2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar iyi geceler.. bemim tedavi ertelendi.. e2 hormonum yuksek cikti.. ne zaman baslarim bilmiyorum.. sizleri takip ederim. Insallah hepiniz guzel haberler verirsiniz..
senin için hayırlısı böyleymiş demek ki canım. en kısa sürede kavuşursun inşallah bebeğine doğal ya da tedavi ile kucaklarımız şenlenecek inşallah

bende kullandım ramazandan önce benimkide baya düşükmüş birkaç yıldır baya bi halsizlik oluyordu bende meğersem d vitamini eksikliğindenmiş bide kapalı olunca güneşten alamıyordum vitamini neyseki ilaç kullandım kullanalı gücüm kuvvetim yerine geldi aslında 2 yılda bir test yaptırmak lazım
canım ya bu tedavide strese yer yok rahat ol düşünmemeye çalış. hakkında hayırlısı olsun inşallah
çok zor ama napıyım püüfff

Kizlar iyi geceler.. bemim tedavi ertelendi.. e2 hormonum yuksek cikti.. ne zaman baslarim bilmiyorum.. sizleri takip ederim. Insallah hepiniz guzel haberler verirsiniz..

Canimmoralini bozma desemde ister istemez insan üzülüyor.. Ama herseyde bi hayir oldugunu sen biliyorsun.. Degerin insallah düzelir ve diger ayda hersey muhtesem bi sekilde baslarsin. Pürüzlü baslayip negatifi almaktansa 1 ay daha ertelenmesi daha hayirli olur insallah.. Rabbim kalbine gönlüne göre versin ve sana saglicakli yavrucuklar nasip etsin..

günaydın arkadaşlar..malesef bende başlıyamıyorum tedaviye hiç beklemiyordum..benim fsh değerim yüksek çıkdı.dr.ilaç verdi..inşallah düşer değerimde başlayabilirim tedaviye..

Canimsin. Üzülme demicem... Cünkü bekliyordun baslamayi simdi yine 1 ay atiyor.. Ama fazla yipratma kendini olur mu? Ilacla tedavi olabilcek bisey cok sükür ya öyle bisey olmasaydi? O yüzden moralini yüksek tut. Yaradan bizden cokca daha iyi biliyor hayirli olani. Insallah 1 ay icinde düzelir fsh degerin..

gunaydin herkese.

dun tarlusal baslamadan bhcg yaptirmistim.0 cikti.bu arada diger degerlere de baktuirdim.d vitamini sinirin altinda.neler yapmam lazim kizlar

Bendede sinirda cikti hatta altinda. Doktorum hemen ilac kullanmami söyledi. Depoyu bir an önce doldurmak icin. Sende dahiliye ile görüs ve ilac yazdir canim onlar sana dozaji söyliceklerdir.. Bende her gün hap kullaniyorum birden yüklenilende yüksek dozaj var ama onu tavsiye etmedi eczaci her gün azar azar depoyu doldurman daha iyi dedi..

günaydın kıslar nasılsınız benim adet başlamadı daha yaaaa stresten gelemiyo

Ah bu stres yok mu canimmm..temmuz adetinde Bendede öyle oldu 6-7 gün gecikti. Zamanimda kisitli oldugu icin yasemin hapini kullandimki vaktinde gelmesi icin.

kızlar ben de kontrolden geliyorum Allahın izni ile herşey yolunda bu akşam antagonist başlıyorum cuma yeniden kontrol. sanırım o akşam da çatlatma iğnemi vurup pazar opuya girecem

Hadi hayirlisi canim adina sevindim cok. Bakalim bende neler olucak. Rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin.

Dün akşamdan beri çok yoğun kanamam var.. Olmadı maalesef
canım mevlam neylerse güzel eyler senin için en hayırlısı ne ise o olsun. hayırlısı böyleymiş demek ki inşallah en kısa sürede senin kucağın da dolar. üzülme demek boş ben de yaşadım aynı şeyleri test günüm gelmeden başladı kanamam ama her zaman beterin beteri var bak diğer topikte bir arkadaşımızın 3 tane transfer edilip 3 ü birden tutmuştu. sonra birini redükte etmek zorunda kaldılar. tam ikiz annesi olacağım derken 6 aylık erken doğumla kaybetti bebeklerini. tutup düşmesi ya da ölmesi çok daha zor. rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize. dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…