2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Misafır habersiz mi geldi yaa hiç istemezdim ben başka zaman mı bulamamışlar.iğne yerini kolonya ile ovabilirsin bide yapılırken kasmamaya çalış

Herkes farklı ilaç alıyor demek ben sabah saat 10:00 da tetradox estofrem ve coraspin içiyorum akşamda 17:00 de progestan iğne vuruluyorum .saat00 da tedradox ve estofrem içiyorum pazartesi perşembe günleri dostinex içiyorum birde günde 1 folbiol folik asit içiyorum

Transferi gerçekleşen bayanlar transfer yapılırken acı oluyormu? Bir de hemşirem idrara sıkışık olacaksınız dedi doktor spektulumu soktukça işemesem koltuğa
Canım sıkışıklık olayını çok abartma çünkü seni söyledikleri saatte alamayabiliyorlar bekledikçe işkence haline geliyor. Ben ilk transferimde o yüzden çok zorlanmıştım. Ama ikinci de transfere yarım saat kala 3-4 bardak su içtim tamam çok rahattim. Hem transferden sonra hemen ayağa kalkmak zorunda kalmıyorsun. Ağrı olmuyor ams spekulum takılırken biraz acı hissediyorsun haliyle. Sonrası zaten 2 dk lık bir işlem

Merhaba ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Şuan lucrin kullanıyorum. Son iki günü kaldı bugün ve yarın.. toplamda 7 gün kullanmam gerekiyormuş. doktor çarşamba günü yanına gitmemi soyledi. Eşimde sperm yavaşlığı ve azlığı var.
Benimle aynı dönemde tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar yazabilir mi neler yaşadınız ve süreçle ilgili bilgi verir misiniz.

Canım birçok arkadaş şuan tedavideyiz benim bugün opum oldu. Tam olarak ne öğrenmek istiyorsun. Uzun protokol mu uygulanıyor sana. İlk deneme mi bu?

Canım birçok arkadaş şuan tedavideyiz benim bugün opum oldu. Tam olarak ne öğrenmek istiyorsun. Uzun protokol mu uygulanıyor sana. İlk deneme mi bu?

Evet ilk denemem uzun protokol uygulanıyor. Açıkçası herşeyi merak ediyorum :) lucrinden sonra ne yapılacak ve sonucu ne zaman öğrenebilirim?

[QUOE="dnzderya, post: 42189108, member: 586983"]Selam kızlar ben de opumu oldum geldim evde dinleniyorum. 10 yumurtam toplanmış çok şükür. Yarın hayırlı haberler alırız inşallah [/QUOTE]

merhaba canim. masallah sen hizlisin ne guzel. yunurtalarin epey olmus. seninle ayni baslamistik sanirim ama benim yumuslar yavas buyudu heralde. bende sali sabahi bekliyorum bakalim

mutlu akşamlarrr

benim hala regl bekliyorum.17 gün gecikmeli şu an.tam tedavi ayında şaka gibi yani.tarlusal dün bitti.artık bu hafta olurum diye bekliyorum.ay başında izine çıkıcaz.benim tedavim samsunda başlayacak toplama ve transfer ankarada olacak.iznimi buna göre ayarladım.bu hafta gelsin artık kırmızılar

Transfer sonrası dimi bu ilaçlar dostinexi neden kullanıyorsun n
canim prolaktin mi yüksek benimde yüksek ama drum ister kullan ister kullanma diyor ve prolaktin takibi yapmıyor tedavi suresince

Bu adet geçikmesi normal de oluyor muydu sende yoksa daha önceki tedaviden mi dolayı oldu.
Bende kontrole gidecektim 2. deneme için ama adetim olmadı sanırım biraz geçikmeli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…