- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.501
Bende progestan fitil clexane iğne prednol estrofem corasprin inofolic bi de vitamin alıyorumHayırlısı rabbim yüzümü güldürsün he
Cuma günü oldu transferim ilaçlar suan aklıma gelmiyor ba 2 igne 3 hap bide fitil kullanıyorum siz
Zaten bu ilaçlar mahfetti biziBende progestan fitil clexane iğne prednol estrofem corasprin inofolic bi de vitamin alıyorum
Sonunda bebisler gelecek se ben daha fazla acıya razıyımZaten bu ilaçlar mahfetti bizi
Hadi insallahSonunda bebisler gelecek se ben daha fazla acıya razıyım
Hadi hayırlı olsun en zor islemi atlattın bu geçen daha zor acaba kactanesi döllendi. Kac tane yumurta toplandıIyi geceler kızlar bugun opu yapildi bana karnim cok agriyooo
Benim önde giden 1 yumurta vardı Dr onu saymadi diğerlerini bekleyecek. .onlarda 10 12 mm arasındaydı. .187.5 la devam ediyorum. Gonal f e cetroditte yapıldı. .Perşembe kontrol benimde. .toplama günü söylenmediCanim sabah gittim toplam 7 gelismis yumurtam var igneye devam yine 300 merional cumartesi günü toplama yapilacak ya da cuma carsamba yine kontrolum var...
geçmiş olsun cnm..kaç yumurta toplandı ? inş.embiriyo oluşur..Iyi geceler kızlar bugun opu yapildi bana karnim cok agriyooo
Ben cetrodite uc gun oldu benim tahmin cumartesi opu olacak carsamba da transfer buradan okuduklarimdan tahmin ediyorumEvet canım aynı dozda devam ediyorum. .4 kutu crtfof
Benim önde giden 1 yumurta vardı Dr onu saymadi diğerlerini bekleyecek. .onlarda 10 12 mm arasındaydı. .187.5 la devam ediyorum. Gonal f e cetroditte yapıldı. .Perşembe kontrol benimde. .toplama günü söylenmedi
Canım naber ya Yade den haberin var mıAllah razi olsun canim. Darisi basina..
Evet bende yazdim burdada ama@yade87 test yapacaktı bugün ne taptı acaba çok merak ettim ya
Evet ya ne oldu çok merak ettim yaYadecim test yapacaktın meeak ettim canım yazmıyorsun
Insallah güzel haberin sevincini yasiyordur..Evet ya ne oldu çok merak ettim ya
İnşallah canım allah tüm istiyenlere versinInsallah güzel haberin sevincini yasiyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?