- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 39
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.761
canım ben kullanır kullanmaz hemen kalkıyorum ayağa ve 2 saate yakın hiç oturmuyorum çünki uyguladıktan sonra hazırlanıp işe gelmek için çıkıyorum hiç geri gelmiyor hatta ben acaba sıkamıyorum mu diye düşündüm.
Kaç tanesi döllenmiş canım?
Evet cok mantıklı ben işe hazırlanırken yapayım yoksa evin içinde sıkıntı oluyor )) tesekkur ederim.
ben gönderecektim ama kaliteleri çok kötüydü şimdi ikinci tedaviye başladım genetiğe gönderme sebebiniz neydiKızlar 5.güne gelen embriyoları bu genetik incelemeye gönderen var mi aranızda? Şimdi ya da daha önceki tedavilerinde?
8 tane mi az geldiPembeHelvam inşallah hepsi devam eder gelişmeye ve seni anne yaparlar.
Ben de dün opu oldum. Bu gün aradılar 8 tanesi döllenmiş. Diğerlerini de gözlemleyecez diyorlar. Bana biraz az geldiinşallah diğerleri de gelişir ve sağlıklı olurlar.
Allah yardım etsin. Umutların sönmesi çok zor. Nerelerde denediniz. Yaş kaç. Sorun ne? Çok mu soru sordum...Canım bu ilk günum.daha da düşer diye korkuyorum.dedim ya bi de cgh ye gönderince iyice korktu gözüm. Bu 4.denemem aynı şeyleri yaşamak inan çok zor.Rabbim kimseye yaşatmasın.geçen sefer 17 yumurta toplandı sadece 3 tanesi geldi 5.güne. Aynı şeyi yasamak tan tirsiyorum..
Allah yardım etsin hepimize..insallah guzel haberlerini duyarız.Bu arada yaşım 29 ve sorunumuz eşim kaynaklı.sayı hareket ve morfoloji sıkıntımız var.
Canım cgh nedir ?Amin canım.iki defa hisar hastanesinde denedik.sonra Acıbadem Maslak ta deneyelim dedik.işte 3. Deneme cgh den sağlıksız sonucu geldiği için yarım kaldı.transfer aşamasına gelemedi.bu ay tekrar denedik.bakalım inşallah bu sefer her şey yolunda gider.
evet ..mesela ben..sadece 2 yumurtam vardı.8 tane mi az geldiemin ol senin yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır. inşallah hepsi de sağlıklı gelişir ama sana lazım olan 1 tane zaten. dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?