- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.941
[QUOE="dnzderya, post: 42189108, member: 586983"]Selam kızlar ben de opumu oldum geldim evde dinleniyorum. 10 yumurtam toplanmış çok şükür. Yarın hayırlı haberler alırız inşallah
Yaaa nie oyle dusunuyosun kii inss olucak canim.ins ogleden sonraaa burayaa en guzel haberii vericeksinn dualarimizz seninleeNormal de salıl yapmam lazım ama ben yarin ogleden sonra yapmayi düşünüyorum pek bi umudum yok ama bakalım nasip
Canım hayırlı olsun transferin misafir habersiz mi geldi? Sanirim sizde de kimse bilmiyor tedaviyi, ilk gun olmasi iyi olmamis ancak Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah sen yinede ilk 3 gün dinlen bol bol.
Misafır habersiz mi geldi yaa hiç istemezdim ben başka zaman mı bulamamışlar.iğne yerini kolonya ile ovabilirsin bide yapılırken kasmamaya çalış
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz iğne yerine büyük bir parça pamuğa bol kolonya dök kalcana yerlestir canım bana iyi gelmişti inşallah sana da iyi gelir.Tedaviden kimsenin haberi yok. Aradilar geliyoruz diyince gelme diyememis esim. Gerci cok bir is yapmadim allah razi olsun bu konuda esim yardimci oldu. Birsey kaldirmadim egilip birsey falan almadim sadece biraz ayakta dolastim ve oturdum. Allah ol derse olur canlarim insallah hakkimizda hayirlisi olsun :) İgnelere gelince 2 tane vurdurdum kalcamin ustune oturamiyorum sislik morluk yok ama cok agri var bazen adim atmakta zorlaniyorum.
Hemsire buz koymami soyledi. Bakalim onnuda denicem
Transfer sonrası dimi bu ilaçlar dostinexi neden kullanıyorsun n
canim prolaktin mi yüksek benimde yüksek ama drum ister kullan ister kullanma diyor ve prolaktin takibi yapmıyor tedavi suresince
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum
starsee canım bugün test günündü ne yaptın merak ettim seni lütfen bize de yaz sonucu
Hakkindan hayirlsi demek ki 10 tane embriyon vardi bence cok üzülme digerlerinj kullanirsin ben 3 embriyoyla havalara uctum
Kac yumrtan dollenmisti canim kac tane yerleştirilecek ins hayirlisi olur guzel haberler alırsınYok hayatım opu sonrası verilen ilaçlar bunlar dostinexi prolaktinim yüksek bu yüzden kullanıyorum doktorum kullan ilacını dedi...
Sevgili arkadaşlarım bugün allahın izniyle saat:13:00 da transferim gerçekleşecek
Cok geçmiş olsun çok üzüldüm benimde yarın tahlil günüm ama benimde pek umudum yok sanki olmadı gibi sen sanslisin dondurulmuş ların var ben de oda yok
canım suyu onlar içirmiyor sen sıkışık vaziyette gideceksin yani gitmeden içmeye başlayacaksın ama çok sıkışırsan çok zor oluyor demedi deme. yarım saat kala 4 en fazla 5 bardak iç yeterTransfer olan arkadaşlar kaç bardak su içiriyolar işlem için ? Bugün transfer varda :))
canım benimi lk tedavimde 3. gün embriyosu 9. gün kanda çıkmıştı beklemek çok zor biliyorum ben olsam veririm kanı bugün3.gün embriyosu 9.günde kanda çıkar mı acabaa aslında hiç istemiyorum baktırmak ama sıkıldım çok
Hakkimizda hayirlisi olsun canim benim. Uzulme demem yok yersiz.olacak biliyorum.cunku bende yasadim ayni seyleri. Asilamalarim dahil 4kez olumsuz tedavii sonucu aldim. Ama pes etmeden ardarda denedim . Daha gecen ay dondurulmuslarimi denemistim. Bu ay normal tedaviye asladigimi duyan kuzenim daha cok gencsin niye inat ediyorsun. Bekle biraz ara ver falan diye bana nasihatta bulunuyordu. Ama tatilim var diye tekrar.denemek istedim ve cok sukur bu sefer olumlu oldu. Insm sonuna kadar sorunsuz.devam eder. Ama denemeseydim bu sonuca ulasamayavaktim malesef.
Canim bi sey sorucam benim embriyolarin üçüncü günü ama transfer yapmadilar neye gore yaptilar sende gelişime göre mi...merak ediyorum yarin giderim diye düşünüyorum 4. Gun oluyor çünkücanım benimi lk tedavimde 3. gün embriyosu 9. gün kanda çıkmıştı beklemek çok zor biliyorum ben olsam veririm kanı bugün
Tamamdır tesekkürlercanım suyu onlar içirmiyor sen sıkışık vaziyette gideceksin yani gitmeden içmeye başlayacaksın ama çok sıkışırsan çok zor oluyor demedi deme. yarım saat kala 4 en fazla 5 bardak iç yeter
4 bardaktan fazla içme canım. Sonra zorlanirsin. Heyecandan da geliyor.ikisi birleşince ben çok zorlandim.bir bardak boşaltmaya izin verdiler. Ama gene de ağrı yaptı çok icmisim suyu. Sen sen cok icme. Transfer işlemi öncesi bakiyorlar zaten yeterli su var mi diye, eksikse orda kaliyorsun tamamlattirirlar.şimdiden hayırlı olsun transferinTransfer olan arkadaşlar kaç bardak su içiriyolar işlem için ? Bugün transfer varda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?