2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

canım benimi lk tedavimde 3. gün embriyosu 9. gün kanda çıkmıştı beklemek çok zor biliyorum ben olsam veririm kanı bugün
Ayy bak şimdi yeni geldim iğnelerimi oldum eşim çok kızıyo bir kere öğrenelim tam olsun diye idrar testleriyle devam edicimmm negatif çıksa da

Canim bi sey sorucam benim embriyolarin üçüncü günü ama transfer yapmadilar neye gore yaptilar sende gelişime göre mi...merak ediyorum yarin giderim diye düşünüyorum 4. Gun oluyor çünkü
canım transfer işlemi ya 3 ya 5. gün olur 4 olmaz. tabiki gelişimine göre karar veriyorlar 5. gün transferin daha sağlıklı olduğunu düşünenler çoğunlukta o yüzden mümkün olan herkese 5. gün transferi yapıyorlar merak etme herşey yolundadır

Teşekkür ederim canim hayirsliyla olur ins

kızlar size opu sonrası transfere kadar hangi ilaçlar verildi? bana sadece monodoks ve crinıon jel verildi bu sefer. biraz az gibime geldi de

Cok geçmiş olsun çok üzüldüm benimde yarın tahlil günüm ama benimde pek umudum yok sanki olmadı gibi sen sanslisin dondurulmuş ların var ben de oda yok

teşekkür ederim cnm, herşeyde vardır bi hayır. olumsuz düşünme inşallah olur hayırlısıyla güzel haberler gelir

Bnim ilk denememdi, açıkçası herşey çok yolunda olduğu için güzel sonuçlanacağını düşünmüştük, doktorum da çok şaşırdı ve üzüldü. 9 tane dondurulmuş embirio benim en büyük şansım dediğin gibi sil başan başlamayacağım, inş hayırlısıyla olur dua ediyorum çk, sizde edin bana.ne güzel pes etmemişsin inş hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına alırsın yavrunu.
acaba ne kadar ara veriliyor böyle tedavilerde, bakalım gittiğimizde konuşacağız.

Hakkindan hayirlsi demek ki 10 tane embriyon vardi bence cok üzülme digerlerinj kullanirsin ben 3 embriyoyla havalara uctum

27 tane toplanmıştı, 20 si olgun çıkıp döllenmişti 11 tanesi 5 ci güne geldi 2tanesini trnsfer ettiler 9 tanesi donduruldu
bizde hayırlısı dedik artık cnm ne yapalım, zor şeyler.. inş seninde hayırlısı olur ve güzel sonuçlar alırsın

amin canim insallah hepimizin kucagi minik meleklerle dolar.
Ben martta sifirdan tedaviye basladim xanim. Dondrulmuslarida haziranda yaptirdik. Iki uc ay yeterli diyorlar genelde.vucudun ilaclari atip kendine gelmesi lazim cunku bu surecte

merhaba ne güzel yazmışsınız, çok moral verici. ben de yarın başlıyorum inşallah tedaviye. ilk denemem olacak kısmetse. o kadar heyecanlıyım ki anlatamam...

amin canim insallah hepimizin kucagi minik meleklerle dolar.
Ben martta sifirdan tedaviye basladim xanim. Dondrulmuslarida haziranda yaptirdik. Iki uc ay yeterli diyorlar genelde.vucudun ilaclari atip kendine gelmesi lazim cunku bu surecte

iki üç ay ara vericez muhtemelen o zaman, senin dondurulmuşlarlamı oldu

Ya masallah 27 yumurta toplanmis cok ilginc hangi ilaci kullandin acaba bu kadar yumurta toplanip iki embriyo tutmamasi neye isaret eder bence araştırmanizda fayda var...ne bileyim ben 300 luk doz igneyle 10 gunde 9 yumurta toplandi...3 tanesi dollendi onlari bekliyorum

kızlar size opu sonrası transfere kadar hangi ilaçlar verildi? bana sadece monodoks ve crinıon jel verildi bu sefer. biraz az gibime geldi de
Canim ben tetra prednol antibiyotik ostrojen bandi crinone jel bi de progestan hapı fitil olarak kullaniyorum iki kez gunde

Ben de 300 kullandım gonal f ve menagon birlikte vuruldu.yumurta sayısı için bir sürü faktör var.tutunmaması ayrı bir durum.önemli olan toplanan sayı değil döllenen yumurtadır bence .ben de 17 toplandı 15 döllendi 15 ide 3.günü gördü.maşallah.ama burda önemli olan birbirimize moral vermemiz hepimize 1 tane yeter aslında

Zaten aram yok suyla :)) 4-5 bardak içebilirim sorun değil. Tesekkurler

Ya benim ilk denemem oldugu icin a bilmiyorum ve bu rakamlari kendiminkiyle karsilastirinca sasirdim ki cunku bende gorunen bi problwm yok gibi esimden kaynakli olmuyordu...9 yumrtam tek gelisti 3 tane dollendi bugun 3. Gunu ve gel transefere demediler demek ki iyi gidiyor ben cok uzulmustum 3 tane duyunca dollendigini amacim moral bozmak degil sadece sasirdim...tutunmama sebebi arastirilmali bence...

Bi sorum olacaktı. Benim yumurtam perşembe günü toplanmıştı ve pazar günü transferim olmuştu. Bu durumda kaçıncı gün olmuş oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…