2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

günaydın arkadaşlar..malesef bende başlıyamıyorum tedaviye hiç beklemiyordum..benim fsh değerim yüksek çıkdı.dr.ilaç verdi..inşallah düşer değerimde başlayabilirim tedaviye..

gunaydin herkese.

dun tarlusal baslamadan bhcg yaptirmistim.0 cikti.bu arada diger degerlere de baktuirdim.d vitamini sinirin altinda.neler yapmam lazim kizlar

gunaydin herkese.

dun tarlusal baslamadan bhcg yaptirmistim.0 cikti.bu arada diger degerlere de baktuirdim.d vitamini sinirin altinda.neler yapmam lazim kizlar
canım d vitamini için soruyorsan en azından haftada 3 gün 15 er dakika güneşe oturman. kapalıysan bile avuç içlerini güneşe doğru tutup 15 er dakika mutlaka otur. ayrıca d-vit ampul veriyor doktorlar. kafana göre alman doğru olur mu bilmiyorum ama bana 3 ampul yazdı. ilkini aldıktan bir hafta sonra 2. yi, 1 ay sonra da 3. yü ekmek arasına damlatıp yedim. şimdi ilk fırsatta yeniden baktıracam. tarlusola gelince ben de kullandım 3-4 gün içinde söküyor. ben ayrıca ada çayı içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…