2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende kullanmadım ağrı kesici beklemedeyim suan tahlil günümü bekliyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürür

İnşallah canım heyecanla transferi bekliyorum sonra tahlil snra kese sonra kalp atışı ...... gider inşallah. Hep bekleme hep bekleme inşallah sonu güzel olur. Test günün ne zman

Benimde transferim pazartesi olacak heyecanlı değilim. Dondrulmuş embriyo oldugu için çözücekler umarım sağlıklı çözülürler.Benim ilk tedavim çok zor geldi bana bu iğneler ilaçlar kontroller olmassa bir daha denermiyim zor gözüküyor.

Hayirlsi olsun uzulme ins olur bi dahakinde...antepteyim ben,senin kac yumurtan vardi ve sorun kimdeydi
8 tane toplandı 3 u dollendi 1. Kalite olan ikisi transfer edildi. Ama 7. Günden sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor. Yarin test günümüz ama biz o güne bile gelemedik. Aslında pek bi sorun yok. Biraz morfoloji düşük. Doktorlar normal yoldan 10 tane yine olur diyorlar ama biz daha birini bulamadık.yok yani

Çok su içiyorum, ağır yemekte yemiyorum OPu dan sonra sabah peynir zeytin öğle yemeklerimde hep salata yiyorum. Bunu sabah denicem cumartesi transfer olabilir o yüzden bir an önce kurtulmam gerek canım teşekkürler.

bende sık sık kabizlik cekiyorum canim. onerim bol bol sebze meyve ve su. bir arkadaş demiş sanirim kayisiyi suda bekletip yemek de iyi geliyor ama ayni yontemi ben incir icin kullanıyorum sabahlari. bana daha etkili oluyor

sen yinede testini yap canım arkadaşım şakır şakır adet kanı geldi zannetti
doktorları yinede test yap dedi ve bebeği oldu büyüdü canım
hiç üzülme inşallah olmuştur

Ne kadar benziyoruz ya...benim de esimde morfoloji sıkıntısı var sadece...

Merhaba kızlar istanbul dan yaziyorum dun gonalle basladim ignelere 300 luk pazartesi yine gidicem dr ye e2 ve bişey daha dedi o testlere bakilacakmis hayirllisi ama şu istanbulu sevemedim gitti beeee
Neyse benden bu kadar yine yazarim by

Merhaba kızlar istanbul dan yaziyorum dun gonalle basladim ignelere 300 luk pazartesi yine gidicem dr ye e2 ve bişey daha dedi o testlere bakilacakmis hayirllisi ama şu istanbulu sevemedim gitti beeee
Neyse benden bu kadar yine yazarim by
Hayirlisi olsunn canimmm seninde gonal f in dozu yuksekmisss benim de yuksektiii sizde sehir disindan geldiniz galiba istanbula biz sehir disindan geldiikk dedigin ybi sewemedik gitti ama artik son gunlerimiz transferi beklioruzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…