- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.521
Kivicik başladın hayırlısı olsun gönlünden geçeni versin mevlam sana canım
Canimm .. Napayim kayserideydik 4 gun falan kaldık geldik eve.. Kayseriye gitmisken bi kac merkezle goruselim genetik testi falan yaptiralkm dedim esim mirin kirin ettiprensess38 kuzum nerelerdesin napiyosun?
@aslanhome canim basiniz sag olsun.. Mekani cennet olsun.. Toparlanabildin mi canim?
ecrin87 canimsin sende iyimisin?
A azee13 kuzucukkkk yetis yetisssssgeldimi zillin?
Ohhh ne iyi yaptin geldin. Tayfa toplandi simdiCanimm .. Napayim kayserideydik 4 gun falan kaldık geldik eve.. Kayseriye gitmisken bi kac merkezle goruselim genetik testi falan yaptiralkm dedim esim mirin kirin ettidepresyon bunalım geziniyorum oyle.. Sen nasılsın kuzucum
İyiyim canım testi 10 günde cıkacakmış bekliyorum izmirden eltimler gelcek bende bi gayret temizlik yapıyorumCanimsin evet basladim hayirlisiyla..amin amin cümlemizin.
Darisi basina kuzum benim. Sen nasilsin?
Hepinizin hamilelik haberini alip sevincem sutyen sallicam ben burdaOhhh ne iyi yaptin geldin. Tayfa toplandi simdiay canimsin. Esinde destek olsa sana güzel olur.. Insallah cok cok güzel sonuclar alirsiniz..
Bende basladim hayirlisiyla bakalim ignelere..
Salla sen sütyenleri
Iyiyim canım nasıl olsun pazartesi Yoğunluğu :) duam vardı Yasin onu okudum şimdi bi bakayım Yade den haber var mı dedim inş önemli bişey yoktur ya gerçekten merak etti gelip bi yazsaydı keşkeprensess38 kuzum nerelerdesin napiyosun?
@aslanhome canim basiniz sag olsun.. Mekani cennet olsun.. Toparlanabildin mi canim?
ecrin87 canimsin sende iyimisin?
A azee13 kuzucukkkk yetis yetisssssgeldimi zillin?
Hepinizin hamilelik haberini alip sevincem sutyen sallicam ben burda
kayıp prenses nerelerdesin kız ben eksik kalmayayım baribende sallayım bakem
Ne testi canım fazla yorma kendiniİyiyim canım testi 10 günde cıkacakmış bekliyorum izmirden eltimler gelcek bende bi gayret temizlik yapıyorum
Kolay gelsin canim. Sanada degisiklik oluyor .. Oda iyi bi yandan.. Amh testini diosun dimi?İyiyim canım testi 10 günde cıkacakmış bekliyorum izmirden eltimler gelcek bende bi gayret temizlik yapıyorum
Hepinizin hamilelik haberini alip sevincem sutyen sallicam ben burda
Iyiyim canım nasıl olsun pazartesi Yoğunluğu :) duam vardı Yasin onu okudum şimdi bi bakayım Yade den haber var mı dedim inş önemli bişey yoktur ya gerçekten merak etti gelip bi yazsaydı keşke
Inş köyü bişey yoktur canım yaOhhhhh insallah canimsin..
Kolay gelsin canim.. Bende merak ettim ama cumartesiden beri online olmadi..
Evet niye istedi anlamadım pko var bendeKolay gelsin canim. Sanada degisiklik oluyor .. Oda iyi bi yandan.. Amh testini diosun dimi?
Evet niye istedi anlamadım pko var bende
Bende de pko var ama hiç öyle bir test yaptırdığı mı hatırlamadımEvet niye istedi anlamadım pko var bende
İnşallah canımRezervelere bakmak icin canim. Olsun istemis olmasi kötüye isaret degil. Bilinmesi gerekendir. Insallah sknti yoktur..
Pkolu olup olmamakla alakali degil zaten canim. Bendede yapmisti doktor. Tüp bebege karar vermedenBende de pko var ama hiç öyle bir test yaptırdığı mı hatırlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?