2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ankarada nerde yaptiriyorsunuz. Ben genartta yaptırdım sonuç negatif
hayırlısı olsun canım

peki sorununuz ne kaç senelk evlisiniz

ben cebeci tıpta başladım genartla görüşmüştüm ancak rapor yok orda benim 2 hakkım var daha şimdikiyle

genartta karyotip yaptırmıştım

P
Pek bi sorun yok aslında biraz morfoloji düşük. 3 yıllık evliyiz. Genartta ne yaptırdım dediniz anlamadım.

P

Pek bi sorun yok aslında biraz morfoloji düşük. 3 yıllık evliyiz. Genartta ne yaptırdım dediniz anlamadım.
kromozom tsti bütüm kromozomlara bakılıyor bozuk varmı yokmu diye
bizim evlilk uzun süre olduğu için baktırmıştık çünkü dna hasarı vardı bende kist oluyor zaten
birde eltimin çocuk özürlü doğum vefat edince tedbir olsun diye hem eşime hem kendime

bende 9.kromozom bozuk çıktı tabi .ok ciddi sorun teşkil etmiyormuş
pgt yaptırıp yaptırmamakra kararsızız

pgt ; embriyoya biyopsi yapılması sağlıklımı değilmi diye ancak özel ücreti var tabi

Yaş kaç..neler yaptirdiniz

Hayirlisiyla iyi haberleri alirsin ins.
İnsallah canim

Hadi hayirlisi olsunn canimm transferde dedigin gbi bisi hissetmiyosuunn daa benn dun transferden sonra eee gelincede cok sik tuvalete gittimmm
Ben cok sikismistim hastanede iki defa yaptim surguye hemsireye sordum hic birsey olmaz dedi

T

Test gunune ne zaman dedi canimmm
26 agustos

hayırlısıyla tutunurlar inşallah, sorun neydi sizde
Esimde sperm hareketsizligi canim insallah tutunurlar

Hadi hayırlısı insaAllah cnm güzel haberlerini bekliyoruz nasıl geçirmeyi düşünüyorsun transfer surecini
1 hafta izin aldim evdeyim am dun misafir gwldi transferimin ilk gunu pek os yapmadim ama ayakta yurudum ufal ufakk insallah birsey olmamistir
Kizlar birde bu progestan ogne beni olduruyor dun ilkini hastanede yaptilar bisey yoktu ama simdi kalcamin ustune oturamiyorum bile cok fena buna nasil bir cozum bulmak lazim sanki ayagimi kesecekler gibi

Canım hayırlı olsun transferin misafir habersiz mi geldi? Sanirim sizde de kimse bilmiyor tedaviyi, ilk gun olmasi iyi olmamis ancak Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah sen yinede ilk 3 gün dinlen bol bol.

Transferi gerçekleşen bayanlar transfer yapılırken acı oluyormu? Bir de hemşirem idrara sıkışık olacaksınız dedi doktor spektulumu soktukça işemesem koltuğa

Kızlar inofolici toz olanini surekli mi kullanacaz benim bi kutu bitti transferim daha belli degil yoksa tablet olana mi geceyim sormayi da unuttum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…