- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.841
Kizlaaarrr bebislerimi aldimm hem de 3 taneeee:))))insss sonudaa guzel olur 25 agustos test tarihimmm
Günaydın arkadaslar test sonucum pozitif çok şükür, transferden sonra bol bol et yedim protein çok önemli çünkü
Birde 5. Gun şiddetli kasık ağrılarım vardı artik azaldı ara ara bel agrim oluyor göğüslerimde agri falan yok, bu yolda olan herkese iyi sanslar
İnşallah sıkı sıkı tutunurlar canımKizlaaarrr bebislerimi aldimm hem de 3 taneeee:))))insss sonudaa guzel olur 25 agustos test tarihimmm
Allah tamamına erdirsin canımGünaydın arkadaslar test sonucum pozitif çok şükür, transferden sonra bol bol et yedim protein çok önemli çünkü
Birde 5. Gun şiddetli kasık ağrılarım vardı artik azaldı ara ara bel agrim oluyor göğüslerimde agri falan yok, bu yolda olan herkese iyi sanslar
Hadi hayirlisi canım.3.gün embriyosu mu olacak 5.gün mü? Bi de ilk denemen mıydı?
hadi hayırlısı olsun canım :)))Kizlaaarrr bebislerimi aldimm hem de 3 taneeee:))))insss sonudaa guzel olur 25 agustos test tarihimmm
Amin canim insallah tutar hakinda hayirlisi olsunHayirlisi olsunn canimmm seninde gonal f in dozu yuksekmisss benim de yuksektiii sizde sehir disindan geldiniz galiba istanbula biz sehir disindan geldiikk dedigin ybi sewemedik gitti ama artik son gunlerimiz transferi beklioruzzz....
Hayırlı olsun canim sen üç koydurmussun bende üç istiyorum ama cesaret edemiyorum.. bana kisaca tedavini anlata bilirmisin? Belki senden cesaret kaparim.. sizde sorun kimdeydi ve kacinci gün empryolarin?Kizlaaarrr bebislerimi aldimm hem de 3 taneeee:))))insss sonudaa guzel olur 25 agustos test tarihimmm
Hadi hayırlısı olsun canım benimŞimdi merkezden aradılar kızlar..... yarın transfere bekliyoruz dediler. Yarın bebişlerim konulacak. Çok ama çok heycanlıyım.
Canim bizde sorun esimdeydii ucuncu gun embriyosu yerlestirildiii drumm benim de iznim olirsaaa uctane yerlestirip sansi arttiracagini soylediii ama ucununde tutma olasiligi cok dusukk dediii tedavime gelirsee benimm 13.gun yumurtalarim tplandii 18 yunurtamm tplandii 3 u 1.kalite transfer olduu 4 yumurtam da dondurulma icin 5.gunu bekliyorlaarrr.... Suann herseyy saka gibii sanki ven yasamiyorumm daaa baskasi yasiyoo gibiydii ama bugunn transfer olduktan sinraa cok enterasan bi sekildeee deisiyo duygularrr....Hayırlı olsun canim sen üç koydurmussun bende üç istiyorum ama cesaret edemiyorum.. bana kisaca tedavini anlata bilirmisin? Belki senden cesaret kaparim.. sizde sorun kimdeydi ve kacinci gün empryolarin?
Gözün aydin canım darısı hepimize bekleyenlere insaAllah namaz kılıyor musun bilmiyorum ama kiliyorsan oturarak mi kıldın?Günaydın arkadaslar test sonucum pozitif çok şükür, transferden sonra bol bol et yedim protein çok önemli çünkü
Insallah bebislerin sana simsiki tutunur sendende güzel güzel aliriz inşallah.. durumunu paylastigin icinde cok tesekkür ederimCanim bizde sorun esimdeydii ucuncu gun embriyosu yerlestirildiii drumm benim de iznim olirsaaa uctane yerlestirip sansi arttiracagini soylediii ama ucununde tutma olasiligi cok dusukk dediii tedavime gelirsee benimm 13.gun yumurtalarim tplandii 18 yunurtamm tplandii 3 u 1.kalite transfer olduu 4 yumurtam da dondurulma icin 5.gunu bekliyorlaarrr.... Suann herseyy saka gibii sanki ven yasamiyorumm daaa baskasi yasiyoo gibiydii ama bugunn transfer olduktan sinraa cok enterasan bi sekildeee deisiyo duygularrr....
Hayırlı olsunSelam kızlar. Ben de tedaviye yeni başlayacak olanlardanım. Birkaç güne kısmetse başlayacağım, adeti bekliyorum.
Amin teşekkürler. Sen sonucu mu bekliyorsun?Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?