- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.541
Sağlık olsun sıkma canını bir sonraki ay başlarsın biz destek olarak hep arkandayizgünaydın arkadaşlar..malesef bende başlıyamıyorum tedaviyehiç beklemiyordum..benim fsh değerim yüksek çıkdı.dr.ilaç verdi..inşallah düşer değerimde başlayabilirim tedaviye..
allah razı olsun..inş. değerim düşerde tedaviye başlayabilirim..Sağlık olsun sıkma canını bir sonraki ay başlarsın biz destek olarak hep arkandayiz
Yüksek derken çok mu yüksek benim 7 çıkmıştıallah razı olsun..inş. değerim düşerde tedaviye başlayabilirim..
aranızda fsh si yüksek olan varmıydı ?
evet malesef yüksekYüksek derken çok mu yüksek benim 7 çıkmıştı
Oooooo çok ta yüksek değilmis be sıkma canını ilaçla düşer oevet malesef yüksek13
sagol canım ben hiç hatırlayamadım yaa eski testlerime bir bakayım merak ettim şimdiPkolu olup olmamakla alakali degil zaten canim. Bendede yapmisti doktor. Tüp bebege karar vermeden
Canim üzme kendini bundada vardir bir hayir inşallah düzelir..evet malesef yüksek13
canım adetin kaç gün geçti ki tarlusala başlayacaksın doktor mu verdigunaydin herkese.
dun tarlusal baslamadan bhcg yaptirmistim.0 cikti.bu arada diger degerlere de baktuirdim.d vitamini sinirin altinda.neler yapmam lazim kizlar
11 gun gecti cnm.evet doktor kontrolunde basladimcanım adetin kaç gün geçti ki tarlusala başlayacaksın doktor mu verdi
benimde bu ay öyle olmuştu canım 15 gün geçmişti sonra oldum tedavin hayırlı olsun canım bende önümüzde ki adetle başlayacağım inş.11 gun gecti cnm.evet doktor kontrolunde basladim
İNŞALLAH DÜŞER CNM..Oooooo çok ta yüksek değilmis be sıkma canını ilaçla düşer o
İNŞALLAH DÜZELİRCanim üzme kendini bundada vardir bir hayir inşallah düzelir..
bende kullanmışdım tarlusal 10 gün geçmişdi benimde..bu yılın başlarında kulandım ben.sonra gelmişdi adetim..kist varmış ondan gelmemiş benm adetim..11 gun gecti cnm.evet doktor kontrolunde basladim
canım d vitamini için soruyorsan en azından haftada 3 gün 15 er dakika güneşe oturman. kapalıysan bile avuç içlerini güneşe doğru tutup 15 er dakika mutlaka otur. ayrıca d-vit ampul veriyor doktorlar. kafana göre alman doğru olur mu bilmiyorum ama bana 3 ampul yazdı. ilkini aldıktan bir hafta sonra 2. yi, 1 ay sonra da 3. yü ekmek arasına damlatıp yedim. şimdi ilk fırsatta yeniden baktıracam. tarlusola gelince ben de kullandım 3-4 gün içinde söküyor. ben ayrıca ada çayı içtimgunaydin herkese.
dun tarlusal baslamadan bhcg yaptirmistim.0 cikti.bu arada diger degerlere de baktuirdim.d vitamini sinirin altinda.neler yapmam lazim kizlar
canım ya bu tedavide strese yer yok rahat ol düşünmemeye çalış. hakkında hayırlısı olsun inşallahgünaydın kıslar nasılsınız benim adet başlamadı daha yaaaa stresten gelemiyo
günaydın:)günaydın kızlar nasılsınız bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?