2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Günaydın kızlar. .bende dün gittim kontrole nasip olursa bugün çatlama iğnesi pazar günü de opu olacak.. nasıl ağrılı bir işlem mi

Günaydın kızlar. .bende dün gittim kontrole nasip olursa bugün çatlama iğnesi pazar günü de opu olacak.. nasıl ağrılı bir işlem mi
Değil anestezi altında yapıyorlar birsey hissetmiyeceksin uyandığında biraz sancıların olacak o kadar rabbim yardımcın olsun

bende sık sık kabizlik cekiyorum canim. onerim bol bol sebze meyve ve su. bir arkadaş demiş sanirim kayisiyi suda bekletip yemek de iyi geliyor ama ayni yontemi ben incir icin kullanıyorum sabahlari. bana daha etkili oluyor

Bugun opu olalı 3. gün dün akşam kayısı yedim sabah biraz yapabildim. ama karnımda şişlik halen devam ediyor. Sabah gene kayısı yedim. İçtiğim suyun haddi hesabı yok canım hiç bu kadar hayattımda su içmemiştim bol içiyorum inşallah transferden önce düzelirim. Yoksa bebişe bir zararı olurmu

Yok canım hiç korkulacak bir işlem deil. anestezi olacak ve uyanacaksın. ben uyandım yarım saat sonra ayaklandım gayet iyiydim hemşireler bile şaşırdılar. Güle oynaya yavrularımızı bırakıp çıktık

Şimdide kabızlık sıkıntısı çekiyorum belkide ilaçlardandır diye düşünüyorum onun dışında hiç abartılacak kadar ağrım olmadı.

bende olmadı sendede olmicak değil ama korkulacak birşey yok emin ol.

Selam bayanlar çarşamba günü opu oldum 13 yumurta toplanmıştı ve dun hastaneden aradılar 9 tane yumurtam döllenmiş diğer 4 tanesini bekliyoruz dedi hemşirem akşam 5 de progestan iğnesi vuruluyorum popomu hiç hissetmiyorum yuvarlanarak yataktan kalkıyorum

kızlaarr merhaba, benim de temmuzun ilk haftasında yumurtalarım toplanmıştı fakat ohss den dolayı transfer ertelendi ve bu ay uzun protokolle başladık. hastanenin verdiği programa göre transfer tarihim 4 eylül. büyük emeklerle başladığımız bu yolda allahım hepimize yardımcı olur inşallah

canım hayırlı olsun bugün müydü test günün çok sevindim senin adına darısı bize olsun inşallah bu topikteki herkese olsun

Ne guzelll.. Bugün oysa benimde test gunumdu ama olmadı yaaa

Tebrikler cnm kucağına almayi nasip etsin rabbim bebegini

Tebrik ederim hayırlısı ile kucağına alirsin insallah değerin kaç canım

canım ben de birazdan kontrole gidecem bakalım aynı gün mü opu olacaz. hiç korkma uyanınca adet sancısına benzer bir ağrı oluyor zaten ağrı kesici veriyorlar.

Opudan geldim 9 yumurtam toplandi iyi dedi doktorum....haftaya transfer umarim hepsi iyi kalite embriyo olur...zor bi islem değil opu korkmaya gerek yok...bana bugunden itibaren progestan fitil crinone jel tetra antibiyotik ve östrojen bandı baslatti doktorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…