- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.861
neden üzgünsün canım, üç tane yeterli değil mi?Kızlar moralim cok bozuldu 9 yumurtadan 7sine islem uygulanmis sadece 3 tanesi dollenmis cok üzgünüm
ilk denememi senin?Canim bizde sorun esimdeydii ucuncu gun embriyosu yerlestirildiii drumm benim de iznim olirsaaa uctane yerlestirip sansi arttiracagini soylediii ama ucununde tutma olasiligi cok dusukk dediii tedavime gelirsee benimm 13.gun yumurtalarim tplandii 18 yunurtamm tplandii 3 u 1.kalite transfer olduu 4 yumurtam da dondurulma icin 5.gunu bekliyorlaarrr.... Suann herseyy saka gibii sanki ven yasamiyorumm daaa baskasi yasiyoo gibiydii ama bugunn transfer olduktan sinraa cok enterasan bi sekildeee deisiyo duygularrr....
Kızlar moralim cok bozuldu 9 yumurtadan 7sine islem uygulanmis sadece 3 tanesi dollenmis cok üzgünüm
Kizlar teşekkür ederim ilk denemem dun 9 toplaninca cok sevinmistik sabah arayip 3 dollendi deyince şok yasadik bu 3 tanesi kalır degil mi kizlar yani sorun olmaz ins.Size gereken sayı döllenmiş üzülmeyin.Benim 12 yumurtadan 4 tanesi döllenebildi.Biliyorsunuz üzüntü, stres en büyük düşmanımız rahat olmak lazım.
Üzüldüm canim ne bileyim daha cok bekliyodum ins bunlara bi sey olmaz...neden üzgünsün canım, üç tane yeterli değil mi?
olmaz Allah'ın izni ile. Gönlünü ferah tut. transfer tarihi belli mi?Üzüldüm canim ne bileyim daha cok bekliyodum ins bunlara bi sey olmaz...
Yok cnm pazartesi tekrar arayacagiz dediler..sende nasildi ?olmaz Allah'ın izni ile. Gönlünü ferah tut. transfer tarihi belli mi?
Cnm bir sey daha sorucam sende 4 u ne durumda oldu kaci transfer edildi ve sonucSize gereken sayı döllenmiş üzülmeyin.Benim 12 yumurtadan 4 tanesi döllenebildi.Biliyorsunuz üzüntü, stres en büyük düşmanımız rahat olmak lazım.
Ewetttilk denememi senin?
Evet 19 ağustos çarşamba günü test günüAmin teşekkürler. Sen sonucu mu bekliyorsun?
Ben yapmadimkızlar transferden sonra progesteron testi yaptıran var mı
Hiç üzme kendini inşallah 3 tanesi sağlıklı ilerleyecek bir yumurtayı bulamayan arkadaşlar var onları düşünelim yeterki sağlıklı olsun 1 tane de yetiyor inşallah olumlu sonuç alırsın stres yapma kendine arkadaşım.Kızlar moralim cok bozuldu 9 yumurtadan 7sine islem uygulanmis sadece 3 tanesi dollenmis cok üzgünüm
Batma iyiye işaret oluyor genelde inşallah öyledir hakkında hayırlısı olsun.Bugün Sol kasigimda arada batmalar oluyor
İnşallah rabbim sesimizi duysunBatma iyiye işaret oluyor genelde inşallah öyledir hakkında hayırlısı olsun.
Teşekkürler canim umarim dedigin gibi olur...Hiç üzme kendini inşallah 3 tanesi sağlıklı ilerleyecek bir yumurtayı bulamayan arkadaşlar var onları düşünelim yeterki sağlıklı olsun 1 tane de yetiyor inşallah olumlu sonuç alırsın stres yapma kendine arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?