- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 39
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.781
bu işlem neye göre yapılıyor ? isteğe göremi ? bir kaç kez denenmiş olumsuz tüpdenmi ? bu halde yapılsa ne olurdu?Amin bacım inşallah.cgh 5.gune gelen embriyoları genetik incelemeye gönderiyosun.Daha doğrusu embriyolardan biyopsi alıyorlar onları gönderiyosun.kromozomlarında falan herhangi bi problem var mi diye bakiliyo.ordan temiz sonucu gelirse transfer oluyordu.gelmezse iptal.
amin inş. rabbim yüzümüzü güldürür..inş.kaliteli olur yumrtalarımız..Rabbim tüm evlat isteyenlerle birlikte senin de b yüzünü guldursun canım.az olması önemli değil.kaliteli olması önemli. Ben onun için endiseleniyorum.
Hayirlsi olsun uzulme ins olur bi dahakinde...antepteyim ben,senin kac yumurtan vardi ve sorun kimdeydiHayirli olur insallah. Benimde ilk denememdi ama kanamam oldu sonuç negatif. Nerde başladınız
bende pgt taptıryorum 3. gün embriyosuna şuan 4 dondrulmuş embriyom var ikinci tedavimde ne kadar olcak bilemiyorum inşallah sayı katlanır ... sağlıksız olcaksa yada düşük ile sonuçlanacağına cgh yaptırmanı öneririm ... cgh a embriyo başı ücret alınyordu sanırım ne kadar öedenizSchonerDuft canım biz iki kes tüp yaptırdık olmadı.bi oncekinde bu sefer genetiğe gonderelim dedik.sadece 3 tanesi 5.güne geldi onlar cgh den sağlıksız geldi.
Şimdi tekrar istiyoruz göndermek ama korkuyorum.sayı azaldıkça şans da dusuyo.
Gerçi Rabbim ol dedikten sonra tek embriyo bile yeter ama..
bende embriyo başı alınmayacak kaç embriyo olursa 2200 dolar ödicem havuz sistemi uyguladı doktor 3 tedavide karar kıldıkyardm canım aynen dediğin gibi tekrarlanan başarısız tedavilerde ya da dusukle sonuçlanan lara uygulanıyor.isteğe bağlı tabi.istersen ilk denemenDe de gonderebilirsin.
SchonerDuft canım o dindurulmuslarla neden yaptirmadin?evet cgh de embriyo başına 400dolar istiyorlar.
Benimde 4. Denemem ama Dr um cgt Pgt yi önerme dı bize kanda Kromozomlar a bakıldı sorun çıkmadı siz kanda baktirmismiydiniz birde daha önce düşük yapanlara çoğunlukta bakılması isteniyor Pgt ninyardm canım aynen dediğin gibi tekrarlanan başarısız tedavilerde ya da dusukle sonuçlanan lara uygulanıyor.isteğe bağlı tabi.istersen ilk denemenDe de gonderebilirsin.
SchonerDuft canım o dindurulmuslarla neden yaptirmadin?evet cgh de embriyo başına 400dolar istiyorlar.
Sıcak suyun içine kuru kayısı koy sabahları aç karınla iç kayisilarida ye bol sıvı tuketKızlar ben kabız oldum transfer öncesi. karnımda şişlik var ağrı yok, ve afedersiniz büyük tuv. çıkamıyorum.
Ne yapıcam....
Sıcak suyun içine kuru kayısı koy sabahları aç karınla iç kayisilarida ye bol sıvı tuket
Transferin ne zaman kiPembeHelvam
Bana kabız olursan günde 1 kaşık duphalac şurubu kullana bilirsin demişti hemsireÇok su içiyorum, ağır yemekte yemiyorum OPu dan sonra sabah peynir zeytin öğle yemeklerimde hep salata yiyorum. Bunu sabah denicem cumartesi transfer olabilir o yüzden bir an önce kurtulmam gerek canım teşekkürler.
Bana kabız olursan günde 1 kaşık duphalac şurubu kullana bilirsin demişti hemsire
Aynen gına geldi artik ilaçlardanben şuanki ilaçları bile çok fazla buluyorum. İlaç kullanmayı pek sevmeyen bir kişiliğim vardır hemşirede öyle birşey vermedi. ben çözümü doğal yollarda arayayım çünki büyük birşey değil.
Aynen gına geldi artik ilaçlardan
Bende kullanmadım ağrı kesici beklemedeyim suan tahlil günümü bekliyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürürAynen canım, hemşire opu dan sonra ağrın varsa ağrı kesici at dedi. ben dayandım ilk gün ağrılara atmadım, gerçi abartılacak kadar olmadı halen ağrı yok ama şişkinlik işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?