2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar 5.güne gelen embriyoları bu genetik incelemeye gönderen var mi aranızda? Şimdi ya da daha önceki tedavilerinde?

Evet cok mantıklı ben işe hazırlanırken yapayım yoksa evin içinde sıkıntı oluyor )) tesekkur ederim.

Kaç tanesi döllenmiş canım?

Eğer bana soruyorsan canım, 7 tanesi dün döllenmişti.Bugünde hepsinin bölünmesi gelişimi iyi gidiyormuş.

Evet cok mantıklı ben işe hazırlanırken yapayım yoksa evin içinde sıkıntı oluyor )) tesekkur ederim.

Saat 6:30 da kullanıyorum işe gelmem 8:30 zaten iştede hep oturmuyorum ya, bana bir zararı yok jein yaa rahat rahat kullanıyorum sıkıntı yapma

merhaba 7 ağusta bende 2. tedavime start verdim uzun protokol ile 1. tedavim kısa protokol oldu 12 yumurta toplanmıştı ama döllenme sayısı düşüktü ve yumurtalarım çok kalitesizdi umarım bu tedavimde kalite iyi olur

PembeHelvam inşallah hepsi devam eder gelişmeye ve seni anne yaparlar.
Ben de dün opu oldum. Bu gün aradılar 8 tanesi döllenmiş. Diğerlerini de gözlemleyecez diyorlar. Bana biraz az geldi inşallah diğerleri de gelişir ve sağlıklı olurlar.

SchonerDuft canım biz iki kes tüp yaptırdık olmadı.bi oncekinde bu sefer genetiğe gonderelim dedik.sadece 3 tanesi 5.güne geldi onlar cgh den sağlıksız geldi.
Şimdi tekrar istiyoruz göndermek ama korkuyorum.sayı azaldıkça şans da dusuyo.
Gerçi Rabbim ol dedikten sonra tek embriyo bile yeter ama..

8 tane mi az geldi emin ol senin yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır. inşallah hepsi de sağlıklı gelişir ama sana lazım olan 1 tane zaten. dua ile...

Canım bu ilk günum.daha da düşer diye korkuyorum.dedim ya bi de cgh ye gönderince iyice korktu gözüm. Bu 4.denemem aynı şeyleri yaşamak inan çok zor.Rabbim kimseye yaşatmasın.geçen sefer 17 yumurta toplandı sadece 3 tanesi geldi 5.güne. Aynı şeyi yasamak tan tirsiyorum..

Allah yardım etsin. Umutların sönmesi çok zor. Nerelerde denediniz. Yaş kaç. Sorun ne? Çok mu soru sordum...

Amin canım.iki defa hisar hastanesinde denedik.sonra Acıbadem Maslak ta deneyelim dedik.işte 3. Deneme cgh den sağlıksız sonucu geldiği için yarım kaldı.transfer aşamasına gelemedi.bu ay tekrar denedik.bakalım inşallah bu sefer her şey yolunda gider.

Göğüslerimde hiç hassasiyet yok ağrı sizi yok yalnızca kasık ağrısı ara ara hatta gece baya rahatsız edecek dereede agridi , bugun nasıl geçecek bilemiyorum dusunmekten kafayı yemek uzereyim

Canım cgh nedir ?
inş. bu ay yüzünüz güler..

8 tane mi az geldi emin ol senin yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır. inşallah hepsi de sağlıklı gelişir ama sana lazım olan 1 tane zaten. dua ile...
evet ..mesela ben..sadece 2 yumurtam vardı. bu seferde fsh yüksek çıkdı
halinize şükredin kızlar..daha zor durumda olanlar var..

Amin bacım inşallah.cgh 5.gune gelen embriyoları genetik incelemeye gönderiyosun.Daha doğrusu embriyolardan biyopsi alıyorlar onları gönderiyosun.kromozomlarında falan herhangi bi problem var mi diye bakiliyo.ordan temiz sonucu gelirse transfer oluyordu.gelmezse iptal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…