapacak misin. Sabah çok agladim. Şimdi daha iyiyim
Rezerveleriniz yapildi kizlar. Icinizi ferah tutun
Canim olsunda yeterki uc gun erken 5gun gec olsun problem degil bosver
Transferi olan arkadaslar nasıl gidiyor benim 5. Gunüm bugun bol bol kasık agrisi çekiyorum
saol canım hepimizin tedavisi hayırlı bebişli sonuçlansın inşallahYeterki hayirlisiyla olsun canimsin.
tamam cnaım sagol :))))Rezerveleriniz yapildi kizlar. Icinizi ferah tutun
Canim olsunda yeterki uc gun erken 5gun gec olsun problem degil bosver
Ağlama ve uzme kendini bence test günümüze daha 4 gün var ve inanıyorum ki güzel haberler vereceğizTest yaptin mi yada yapacak misin. Sabah çok agladim. Şimdi daha iyiyim
Benim de sabah 9daa bizi esimden kaynakli canli sperm sayimiz cok azz sizin sotun neeaaa aynı zaman canım akşam 23:00 de iğne vuruldum. Sabah 9 da da benim Opu olacak. hayırlısı olsun. Nasıl yumurtaların iyimi. sorun neydi sizde.
Sagol tatlım hiç yatıp dinlenemesemde umutluyum bakalım cuma gunu ne çıkacak kısmetimizeOh masallah ne güzel ilerlemissin canim. Insallah bebislerin suanda sImsIki sana tutunuyorlardir..
Umudum kalmadı..kanamam devam ediyor. Çok üzgünüm yaa bencok üzgünüm. kanamam olmasa umitli olacağım ama...Ağlama ve uzme kendini bence test günümüze daha 4 gün var ve inanıyorum ki güzel haberler vereceğiz
Benim igneler basladigim gunden sayarsak 13.gun toplanacakk canmmHerkese hayirli günler kizlar.
Nasilsiniz?
Igneler bayagi yakici degil mi... Sizinde göbek delik desik oldumu?hakkimizda hayirlisi..
Biliyorsunuz zamanim kisitli.. OPU olan ve olacak arkadaslarim adetin kacini günü yumurtalariniz toplanildi? Toplanilcak?
Benim de sabah 9daa bizi esimden kaynakli canli sperm sayimiz cok azz sizin sotun nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?