2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

bu işlem neye göre yapılıyor ? isteğe göremi ? bir kaç kez denenmiş olumsuz tüpdenmi ? bu halde yapılsa ne olurdu?
ay kusura bakmayın pek bilmiyorum bunları..

bende pgt taptıryorum 3. gün embriyosuna şuan 4 dondrulmuş embriyom var ikinci tedavimde ne kadar olcak bilemiyorum inşallah sayı katlanır ... sağlıksız olcaksa yada düşük ile sonuçlanacağına cgh yaptırmanı öneririm ... cgh a embriyo başı ücret alınyordu sanırım ne kadar öedeniz

yardm canım aynen dediğin gibi tekrarlanan başarısız tedavilerde ya da dusukle sonuçlanan lara uygulanıyor.isteğe bağlı tabi.istersen ilk denemenDe de gonderebilirsin.
SchonerDuft canım o dindurulmuslarla neden yaptirmadin?evet cgh de embriyo başına 400dolar istiyorlar.

bende embriyo başı alınmayacak kaç embriyo olursa 2200 dolar ödicem havuz sistemi uyguladı doktor 3 tedavide karar kıldık

Benimde 4. Denemem ama Dr um cgt Pgt yi önerme dı bize kanda Kromozomlar a bakıldı sorun çıkmadı siz kanda baktirmismiydiniz birde daha önce düşük yapanlara çoğunlukta bakılması isteniyor Pgt nin

Kızlar ben kabız oldum transfer öncesi. karnımda şişlik var ağrı yok, ve afedersiniz büyük tuv. çıkamıyorum.
Ne yapıcam....

lale99 canim biz de baktirdik kanda.hiç bi şey çıkmadı ama embriyolar birleşirken kromozomun bi iki defa bölünüyor. Yanı birleşmede skinti olmuş.

Sıcak suyun içine kuru kayısı koy sabahları aç karınla iç kayisilarida ye bol sıvı tuket

Çok su içiyorum, ağır yemekte yemiyorum OPu dan sonra sabah peynir zeytin öğle yemeklerimde hep salata yiyorum. Bunu sabah denicem cumartesi transfer olabilir o yüzden bir an önce kurtulmam gerek canım teşekkürler.

Çok su içiyorum, ağır yemekte yemiyorum OPu dan sonra sabah peynir zeytin öğle yemeklerimde hep salata yiyorum. Bunu sabah denicem cumartesi transfer olabilir o yüzden bir an önce kurtulmam gerek canım teşekkürler.
Bana kabız olursan günde 1 kaşık duphalac şurubu kullana bilirsin demişti hemsire

Bana kabız olursan günde 1 kaşık duphalac şurubu kullana bilirsin demişti hemsire

ben şuanki ilaçları bile çok fazla buluyorum. İlaç kullanmayı pek sevmeyen bir kişiliğim vardır hemşirede öyle birşey vermedi. ben çözümü doğal yollarda arayayım çünki büyük birşey değil.

Aynen canım, hemşire opu dan sonra ağrın varsa ağrı kesici at dedi. ben dayandım ilk gün ağrılara atmadım, gerçi abartılacak kadar olmadı halen ağrı yok ama şişkinlik işte....
Bende kullanmadım ağrı kesici beklemedeyim suan tahlil günümü bekliyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…