- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #4.981
3. Gun embriyosu oluyor canimBi sorum olacaktı. Benim yumurtam perşembe günü toplanmıştı ve pazar günü transferim olmuştu. Bu durumda kaçıncı gün olmuş oluyor..
Aslında ıbrahim saracoğlu ivf tedavisinde toplanması gereken yumurta sayisinin8 ila 9 olmalıdır diyor. Çünkü bir kadinda her ay 1 yumurta olurmuş normalde yani fazla toplanması iyi bir şey değilmiş. 30 yumurta toplanması demek bir kadının 30 ay erken yaşlanması demekmis..az toplandı diye üzülmeyin.asıl çok toplandığında üzülmek lazim çünkü yumurta rezervimiz azalıyor...Ben de 300 kullandım gonal f ve menagon birlikte vuruldu.yumurta sayısı için bir sürü faktör var.tutunmaması ayrı bir durum.önemli olan toplanan sayı değil döllenen yumurtadır bence .ben de 17 toplandı 15 döllendi 15 ide 3.günü gördü.maşallah.ama burda önemli olan birbirimize moral vermemiz hepimize 1 tane yeter aslında
canım yumurta toplandığı gün sayılmaz . cuma cumartesi pazar 3. gün embriyosu olmuş oluyorBi sorum olacaktı. Benim yumurtam perşembe günü toplanmıştı ve pazar günü transferim olmuştu. Bu durumda kaçıncı gün olmuş oluyor..
Ne zaman menepoza gireceğimiz az çok belli aslında amh testi ile öğrenilebilir valla rezervim azalıyor diye hiç üzülmedim şümdiye kadar bu 8.tedavim yani ona fırsat olmadıAslında ıbrahim saracoğlu ivf tedavisinde toplanması gereken yumurta sayisinin8 ila 9 olmalıdır diyor. Çünkü bir kadinda her ay 1 yumurta olurmuş normalde yani fazla toplanması iyi bir şey değilmiş. 30 yumurta toplanması demek bir kadının 30 ay erken yaşlanması demekmis..az toplandı diye üzülmeyin.asıl çok toplandığında üzülmek lazim çünkü yumurta rezervimiz azalıyor...
ah saraçoğluu profesör ama her konuda maşallaaahhhhh. canım bir çok bilimsel makaleden araştırabilirsin tüp bebek tedavisi yumurta rezervini azaltmazAslında ıbrahim saracoğlu ivf tedavisinde toplanması gereken yumurta sayisinin8 ila 9 olmalıdır diyor. Çünkü bir kadinda her ay 1 yumurta olurmuş normalde yani fazla toplanması iyi bir şey değilmiş. 30 yumurta toplanması demek bir kadının 30 ay erken yaşlanması demekmis..az toplandı diye üzülmeyin.asıl çok toplandığında üzülmek lazim çünkü yumurta rezervimiz azalıyor...
Saraçoğlu gibi tv ye çıkanlar hangi konu ön plandaysa muhakkak haberlere çıkıp yorum yapıyorlar ya bırak bu işleri tüp bebek doktorları konuşsun bak kadın doğumcu bile demiyorum tüp bebek doktoruuuuah saraçoğluu profesör ama her konuda maşallaaahhhhh. canım bir çok bilimsel makaleden araştırabilirsin tüp bebek tedavisi yumurta rezervini azaltmaz
Ne bileyim iste.. 8 mi dediniz nasıl yani..yaş kaç..rabbim kolyliklar versin..bu ay hamile kalalım..☺☺Ne zaman menepoza gireceğimiz az çok belli aslında amh testi ile öğrenilebilir valla rezervim azalıyor diye hiç üzülmedim şümdiye kadar bu 8.tedavim yani ona fırsat olmadıbu yolda yıpranan herkese Allah kolaylık versin
aminnnnnn canım inş 4 senedir uğraşıyouz yaş 30Ne bileyim iste.. 8 mi dediniz nasıl yani..yaş kaç..rabbim kolyliklar versin..bu ay hamile kalalım..☺☺
merhaba canım hakkında hayırlısı olsun dondurulmuşların var buna da şükür inş. dondurulmuşlar tutar canım
canım benim Allah gücünü artırsın bu son tedavin olur inşallah. ben de 1 yılda 3. tedavimdeyim inşallah öyle 4 yıllara kalmaz senin yaş avantjın varmış benim o da yok 37 yimaminnnnnn canım inş 4 senedir uğraşıyouz yaş 30
kimsecikler yok bugün bir iki dışında canım inşallah istediğin gibi olur herşey hayırla sonuçlanır. benim dün opu oldu ama kaçı döllendi hala bilgi alamadımmerhaba kızlar nasılsınız hafta sonu yoğun temizliğe giriştim bu ay sonu adetle tedaviye başlayacağım inş. iş bırakmak istemiyorum bu ay soğan kürü içiyorum herşey yolunda giderse 28 ağustos da aedtle tedaviye başlarım inş. sizler nasılsınız bakalım :)
hadi hayırlısı olsun canım benim bugün ararlar kaç yumurta toplandıkimsecikler yok bugün bir iki dışında canım inşallah istediğin gibi olur herşey hayırla sonuçlanır. benim dün opu oldu ama kaçı döllendi hala bilgi alamadım
10 yumurta toplandı tam istediği gibi doktorumunhadi hayırlısı olsun canım benim bugün ararlar kaç yumurta toplandı
Canim aynı gün opu olduk beni de aramadılar tabi dayanamayıp ben aradım ama cevap alamadım yarın arayacaklari söylendi merakla bekliyorum. .2 embriyo mu transfer edilecek10 yumurta toplandı tam istediği gibi doktorumun
merhaba kızlar nasılsınız hafta sonu yoğun temizliğe giriştim bu ay sonu adetle tedaviye başlayacağım inş. iş bırakmak istemiyorum bu ay soğan kürü içiyorum herşey yolunda giderse 28 ağustos da aedtle tedaviye başlarım inş. sizler nasılsınız bakalım :)
maşallah canım :) hadi hayırlısı10 yumurta toplandı tam istediği gibi doktorumun
nasıl ters tepki canım benim adetlerim gecikiyor hep pko var ondan yapmak istemişim bugün 11 günümslm, ben de bu hafta adet olmayı ve tedaviye başlamayı bekliyorum cnm. Soğan kürü bende ters etki yaparmış dedi dr içmiyorum onu ama onun yerine bir sürü takviye ilaç alıyorum 2 aydır. Bakalım inşallah ilk denemede yüzümüzü güldürür Allah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?