- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.821
Senle ayni gun basladik ben bugun opu oluyorum kac yumurtan vardi ben 7 oldu en son...Günaydın kızlar. .bende dün gittim kontrole nasip olursa bugün çatlama iğnesi pazar günü de opu olacak.. nasıl ağrılı bir işlem mi
Değil anestezi altında yapıyorlar birsey hissetmiyeceksin uyandığında biraz sancıların olacak o kadar rabbim yardımcın olsunGünaydın kızlar. .bende dün gittim kontrole nasip olursa bugün çatlama iğnesi pazar günü de opu olacak.. nasıl ağrılı bir işlem mi
bende sık sık kabizlik cekiyorum canim. onerim bol bol sebze meyve ve su. bir arkadaş demiş sanirim kayisiyi suda bekletip yemek de iyi geliyor ama ayni yontemi ben incir icin kullanıyorum sabahlari. bana daha etkili oluyor
Günaydın kızlar. .bende dün gittim kontrole nasip olursa bugün çatlama iğnesi pazar günü de opu olacak.. nasıl ağrılı bir işlem mi
canım hayırlı olsun bugün müydü test günün çok sevindim senin adına darısı bize olsun inşallah bu topikteki herkese olsunGünaydın arkadaslar test sonucum pozitif çok şükür, transferden sonra bol bol et yedim protein çok önemli çünkü
Birde 5. Gun şiddetli kasık ağrılarım vardı artik azaldı ara ara bel agrim oluyor göğüslerimde agri falan yok, bu yolda olan herkese iyi sanslar
Ne guzelll.. Bugün oysa benimde test gunumdu ama olmadı yaaaGünaydın arkadaslar test sonucum pozitif çok şükür, transferden sonra bol bol et yedim protein çok önemli çünkü
Birde 5. Gun şiddetli kasık ağrılarım vardı artik azaldı ara ara bel agrim oluyor göğüslerimde agri falan yok, bu yolda olan herkese iyi sanslar
Tebrikler cnm kucağına almayi nasip etsin rabbim bebeginiGünaydın arkadaslar test sonucum pozitif çok şükür, transferden sonra bol bol et yedim protein çok önemli çünkü
Tebrik ederim hayırlısı ile kucağına alirsin insallah değerin kaç canımGünaydın arkadaslar test sonucum pozitif çok şükür, transferden sonra bol bol et yedim protein çok önemli çünkü
canım ben de birazdan kontrole gidecem bakalım aynı gün mü opu olacazGünaydın kızlar. .bende dün gittim kontrole nasip olursa bugün çatlama iğnesi pazar günü de opu olacak.. nasıl ağrılı bir işlem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?