2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

prensess38 kuzum nerelerdesin napiyosun?

@aslanhome canim basiniz sag olsun.. Mekani cennet olsun.. Toparlanabildin mi canim?

ecrin87 canimsin sende iyimisin?

A azee13 kuzucukkkk yetis yetisssss geldimi zillin?
Canimm .. Napayim kayserideydik 4 gun falan kaldık geldik eve.. Kayseriye gitmisken bi kac merkezle goruselim genetik testi falan yaptiralkm dedim esim mirin kirin etti depresyon bunalım geziniyorum oyle.. Sen nasılsın kuzucum

Canimm .. Napayim kayserideydik 4 gun falan kaldık geldik eve.. Kayseriye gitmisken bi kac merkezle goruselim genetik testi falan yaptiralkm dedim esim mirin kirin etti depresyon bunalım geziniyorum oyle.. Sen nasılsın kuzucum
Ohhh ne iyi yaptin geldin. Tayfa toplandi simdi ay canimsin. Esinde destek olsa sana güzel olur.. Insallah cok cok güzel sonuclar alirsiniz..

Bende basladim hayirlisiyla bakalim ignelere..

Salla sen sütyenleri

Ohhh ne iyi yaptin geldin. Tayfa toplandi simdi ay canimsin. Esinde destek olsa sana güzel olur.. Insallah cok cok güzel sonuclar alirsiniz..

Bende basladim hayirlisiyla bakalim ignelere..

Salla sen sütyenleri
Hepinizin hamilelik haberini alip sevincem sutyen sallicam ben burda

prensess38 kuzum nerelerdesin napiyosun?

@aslanhome canim basiniz sag olsun.. Mekani cennet olsun.. Toparlanabildin mi canim?

ecrin87 canimsin sende iyimisin?

A azee13 kuzucukkkk yetis yetisssss geldimi zillin?
Iyiyim canım nasıl olsun pazartesi Yoğunluğu :) duam vardı Yasin onu okudum şimdi bi bakayım Yade den haber var mı dedim inş önemli bişey yoktur ya gerçekten merak etti gelip bi yazsaydı keşke

Hepinizin hamilelik haberini alip sevincem sutyen sallicam ben burda

Ohhhhh insallah canimsin..

Iyiyim canım nasıl olsun pazartesi Yoğunluğu :) duam vardı Yasin onu okudum şimdi bi bakayım Yade den haber var mı dedim inş önemli bişey yoktur ya gerçekten merak etti gelip bi yazsaydı keşke

Kolay gelsin canim.. Bende merak ettim ama cumartesiden beri online olmadi..

Kizlar iyi geceler.. bemim tedavi ertelendi.. e2 hormonum yuksek cikti.. ne zaman baslarim bilmiyorum.. sizleri takip ederim. Insallah hepiniz guzel haberler verirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…