- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.561
senin için hayırlısı böyleymiş demek ki canım. en kısa sürede kavuşursun inşallah bebeğine doğal ya da tedavi ile kucaklarımız şenlenecek inşallahKizlar iyi geceler.. bemim tedavi ertelendi.. e2 hormonum yuksek cikti.. ne zaman baslarim bilmiyorum.. sizleri takip ederim. Insallah hepiniz guzel haberler verirsiniz..
bende kullandım ramazandan önce benimkide baya düşükmüş birkaç yıldır baya bi halsizlik oluyordu bende meğersem d vitamini eksikliğindenmiş bide kapalı olunca güneşten alamıyordum vitamini neyseki ilaç kullandım kullanalı gücüm kuvvetim yerine geldi aslında 2 yılda bir test yaptırmak lazımcanım d vitamini için soruyorsan en azından haftada 3 gün 15 er dakika güneşe oturman. kapalıysan bile avuç içlerini güneşe doğru tutup 15 er dakika mutlaka otur. ayrıca d-vit ampul veriyor doktorlar. kafana göre alman doğru olur mu bilmiyorum ama bana 3 ampul yazdı. ilkini aldıktan bir hafta sonra 2. yi, 1 ay sonra da 3. yü ekmek arasına damlatıp yedim. şimdi ilk fırsatta yeniden baktıracam. tarlusola gelince ben de kullandım 3-4 gün içinde söküyor. ben ayrıca ada çayı içtim
çok zor ama napıyım püüfffcanım ya bu tedavide strese yer yok rahat ol düşünmemeye çalış. hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kizlar iyi geceler.. bemim tedavi ertelendi.. e2 hormonum yuksek cikti.. ne zaman baslarim bilmiyorum.. sizleri takip ederim. Insallah hepiniz guzel haberler verirsiniz..
günaydın arkadaşlar..malesef bende başlıyamıyorum tedaviyehiç beklemiyordum..benim fsh değerim yüksek çıkdı.dr.ilaç verdi..inşallah düşer değerimde başlayabilirim tedaviye..
gunaydin herkese.
dun tarlusal baslamadan bhcg yaptirmistim.0 cikti.bu arada diger degerlere de baktuirdim.d vitamini sinirin altinda.neler yapmam lazim kizlar
günaydın kıslar nasılsınız benim adet başlamadı daha yaaaa stresten gelemiyo
kızlar ben de kontrolden geliyorum Allahın izni ile herşey yolunda bu akşam antagonist başlıyorum cuma yeniden kontrol. sanırım o akşam da çatlatma iğnemi vurup pazar opuya girecem
kızlar benimde bu ay sonu dondurulmuslarla hepimizin gönlüne göre versin insallah alllahım
Amin insallah canimHadi hayirlisi canimsin. Rabbim kucaklarimizi saglikli sihhatli hayirli evlatlarla doldursunnnn insallahhh amin
Dün akşamdan beri çok yoğun kanamam var.. Olmadı maalesefBence
bence yine de umudunu yitirme hersey olacağına varıyor ama daha test gunüne var dur bakalim
Canim ya ne dicem bilmiyorum... :-(Dün akşamdan beri çok yoğun kanamam var.. Olmadı maalesef
canım mevlam neylerse güzel eyler senin için en hayırlısı ne ise o olsun. hayırlısı böyleymiş demek ki inşallah en kısa sürede senin kucağın da dolar. üzülme demek boş ben de yaşadım aynı şeyleri test günüm gelmeden başladı kanamam ama her zaman beterin beteri var bak diğer topikte bir arkadaşımızın 3 tane transfer edilip 3 ü birden tutmuştu. sonra birini redükte etmek zorunda kaldılar. tam ikiz annesi olacağım derken 6 aylık erken doğumla kaybetti bebeklerini. tutup düşmesi ya da ölmesi çok daha zor. rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize. dua ile...Dün akşamdan beri çok yoğun kanamam var.. Olmadı maalesef
hakkında yayırlısı demekten başka bişey gelmiyo aklıma biz ne dersek boş içinde fırtınalar kopuyor anlıyorum seni bende o duyguyu 3 kez yaşadımDün akşamdan beri çok yoğun kanamam var.. Olmadı maalesef
HADİ HAYIRLISI OLSUN CANIM :)kızlar ben de kontrolden geliyorum Allahın izni ile herşey yolunda bu akşam antagonist başlıyorum cuma yeniden kontrol. sanırım o akşam da çatlatma iğnemi vurup pazar opuya girecem
seninde tedavin hayırlı olsun canım ya adeti mi bekliyorsun ve kaçıncı deneme olacakkızlar benimde bu ay sonu dondurulmuslarla hepimizin gönlüne göre versin insallah alllahım
Kizlarr 18 tanee yumurta toplandi bendeennn....cok sukur heraey yolundaaa ve guzel ins sonuda guzel olurrr
Evet adeti bekliyorum ikinci denemem ilki tuttu ama bebek gelismedi aldilar simdi dondurulmusu deniycezseninde tedavin hayırlı olsun canım ya adeti mi bekliyorsun ve kaçıncı deneme olacak
canım benim üzülme diyeceğim ama hepimiz üzülüyoruz ister istemez ama allah büyük herşeyde vardır bir hayırDün akşamdan beri çok yoğun kanamam var.. Olmadı maalesef
çok iyi toplanmış canım ya maşallahKizlarr 18 tanee yumurta toplandi bendeennn....cok sukur heraey yolundaaa ve guzel ins sonuda guzel olurrr
hadi hayırlısı canım hangi merkeze gidiyorsunEvet adeti bekliyorum ikinci denemem ilki tuttu ama bebek gelismedi aldilar simdi dondurulmusu deniycez
Yok guzelm benim.esimdeydi problemmmCanim oh oh masallah. Sende pko mu vardi? Hayirlisiyla döllenirler insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?