2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Evettt allahin izni ile 2 tane bebisimi aldim geldim kizlar. Ben idrar konusunda cok sikistim. Hatta bir kere yaptim napim buyukte gelmisti. Hemsire yap seni en son aliriz dedi. Oylede oldu. Transfer 2 sn surdu kayan betaz isiklari gordum hastanede 1 bucuk saat dinlendik. Sonra ciktik taksi ile eve geldik simdi yatiyorum. Sadece kasiklarimda batma var onun disinda hic birsey hissetmiyorum

Hayirlisiyla iyi haberleri alirsin ins.

Hadi hayirlisi olsunn canimm transferde dedigin gbi bisi hissetmiyosuunn daa benn dun transferden sonra eee gelincede cok sik tuvalete gittimmm

T
Test gunune ne zaman dedi canimmm

hayırlısıyla tutunurlar inşallah, sorun neydi sizde

merhaba guzel anne adayları :) herkesin gönlünden geçeni rabbim hayırlısıyla kabul eder inşallah aminnnn. ya bu igneler beni aciktiriyor surekli midem kaziniyor:) birde kilom birden artti karnim şiş sürekli yorgunum

merhaba guzel anne adayları :) herkesin gönlünden geçeni rabbim hayırlısıyla kabul eder inşallah aminnnn. ya bu igneler beni aciktiriyor surekli midem kaziniyor:) birde kilom birden artti karnim şiş sürekli yorgunum
Merhaba cnm ben iğnelere başlamadım ama estrofem aynı etkiyi yaptı bende iştahı çok açıldı

Hadi hayırlısı insaAllah cnm güzel haberlerini bekliyoruz nasıl geçirmeyi düşünüyorsun transfer surecini

Bugün benimde transferim oldu 2 buz bebeğimi aldım bende Hakkımızda hayırlısı

Merhaba cnm ben iğnelere başlamadım ama estrofem aynı etkiyi yaptı bende iştahı çok açıldı

bilmiyorum artik canim ama farkindayim kendimin çok daha çabuk acikiyorum. acikmak neyse de karnimin şişliği var, ignelerin uerleri aciyor karnim delik deşik oldu. yarin son igne günüm ama bende bittim.olsun bakalim ya yavrularimiz bizlere gelor inşallah da herseyi unuturuz

Ya kızlar, benimde canımı şu crınone jel sonrası 15 dk yürüme zorunluluğu fena sıkıyor verdikleri listeye göre transferden sonra bile kullanılacak offff yaaaa...

Ya kızlar, benimde canımı şu crınone jel sonrası 15 dk yürüme zorunluluğu fena sıkıyor verdikleri listeye göre transferden sonra bile kullanılacak offff yaaaa...
Oo biz transferden sonra çok ilaç kullanıyoruz jelde birseymi canım gerçeği kişiye göre değişiyor ama ben kullanıyorum baya

Değil anestezi altında yapıyorlar birsey hissetmiyeceksin uyandığında biraz sancıların olacak o kadar rabbim yardımcın olsun
Sağol canım allah razı olsun. .

Senin adına sevindim canım. .darısı bana. .ama benim kabızlık problemim sürekli var malesef. .

canım ben de birazdan kontrole gidecem bakalım aynı gün mü opu olacaz. hiç korkma uyanınca adet sancısına benzer bir ağrı oluyor zaten ağrı kesici veriyorlar.
pozitifleride hep beraber görürüz inşallah

selamınaleyküm arkadaşlar bende dün iğneme başladım 250 mg gonal f ile pazartesi kontrolüm var herşeyin hayırlısı

özel olarak yaptığınız birşey var mı ?

birde nerelerde yaptırıyorsunuz ben ankaradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…