2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ilk denememi senin?

K kivicik nerelerdesin ne durumdasin canim? Kizlar ben sizi takip etmeye bilirim malum bu gün türkiyeye ucuyorum insallah hepinizin güzel haberlerinizi alirim G Germinal sende üzme kendini canim allah isterse zaten o üç tane yeter sana kendini strese sokma allah büyük insallah hayirlisiyla olacak.

Size gereken sayı döllenmiş üzülmeyin.Benim 12 yumurtadan 4 tanesi döllenebildi.Biliyorsunuz üzüntü, stres en büyük düşmanımız rahat olmak lazım.
Kizlar teşekkür ederim ilk denemem dun 9 toplaninca cok sevinmistik sabah arayip 3 dollendi deyince şok yasadik bu 3 tanesi kalır degil mi kizlar yani sorun olmaz ins.

Kızlar moralim cok bozuldu 9 yumurtadan 7sine islem uygulanmis sadece 3 tanesi dollenmis cok üzgünüm
Hiç üzme kendini inşallah 3 tanesi sağlıklı ilerleyecek bir yumurtayı bulamayan arkadaşlar var onları düşünelim yeterki sağlıklı olsun 1 tane de yetiyor inşallah olumlu sonuç alırsın stres yapma kendine arkadaşım.

Teşekkürler canim umarim dedigin gibi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…