- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.001
canım benim üzülme desem boş ama ne yapalım herşey allah dan buda bizim sınavımız donduulmuş emriyolarını denersin canım bunda da vardır bir hayırBugün kan verdim sonuç malesef koca bir 0 inşallah siz pozitif i görürsünüz
Malesef dondurulmuş da yokcanım benim üzülme desem boş ama ne yapalım herşey allah dan buda bizim sınavımız donduulmuş emriyolarını denersin canım bunda da vardır bir hayır
Canimmm uzullduummm inss bi sonrakinde bebisine kavusursunn...Bugün kan verdim sonuç malesef koca bir 0 inşallah siz pozitif i görürsünüz
Çok üzüldüm allahtan umut kesilmez rabbim birdahakine nasip etsin canım...Bugün kan verdim sonuç malesef koca bir 0 inşallah siz pozitif i görürsünüz
Kac yumrtan dollenmisti canim kac tane yerleştirilecek ins hayirlisi olur guzel haberler alırsın
Hayırlı olsun cnm inşallah tutunur lar sana bebislerinMerhaba canım 13 yumurtam toplandı 9 tanesi döllenmiş bugun 13:00 da transferim gerçekleşti 2tane yerleştirmiş doktorum
ben pkoluyum.ama cok uzun zamandir boyle bir gecikme yasamamistim.mayista tup bebek denemistik opudan sonra transferim olmamisti.haziranda regl olmadim.taa temmuzun basina gelmisti baslangici.simdi de boyle oldu iste.50 gune yaklastiBu adet geçikmesi normal de oluyor muydu sende yoksa daha önceki tedaviden mi dolayı oldu.
Bende kontrole gidecektim 2. deneme için ama adetim olmadı sanırım biraz geçikmeli olacak.
Çok üzüldüm kaçıncı tedavindi? Inşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın üzülme demekle olmuyor biliyorum ama çok şükür inançlı insanlarız muhakkak bunda da bizim goremedigimiz bir hayır vardır Rabbim gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.Malesef dondurulmuş da yok
Canım ya üzülme lütfen inş tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin Rabbim büyük Hayırlısı olsunMalesef dondurulmuş da yok
Canım hayırlı olsun transferin Çifter Çifter gelsin bebişin inş canım benimMerhaba arkadaşlar test yapıp negatifi gören güzel arkadaşlarım inşallah bir dahakine pozitif sonucu alırsınız...
Benimde bugün. 13:00 da transferim gerçekleşti öyle çok su içmişim ki yumurtalıklarım patlıycaktı transfer sonrası hemşirem sondayla mı ne bileyle çekti ben 3-4 saat hastanede dinlendim dr um odama gelip aşamaları anlattı progestan iğneye estrofem e coraspirine devam edeceğini ağır kaldırmayı yasakladı merdiven çok çıkma dedi hoş bizim evde merdiven var yavaş yavaş çıkıyorum 28 ağustosta hcg tahlili yaptırıcam
Bence de çok fazla ayrıntıya girip kendimizi strese sokmamak Lazım Hakkımızda HayırlısıArkadaşlar, bugün embriyolog bana burada sohbeti yasakladı :)) Şaka bir yana Transferden sonra psikoloji çok önemli lütfen başka insanlarla kendinizi kıyaslamayın olumsuz şeyleri okumayın bu sohbetler kadınları çok etkiliyor çok ayrıntıya takılmanızı sağlıyor, yok ananas yemeli yok maydanoz yememeli böyle seyler yok rahat olun dedi.Embriyonun tutacagı varsa amuda da kalksan düşüremezsin dedi.Bana çok pozitif geldi uzun uzun süreci anlattı bende sizlerle paylaşmak istedim.
Walla canim galiba yasla alakasii yokk genelde zaten yumurtalarinin durumuna goree 2 tane koyuyolar bende 28 yasindayim ve ilk denemem dii ama dr sansi arttirmak icin dedii 3 tane koydu yanii bu tamamen dr a ve embriyolara bagliiKızlar benim bilmediğim bi konu var. Ben 26 yaşındayım ve bu ay ilk tüp bebek denememiz olacak. Transfer edecekleri yumurta sayısı yaşa göre mi? Ben ikizim olmasını da çok isterim. Dr a söylesek ona göre mi yapcak? Tecrübesizliğimi mazur görün
Merhaba canim benimde 14agustosta transferim oldu ama benimde bi belirtimm yokk arada sadece gaz sancisi gbi sancimvarr bide bugun mide bulantim var ama mide bulantiminn belirti oldugunu dusunmuyorumm veee kendimizi dinlemememiz gerektigini dusunuyorummm cunku belirtisi olmayan cogu kisi hamile olurkenn belirtisi olanlar olamayabiliyor ama soz geciremiyoruz kendimize iste umarim hepimiz icinn hayirlisi olur....Slm kizllar benimde transferim 15 ağustos cumaretesi günü oldu, ne agrim var ne sızım hic bir belirtim yok...ilk tup bebek transferimdede ayniydi 3. Gun embriyosuydu negatif sonuclandi...2. Tup bebek transferim ise dondurulmuş 5. Gun embriyosu balatokist oldu bu sefer daha çok umutluydum ama pozitif hic birşey hissetmiyorum bundan dolayıda çok mutsuzum şuan...
Bence erken ben 10cu günündeyim. Hiç birşey hissetmedim bugün suan adet olcam gibi sancılarım var rabbim yardımcımiz olsun hepimiziSlm kizllar benimde transferim 15 ağustos cumaretesi günü oldu, ne agrim var ne sızım hic bir belirtim yok...ilk tup bebek transferimdede ayniydi 3. Gun embriyosuydu negatif sonuclandi...2. Tup bebek transferim ise dondurulmuş 5. Gun embriyosu balatokist oldu bu sefer daha çok umutluydum ama pozitif hic birşey hissetmiyorum bundan dolayıda çok mutsuzum şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?