- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.481
Hayırlı olsun tedavin aynı gidiyoruz yarın benim de 5. Günüm ve kontrol varselam kizlar. bende tedavi serüvenine katildim nihayet.. bugün igneleri kullanmaya baslayali 4. günüm. yarin kontrolum var merakla bekliyorum bakalım :)
bence yine de umudunu yitirme hersey olacağına varıyor ama daha test gunüne var dur bakalimUmudum kalmadı..kanamam devam ediyor. Çok üzgünüm yaa bencok üzgünüm. kanamam olmasa umitli olacağım ama...
Nasill sayisi canimm ilk denemenizminsizindeeaynı canım bizimde hareketli sperm sayısı az
Saol canimmaslanhome canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
Peki bisi sorucam canim o sekiz spermnin hepdini kullandilarmi simdiiKızlar benim yanımda sperm azligindan bahsetmeyin ite kaka 8 spermle işlem yaptık aklimiz gitti olmayacak diye
Evet 4 tanesi döllendi 2 si nin durumu iyiydi Birtanesi döllenme sine rağmen gelişimi iyi değildi birtanesini de dondurulacak kaliteye ulaşmaDigi için boşa gitti 2 tane si de transfer edildi bana bakalım nasip artikPeki bisi sorucam canim o sekiz spermnin hepdini kullandilarmi simdii
Kaçıncı günündesinEvet 4 tanesi döllendi 2 si nin durumu iyiydi Birtanesi döllenme sine rağmen gelişimi iyi değildi birtanesini de dondurulacak kaliteye ulaşmaDigi için boşa gitti 2 tane si de transfer edildi bana bakalım nasip artik
Benim hem sağa hem sola sancı giriyor birde idrar yaparken çok yanma hissi var anlamadım gitti bir bilen varsa yorumlasin bu durumu bizeİyi aksamlar bugün transferin 4 günü benim kârnimin sağ tarafı baya sancılar giriyor bide midem çok kötü
Perşembe oldu transferim 4 oluyor galibaKaçıncı günündesin
Aynen hemşireyi aradım ağrı kesici al dediBen
Benim hem sağa hem sola sancı giriyor birde idrar yaparken çok yanma hissi var anlamadım gitti bir bilen varsa yorumlasin bu durumu bize
Canim sabah gittim toplam 7 gelismis yumurtam var igneye devam yine 300 merional cumartesi günü toplama yapilacak ya da cuma carsamba yine kontrolum var...bende 28 randevun kaçta
İlaç olarak ne kullanıyorsun senin transfer ne zaman oldu canimAynen hemşireyi aradım ağrı kesici al dedi
Hayırlısı rabbim yüzümü güldürsün hePerşembe oldu transferim 4 oluyor galiba
Cuma günü oldu transferim ilaçlar suan aklıma gelmiyor ba 2 igne 3 hap bide fitil kullanıyorum sizİlaç olarak ne kullanıyorsun senin transfer ne zaman oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?