- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.801
Bende kullanmadım ağrı kesici beklemedeyim suan tahlil günümü bekliyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürür
Ayin 19İnşallah canım heyecanla transferi bekliyorum sonra tahlil snra kese sonra kalp atışı ...... gider inşallah. Hep bekleme hep bekleme inşallah sonu güzel olur. Test günün ne zman
Ayin 19
Çalışmıyorum evet az kalmış inşallah sonu mutlu biterBirşey kalmamış canım sabıırrr , çalışıyormsun
Çalışmıyorum evet az kalmış inşallah sonu mutlu biter
Burasi niye ağır ilerliyor arkadaşlar nerdeAmin canım inşallah
Burasi niye ağır ilerliyor arkadaşlar nerde
Akşam yatmadan ve aynı sabah kayısı ye ya da kabak çekirdeği ve üstüne bol su iç bana iyi geliyorKızlar ben kabız oldum transfer öncesi. karnımda şişlik var ağrı yok, ve afedersiniz büyük tuv. çıkamıyorum.
Ne yapıcam....
Canimm ayni sey bendede oldu drum bugun magnesiaa die bi ilac verdiiKızlar ben kabız oldum transfer öncesi. karnımda şişlik var ağrı yok, ve afedersiniz büyük tuv. çıkamıyorum.
Ne yapıcam....
Ankara genart çok arastirdik ama olmadiHayirlsi olsun uzulme ins olur bi dahakinde...antepteyim ben,senin kac yumurtan vardi ve sorun kimdeydi
8 tane toplandı 3 u dollendi 1. Kalite olan ikisi transfer edildi. Ama 7. Günden sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor. Yarin test günümüz ama biz o güne bile gelemedik. Aslında pek bi sorun yok. Biraz morfoloji düşük. Doktorlar normal yoldan 10 tane yine olur diyorlar ama biz daha birini bulamadık.yok yaniHayirlsi olsun uzulme ins olur bi dahakinde...antepteyim ben,senin kac yumurtan vardi ve sorun kimdeydi
Çok su içiyorum, ağır yemekte yemiyorum OPu dan sonra sabah peynir zeytin öğle yemeklerimde hep salata yiyorum. Bunu sabah denicem cumartesi transfer olabilir o yüzden bir an önce kurtulmam gerek canım teşekkürler.
sen yinede testini yap canım arkadaşım şakır şakır adet kanı geldi zannetti8 tane toplandı 3 u dollendi 1. Kalite olan ikisi transfer edildi. Ama 7. Günden sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor. Yarin test günümüz ama biz o güne bile gelemedik. Aslında pek bi sorun yok. Biraz morfoloji düşük. Doktorlar normal yoldan 10 tane yine olur diyorlar ama biz daha birini bulamadık.yok yani
Ne kadar benziyoruz ya...benim de esimde morfoloji sıkıntısı var sadece...8 tane toplandı 3 u dollendi 1. Kalite olan ikisi transfer edildi. Ama 7. Günden sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor. Yarin test günümüz ama biz o güne bile gelemedik. Aslında pek bi sorun yok. Biraz morfoloji düşük. Doktorlar normal yoldan 10 tane yine olur diyorlar ama biz daha birini bulamadık.yok yani
Hayirlisi olsunn canimmm seninde gonal f in dozu yuksekmisss benim de yuksektiii sizde sehir disindan geldiniz galiba istanbula biz sehir disindan geldiikk dedigin ybi sewemedik gitti ama artik son gunlerimiz transferi beklioruzzz....Merhaba kızlar istanbul dan yaziyorum dun gonalle basladim ignelere 300 luk pazartesi yine gidicem dr ye e2 ve bişey daha dedi o testlere bakilacakmis hayirllisi ama şu istanbulu sevemedim gitti beeee
Neyse benden bu kadar yine yazarim by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?