- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.901
hayırlısı olsun canımAnkarada nerde yaptiriyorsunuz. Ben genartta yaptırdım sonuç negatif
Pek bi sorun yok aslında biraz morfoloji düşük. 3 yıllık evliyiz. Genartta ne yaptırdım dediniz anlamadım.hayırlısı olsun canım
peki sorununuz ne kaç senelk evlisiniz
ben cebeci tıpta başladım genartla görüşmüştüm ancak rapor yok orda benim 2 hakkım var daha şimdikiyle
genartta karyotip yaptırmıştım
kromozom tsti bütüm kromozomlara bakılıyor bozuk varmı yokmu diyeP
Pek bi sorun yok aslında biraz morfoloji düşük. 3 yıllık evliyiz. Genartta ne yaptırdım dediniz anlamadım.
Yaş kaç..neler yaptirdinizkromozom tsti bütüm kromozomlara bakılıyor bozuk varmı yokmu diye
bizim evlilk uzun süre olduğu için baktırmıştık çünkü dna hasarı vardı bende kist oluyor zaten
birde eltimin çocuk özürlü doğum vefat edince tedbir olsun diye hem eşime hem kendime
bende 9.kromozom bozuk çıktı tabi .ok ciddi sorun teşkil etmiyormuş
pgt yaptırıp yaptırmamakra kararsızız
pgt ; embriyoya biyopsi yapılması sağlıklımı değilmi diye ancak özel ücreti var tabi
Aaa benimde agzima geliyor kokusu bende sadece bana oluyor saniyordum eskiden boyle kokmazdi garipBenimki de çok kokuyor hatta iğneyi yaptıktan sonra ağzımdan geliyor sanki kokusu.
Sekizin altında olmuyor ilaç sayısıOo biz transferden sonra çok ilaç kullanıyoruz jelde birseymi canım gerçeği kişiye göre değişiyor ama ben kullanıyorum baya
İnsallah canimHayirlisiyla iyi haberleri alirsin ins.
Ben cok sikismistim hastanede iki defa yaptim surguye hemsireye sordum hic birsey olmaz dediHadi hayirlisi olsunn canimm transferde dedigin gbi bisi hissetmiyosuunn daa benn dun transferden sonra eee gelincede cok sik tuvalete gittimmm
26 agustosT
Test gunune ne zaman dedi canimmm
Esimde sperm hareketsizligi canim insallah tutunurlarhayırlısıyla tutunurlar inşallah, sorun neydi sizde
1 hafta izin aldim evdeyim am dun misafir gwldi transferimin ilk gunu pek os yapmadim ama ayakta yurudum ufal ufakk insallah birsey olmamistirHadi hayırlısı insaAllah cnm güzel haberlerini bekliyoruz nasıl geçirmeyi düşünüyorsun transfer surecini
Bugün benimde
transferim oldu 2 buz
bebeğimi aldım bende
Hakkımızda hayırlısı[/
QUOTE]
Ya kızlar, benimde canımı şu crınone jel sonrası 15 dk yürüme zorunluluğu fena sıkıyor verdikleri listeye göre transferden sonra bile kullanılacak offff yaaaa...
Hayırlı olsun canım inşallah hepsi sağlıklı embriyo olur.Kızlar opu dan çıktım hastaneden yazıyorum. .biraz ağrım var ama Hamdolsun 13 yumurta toplandı. .
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım inşallah hepsi sağlıklı embriyo olur.
Canım hayırlı olsun transferin misafir habersiz mi geldi? Sanirim sizde de kimse bilmiyor tedaviyi, ilk gun olmasi iyi olmamis ancak Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah sen yinede ilk 3 gün dinlen bol bol.İnsallah canim
Ben cok sikismistim hastanede iki defa yaptim surguye hemsireye sordum hic birsey olmaz dedi
26 agustos
Esimde sperm hareketsizligi canim insallah tutunurlar
1 hafta izin aldim evdeyim am dun misafir gwldi transferimin ilk gunu pek os yapmadim ama ayakta yurudum ufal ufakk insallah birsey olmamistir
Kizlar birde bu progestan ogne beni olduruyor dun ilkini hastanede yaptilar bisey yoktu ama simdi kalcamin ustune oturamiyorum bile cok fena buna nasil bir cozum bulmak lazim sanki ayagimi kesecekler gibi
Maşallah canım çok güzel 5.gün embriyosu 2 tane sanirim inşallah sımsıkı tutunurlar.Merhaba bayanlar az önce laboratuvardan aradı hemşiremiz embriyolarımın 4. Günü bugün yarın saat 13:00 de embriyolarım yerleştirilecek çok heyecanlıyım
Maşallah canım çok güzel 5.gün embriyosu 2 tane sanirim inşallah sımsıkı tutunurlar.
Transferimiz aynı gün :)) beraber takip ederiz artık. Hayırlısı olsun)Merhaba bayanlar az önce laboratuvardan aradı hemşiremiz embriyolarımın 4. Günü bugün yarın saat 13:00 de embriyolarım yerleştirilecek çok heyecanlıyım
Benim bugün transferden sonra 9 cu günüm
Benim de 8.günüm ikimizin aynı sanıyodum cuma olmuş senn transfer demekki var mı belirtinBenim bugün transferden sonra 9 cu günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?