2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Çok güzel bir haber. Tebrik ederim

Allah tamamına erdirsin canım

Hadi hayirlisi canım.3.gün embriyosu mu olacak 5.gün mü? Bi de ilk denemen mıydı?

Evet ilk deneme, salı günü toplama olmuştu. Bugün 4.gün kaçıncı gün embryosu bilmiyorum ki embryolog ile görüşüyorum durumları gayet iyi embryoların diyor sadece, Bakalım yarın bizi neler bekliyor . Dua edin arkadaşlar özellikle hamile arkadaşlarım....

Kizlaaarrr bebislerimi aldimm hem de 3 taneeee:))))insss sonudaa guzel olur 25 agustos test tarihimmm
Hayırlı olsun canim sen üç koydurmussun bende üç istiyorum ama cesaret edemiyorum.. bana kisaca tedavini anlata bilirmisin? Belki senden cesaret kaparim.. sizde sorun kimdeydi ve kacinci gün empryolarin?

Hayırlı olsun canim sen üç koydurmussun bende üç istiyorum ama cesaret edemiyorum.. bana kisaca tedavini anlata bilirmisin? Belki senden cesaret kaparim.. sizde sorun kimdeydi ve kacinci gün empryolarin?
Canim bizde sorun esimdeydii ucuncu gun embriyosu yerlestirildiii drumm benim de iznim olirsaaa uctane yerlestirip sansi arttiracagini soylediii ama ucununde tutma olasiligi cok dusukk dediii tedavime gelirsee benimm 13.gun yumurtalarim tplandii 18 yunurtamm tplandii 3 u 1.kalite transfer olduu 4 yumurtam da dondurulma icin 5.gunu bekliyorlaarrr.... Suann herseyy saka gibii sanki ven yasamiyorumm daaa baskasi yasiyoo gibiydii ama bugunn transfer olduktan sinraa cok enterasan bi sekildeee deisiyo duygularrr....

Gözün aydin canım darısı hepimize bekleyenlere insaAllah namaz kılıyor musun bilmiyorum ama kiliyorsan oturarak mi kıldın?

Insallah bebislerin sana simsiki tutunur sendende güzel güzel aliriz inşallah.. durumunu paylastigin icinde cok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…