2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

[QUOE="dnzderya, post: 42189108, member: 586983"]Selam kızlar ben de opumu oldum geldim evde dinleniyorum. 10 yumurtam toplanmış çok şükür. Yarın hayırlı haberler alırız inşallah

merhaba canim. masallah sen hizlisin ne guzel. yunurtalarin epey olmus. seninle ayni baslamistik sanirim ama benim yumuslar yavas buyudu heralde. bende sali sabahi bekliyorum bakalim[/QUOTE]
Güç olmasın da geç olsun canım ne olacak iki gün önce iki gün sonra. Hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar,bende bugün adet oldum ve yarın kısmetse tedaviye başlıyorum...Umutsuz olan arkadaşlar için kendi hikayemi yazmak istedim...2008 de evlendik,2009 da eşimin azosperm olduğunu öğrendik yani sperm sayısı sıfırdı.Tüp bebekten başka yolu yok denildi ve araştırmalara başladım.Ankara cebeci hastanesinde Kaan hocayı buldum onun tedavisiyle eşim mikrotese oldu ve sperm bulundu aynı zamanda bende tedaviye alındım ve tüp bebek yapıldı...veee canım kızım gözümün nuru 4 yaşında...şimdi ikinci kez annelik için bu yola tekrar çıktık...bende çook ağladım çoook..geceleri bir anda sebepsiz uyanırdım evde boş boş dolaşırdım,sonra alıştım derdim yine ağlardım....rabbim hepinize anneliği nasip etsin..sizler harika anneler olacaksınız..

Canım hayırlı olsun transferin misafir habersiz mi geldi? Sanirim sizde de kimse bilmiyor tedaviyi, ilk gun olmasi iyi olmamis ancak Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah sen yinede ilk 3 gün dinlen bol bol.

Misafır habersiz mi geldi yaa hiç istemezdim ben başka zaman mı bulamamışlar.iğne yerini kolonya ile ovabilirsin bide yapılırken kasmamaya çalış

Tedaviden kimsenin haberi yok. Aradilar geliyoruz diyince gelme diyememis esim. Gerci cok bir is yapmadim allah razi olsun bu konuda esim yardimci oldu. Birsey kaldirmadim egilip birsey falan almadim sadece biraz ayakta dolastim ve oturdum. Allah ol derse olur canlarim insallah hakkimizda hayirlisi olsun :) İgnelere gelince 2 tane vurdurdum kalcamin ustune oturamiyorum sislik morluk yok ama cok agri var bazen adim atmakta zorlaniyorum.
Hemsire buz koymami soyledi. Bakalim onnuda denicem

Inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz iğne yerine büyük bir parça pamuğa bol kolonya dök kalcana yerlestir canım bana iyi gelmişti inşallah sana da iyi gelir.

Transfer sonrası dimi bu ilaçlar dostinexi neden kullanıyorsun n
canim prolaktin mi yüksek benimde yüksek ama drum ister kullan ister kullanma diyor ve prolaktin takibi yapmıyor tedavi suresince

Yok hayatım opu sonrası verilen ilaçlar bunlar dostinexi prolaktinim yüksek bu yüzden kullanıyorum doktorum kullan ilacını dedi...

Sevgili arkadaşlarım bugün allahın izniyle saat:13:00 da transferim gerçekleşecek

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum
starsee canım bugün test günündü ne yaptın merak ettim seni lütfen bize de yaz sonucu
ecrin87 kiwicik S sulltan kızla mesajlarınızı bugün gördüm,her şey o kadar iyi giderken maalesef olumsuz. salı yada çarşamba doktorumla görüşeceğiz, uzun uzun konuacağız hiç üzülme 9 tane çok iyi dondurulmuş embirion var dedi ama üzülmemek elde değil. hayırlısı dedik artık ne yapalm

Hakkindan hayirlsi demek ki 10 tane embriyon vardi bence cok üzülme digerlerinj kullanirsin ben 3 embriyoyla havalara uctum

Kızlar aradilar merkezden üc yumurtam dollenmisti cumartesi gunu bugun arayip bilgi verdiler 3 yumrtanin da gelisimi iyiymis cok şükür...bana lazim olan bir tane zaten,sanirim 5. Gun embriyosu olarak transfer edecekler cunku bugun be yarina gelin demediler...

Kac yumrtan dollenmisti canim kac tane yerleştirilecek ins hayirlisi olur guzel haberler alırsın

Cok geçmiş olsun çok üzüldüm benimde yarın tahlil günüm ama benimde pek umudum yok sanki olmadı gibi sen sanslisin dondurulmuş ların var ben de oda yok

canım lucrinden sonra adetin 2. günü yumurta büyütmek için iğnelerin olacak gonal f veya menogon gibi 2-3 gün de bir kontrole gideceksin yeterli gelişim olduğunda da çatlatma iğneni olup 36 saat sonra opu işlemin gerçekleşecek embriyoların durumuna göre 3 veya 5 . gün transfer 10-12 gün sonra da sonuç. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Transfer olan arkadaşlar kaç bardak su içiriyolar işlem için ? Bugün transfer varda :))
canım suyu onlar içirmiyor sen sıkışık vaziyette gideceksin yani gitmeden içmeye başlayacaksın ama çok sıkışırsan çok zor oluyor demedi deme. yarım saat kala 4 en fazla 5 bardak iç yeter

Hakkimizda hayirlisi olsun canim benim. Uzulme demem yok yersiz.olacak biliyorum.cunku bende yasadim ayni seyleri. Asilamalarim dahil 4kez olumsuz tedavii sonucu aldim. Ama pes etmeden ardarda denedim . Daha gecen ay dondurulmuslarimi denemistim. Bu ay normal tedaviye asladigimi duyan kuzenim daha cok gencsin niye inat ediyorsun. Bekle biraz ara ver falan diye bana nasihatta bulunuyordu. Ama tatilim var diye tekrar.denemek istedim ve cok sukur bu sefer olumlu oldu. Insm sonuna kadar sorunsuz.devam eder. Ama denemeseydim bu sonuca ulasamayavaktim malesef.
Dua cook buyuk nimet gercekten. Benim bu sonucum gercekten yapilan dualarin bir eseriydi. Diger tedavilerimdeb farksiz hicbisey yoktu. Aksine yatmamistim bile bu fenemede.
Olacak canim ins. Bol bol dua et,ettir sende. Ne sanslisinki bir sahaki denemelerin cok cok kolay olacak.ama ins. Bundan.sonra bir kerecik dener ve melegine ulasirsin;-)

canım benimi lk tedavimde 3. gün embriyosu 9. gün kanda çıkmıştı beklemek çok zor biliyorum ben olsam veririm kanı bugün
Canim bi sey sorucam benim embriyolarin üçüncü günü ama transfer yapmadilar neye gore yaptilar sende gelişime göre mi...merak ediyorum yarin giderim diye düşünüyorum 4. Gun oluyor çünkü

Transfer olan arkadaşlar kaç bardak su içiriyolar işlem için ? Bugün transfer varda :))
4 bardaktan fazla içme canım. Sonra zorlanirsin. Heyecandan da geliyor.ikisi birleşince ben çok zorlandim.bir bardak boşaltmaya izin verdiler. Ama gene de ağrı yaptı çok icmisim suyu. Sen sen cok icme. Transfer işlemi öncesi bakiyorlar zaten yeterli su var mi diye, eksikse orda kaliyorsun tamamlattirirlar.şimdiden hayırlı olsun transferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…