- 2 Mart 2013
- 447
- 403
- 123
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.921
Benimde bugün 9. Gün :) aynı gün transfer olumsuz, bu sabah idrar test yapsam mi diye çok düşündüm ama yapmadim son günler artık ve hiç birşey hissetmiyorum :/Benim bugün transferden sonra 9 cu günüm
İnsallah canim
Ben cok sikismistim hastanede iki defa yaptim surguye hemsireye sordum hic birsey olmaz dedi
26 agustos
Esimde sperm hareketsizligi canim insallah tutunurlar
1 hafta izin aldim evdeyim am dun misafir gwldi transferimin ilk gunu pek os yapmadim ama ayakta yurudum ufal ufakk insallah birsey olmamistir
Kizlar birde bu progestan ogne beni olduruyor dun ilkini hastanede yaptilar bisey yoktu ama simdi kalcamin ustune oturamiyorum bile cok fena buna nasil bir cozum bulmak lazim sanki ayagimi kesecekler gibi
Kızlar opu dan çıktım hastaneden yazıyorum. .biraz ağrım var ama Hamdolsun 13 yumurta toplandı. .
Sağol canım benimde perşembe günü 9 taneydi Hamdolsun artmış inşallah kaliteli de olurhayirli olsun canim. epey varmış yumurtan maşallah. bende saliyi bekliyorum opu icin. benim 8 yumurta olgunlasmis insallah kaliteli olur. allah herkese kolaylik versin.
Transferimiz aynı gün :)) beraber takip ederiz artık. Hayırlısı olsun)
Canım sıkışıklık olayını çok abartma çünkü seni söyledikleri saatte alamayabiliyorlar bekledikçe işkence haline geliyor. Ben ilk transferimde o yüzden çok zorlanmıştım. Ama ikinci de transfere yarım saat kala 3-4 bardak su içtim tamam çok rahattim. Hem transferden sonra hemen ayağa kalkmak zorunda kalmıyorsun. Ağrı olmuyor ams spekulum takılırken biraz acı hissediyorsun haliyle. Sonrası zaten 2 dk lık bir işlemTransferi gerçekleşen bayanlar transfer yapılırken acı oluyormu? Bir de hemşirem idrara sıkışık olacaksınız dedi doktor spektulumu soktukça işemesem koltuğa
Canım birçok arkadaş şuan tedavideyiz benim bugün opum oldu. Tam olarak ne öğrenmek istiyorsun. Uzun protokol mu uygulanıyor sana. İlk deneme mi bu?Merhaba ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Şuan lucrin kullanıyorum. Son iki günü kaldı bugün ve yarın.. toplamda 7 gün kullanmam gerekiyormuş. doktor çarşamba günü yanına gitmemi soyledi. Eşimde sperm yavaşlığı ve azlığı var.
Benimle aynı dönemde tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar yazabilir mi neler yaşadınız ve süreçle ilgili bilgi verir misiniz.
Canım birçok arkadaş şuan tedavideyiz benim bugün opum oldu. Tam olarak ne öğrenmek istiyorsun. Uzun protokol mu uygulanıyor sana. İlk deneme mi bu?
Bende valla hiç bir belirti yokBenimde bugün 9. Gün :) aynı gün transfer olumsuz, bu sabah idrar test yapsam mi diye çok düşündüm ama yapmadim son günler artık ve hiç birşey hissetmiyorum :/
Yok hiç belirtimBenim de 8.günüm ikimizin aynı sanıyodum cuma olmuş senn transfer demekki var mı belirtin
Transfer sonrası dimi bu ilaçlar dostinexi neden kullanıyorsun nHerkes farklı ilaç alıyor demek ben sabah saat 10:00 da tetradox estofrem ve coraspin içiyorum akşamda 17:00 de progestan iğne vuruluyorum .saat00 da tedradox ve estofrem içiyorum pazartesi perşembe günleri dostinex içiyorum birde günde 1 folbiol folik asit içiyorum
mutlu akşamlarrr
benim hala regl bekliyorum.17 gün gecikmeli şu an.tam tedavi ayında şaka gibi yani.tarlusal dün bitti.artık bu hafta olurum diye bekliyorum.ay başında izine çıkıcaz.benim tedavim samsunda başlayacak toplama ve transfer ankarada olacak.iznimi buna göre ayarladım.bu hafta gelsin artık kırmızılar
Normal de salıl yapmam lazım ama ben yarin ogleden sonra yapmayi düşünüyorum pek bi umudum yok ama bakalım nasipBahar test yaptınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?