- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.881
ben daha yeni başlayacağım tedaviye canımYok cnm pazartesi tekrar arayacagiz dediler..sende nasildi ?
Hayirlisiyla iyi haberleri alirsin ins.Evettt allahin izni ile 2 tane bebisimi aldim geldim kizlar. Ben idrar konusunda cok sikistim. Hatta bir kere yaptim napim buyukte gelmisti. Hemsire yap seni en son aliriz dedi. Oylede oldu. Transfer 2 sn surdu kayan betaz isiklari gordum hastanede 1 bucuk saat dinlendik. Sonra ciktik taksi ile eve geldik simdi yatiyorum. Sadece kasiklarimda batma var onun disinda hic birsey hissetmiyorum
Hadi hayirlisi olsunn canimm transferde dedigin gbi bisi hissetmiyosuunn daa benn dun transferden sonra eee gelincede cok sik tuvalete gittimmmEvettt allahin izni ile 2 tane bebisimi aldim geldim kizlar. Ben idrar konusunda cok sikistim. Hatta bir kere yaptim napim buyukte gelmisti. Hemsire yap seni en son aliriz dedi. Oylede oldu. Transfer 2 sn surdu kayan betaz isiklari gordum hastanede 1 bucuk saat dinlendik. Sonra ciktik taksi ile eve geldik simdi yatiyorum. Sadece kasiklarimda batma var onun disinda hic birsey hissetmiyorum
Test gunune ne zaman dedi canimmmEvettt allahin izni ile 2 tane bebisimi aldim geldim kizlar. Ben idrar konusunda cok sikistim. Hatta bir kere yaptim napim buyukte gelmisti. Hemsire yap seni en son aliriz dedi. Oylede oldu. Transfer 2 sn surdu kayan betaz isiklari gordum hastanede 1 bucuk saat dinlendik. Sonra ciktik taksi ile eve geldik simdi yatiyorum. Sadece kasiklarimda batma var onun disinda hic birsey hissetmiyorum
hayırlısıyla tutunurlar inşallah, sorun neydi sizdeEvettt allahin izni ile 2 tane bebisimi aldim geldim kizlar. Ben idrar konusunda cok sikistim. Hatta bir kere yaptim napim buyukte gelmisti. Hemsire yap seni en son aliriz dedi. Oylede oldu. Transfer 2 sn surdu kayan betaz isiklari gordum hastanede 1 bucuk saat dinlendik. Sonra ciktik taksi ile eve geldik simdi yatiyorum. Sadece kasiklarimda batma var onun disinda hic birsey hissetmiyorum
Merhaba cnm ben iğnelere başlamadım ama estrofem aynı etkiyi yaptı bende iştahı çok açıldımerhaba guzel anne adayları :) herkesin gönlünden geçeni rabbim hayırlısıyla kabul eder inşallah aminnnn. ya bu igneler beni aciktiriyor surekli midem kaziniyor:) birde kilom birden artti karnim şiş sürekli yorgunum
Transfer sonrası gaz sorunu bendede oluyordu progestan dan kaynaklı sanırım kabız olmamaya dikkat etKizlarr bisey sorucam transferden sonraa gaz sancisi ceken var mi aranizdaa benim acayip sancimm warrrr....
Hadi hayırlısı insaAllah cnm güzel haberlerini bekliyoruz nasıl geçirmeyi düşünüyorsun transfer sureciniEvettt allahin izni ile 2 tane bebisimi aldim geldim kizlar. Ben idrar konusunda cok sikistim. Hatta bir kere yaptim napim buyukte gelmisti. Hemsire yap seni en son aliriz dedi. Oylede oldu. Transfer 2 sn surdu kayan betaz isiklari gordum hastanede 1 bucuk saat dinlendik. Sonra ciktik taksi ile eve geldik simdi yatiyorum. Sadece kasiklarimda batma var onun disinda hic birsey hissetmiyorum
Bugün benimde transferim oldu 2 buz bebeğimi aldım bende Hakkımızda hayırlısıEvettt allahin izni ile 2 tane bebisimi aldim geldim kizlar. Ben idrar konusunda cok sikistim. Hatta bir kere yaptim napim buyukte gelmisti. Hemsire yap seni en son aliriz dedi. Oylede oldu. Transfer 2 sn surdu kayan betaz isiklari gordum hastanede 1 bucuk saat dinlendik. Sonra ciktik taksi ile eve geldik simdi yatiyorum. Sadece kasiklarimda batma var onun disinda hic birsey hissetmiyorum
Merhaba cnm ben iğnelere başlamadım ama estrofem aynı etkiyi yaptı bende iştahı çok açıldı
Oo biz transferden sonra çok ilaç kullanıyoruz jelde birseymi canım gerçeği kişiye göre değişiyor ama ben kullanıyorum bayaYa kızlar, benimde canımı şu crınone jel sonrası 15 dk yürüme zorunluluğu fena sıkıyor verdikleri listeye göre transferden sonra bile kullanılacak offff yaaaa...
Sağol canım allah razı olsun. .Değil anestezi altında yapıyorlar birsey hissetmiyeceksin uyandığında biraz sancıların olacak o kadar rabbim yardımcın olsun
Senin adına sevindim canım. .darısı bana. .ama benim kabızlık problemim sürekli var malesef. .Yok canım hiç korkulacak bir işlem deil. anestezi olacak ve uyanacaksın. ben uyandım yarım saat sonra ayaklandım gayet iyiydim hemşireler bile şaşırdılar. Güle oynaya yavrularımızı bırakıp çıktık
Şimdide kabızlık sıkıntısı çekiyorum belkide ilaçlardandır diye düşünüyorum onun dışında hiç abartılacak kadar ağrım olmadı.
bende olmadı sendede olmicak değil ama korkulacak birşey yok emin ol.
pozitifleride hep beraber görürüz inşallahcanım ben de birazdan kontrole gidecem bakalım aynı gün mü opu olacaz. hiç korkma uyanınca adet sancısına benzer bir ağrı oluyor zaten ağrı kesici veriyorlar.
Benimki de çok kokuyor hatta iğneyi yaptıktan sonra ağzımdan geliyor sanki kokusu.Kislar gonal f kalem kullaniyorum acayip ilac kokuyor sizinkide oylemi yoksa ilac bayatmi
Ankarada nerde yaptiriyorsunuz. Ben genartta yaptırdım sonuç negatifselamınaleyküm arkadaşlar bende dün iğneme başladım 250 mg gonal f ile pazartesi kontrolüm var herşeyin hayırlısı
özel olarak yaptığınız birşey var mı ?
birde nerelerde yaptırıyorsunuz ben ankaradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?