- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.021
Hayirlisi olsun inşallah tutunur sana yavruların benimde perşembe günü olacak transferim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insallahMerhaba arkadaşlar test yapıp negatifi gören güzel arkadaşlarım inşallah bir dahakine pozitif sonucu alırsınız...
Benimde bugün. 13:00 da transferim gerçekleşti öyle çok su içmişim ki yumurtalıklarım patlıycaktı transfer sonrası hemşirem sondayla mı ne bileyle çekti ben 3-4 saat hastanede dinlendim dr um odama gelip aşamaları anlattı progestan iğneye estrofem e coraspirine devam edeceğini ağır kaldırmayı yasakladı merdiven çok çıkma dedi hoş bizim evde merdiven var yavaş yavaş çıkıyorum 28 ağustosta hcg tahlili yaptırıcam
Walla canim galiba yasla alakasii yokk genelde zaten yumurtalarinin durumuna goree 2 tane koyuyolar bende 28 yasindayim ve ilk denemem dii ama dr sansi arttirmak icin dedii 3 tane koydu yanii bu tamamen dr a ve embriyolara baglii
Ins canimm konus diktorunla ama uygun olursa 2 tane istiyorum de yani...Aa çok sevindim. İnşallah kan değerlerim uygun çıkar ve herşey yolunda gider de ben de transferimi bu ay olurum. Allah isteyen herkese verir inşallah. Nasıl yürekten bir istek çok iyi anlıyorum burdaki herkesi
Ins canimm konus diktorunla ama uygun olursa 2 tane istiyorum de yani...
Sanırım strese giriyoruz farkına varmadan. Beklediğimiz için vücudumuz tepki gösteriyor.ben pkoluyum.ama cok uzun zamandir boyle bir gecikme yasamamistim.mayista tup bebek denemistik opudan sonra transferim olmamisti.haziranda regl olmadim.taa temmuzun basina gelmisti baslangici.simdi de boyle oldu iste.50 gune yaklasti
Evet canım iki embriyo inşallah beni akşam üzeri arsdılar 8 tanesi döllenmiş bakalım sonuna kadar gider inşallah kuzucuklar yarın yine aracayacaklarCanim aynı gün opu olduk beni de aramadılar tabi dayanamayıp ben aradım ama cevap alamadım yarın arayacaklari söylendi merakla bekliyorum. .2 embriyo mu transfer edilecek
Canım aslında yasal olarak 35 ve üstü yaşta iki transfere izin var 35 yaş altına tek embriyo transferi ama bazı doktotlar yasayı çiğneyebiliyor Allah gönlüne göre versinAa çok sevindim. İnşallah kan değerlerim uygun çıkar ve herşey yolunda gider de ben de transferimi bu ay olurum. Allah isteyen herkese verir inşallah. Nasıl yürekten bir istek çok iyi anlıyorum burdaki herkesi
hadi gözün aydın canım. .beni de yarın arayacaklar. .Dr um 5.ci gün embriyosuyla üçüz olma ihtimalini bu durumda 1 tanenin sonlandırılması gerektiğini söyledi. .Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ??Evet canım iki embriyo inşallah beni akşam üzeri arsdılar 8 tanesi döllenmiş bakalım sonuna kadar gider inşallah kuzucuklar yarın yine aracayacaklar
Benim drumda ayni seyinsoyledi canimm bana 3 tane embriyo koyuldu 3ude tutmaz dedi ama oldu ki tuttuu birini sonlandirmak lazimm cunkuu anne icinn cok tehlikeliymisss...3 bebegin de anne karninda gelisimi mucizeymissshadi gözün aydın canım. .beni de yarın arayacaklar. .Dr um 5.ci gün embriyosuyla üçüz olma ihtimalini bu durumda 1 tanenin sonlandırılması gerektiğini söyledi. .Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ??
canım benim ilk tedavimde 3 embriyo transfer edilmişti aynen dediğin gibi 3 olmaz şansı artırmak için demişti nitekim sadece 1 i tuttu o da düştü. şimdiki doktorum 3 transfere karşı. o yapsa ben illa ki isterim. 3 tutma ihtimali gerçekten zor kaldı ki tutsa da birini redükte edebiliyorlar.hadi gözün aydın canım. .beni de yarın arayacaklar. .Dr um 5.ci gün embriyosuyla üçüz olma ihtimalini bu durumda 1 tanenin sonlandırılması gerektiğini söyledi. .Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ??
keşke kan testi yaptırsaydın idrara geçmemiş olabilir kendini yok yere üzmüş olursun7 ağustos da 5. gün embiroysu çift embriyo transfer edildi, doktorun verdiği test tarihi yarın 19 ağustos ama ben bu sabah idrar testi yaptım negatifçok moralim bozuldu
keşke yapmasaydım ama olan oldu, kan testini de aceleci davranıp bu aksam mı yaptırsam yarın doktorun verdiği tarih de mi yaptırsam düşünüyorum,keşke kan testi yaptırsaydın idrara geçmemiş olabilir kendini yok yere üzmüş olursun
tatlım 10 tane toplanmıştı 8 döllendi bakalım bugün gelen habere göre 3. gün mü 5. gün mü transfer olacak belli olur inşallah bu defa olsun hepimizin olsun benim yaş 37 canım 2 yıllık evliyim ilk tedavim geçen yıl eylüldeydi bu 3. tedavimdnzderya canim kac toplanmisti 8 guzel dollenmis ins bu defa olur guzel haberler alirsin...bi de uc tane transfer fln demissin yaş kaç sende ?
bence akşamı bile bekleme git ver kanını beklemek çok zor canım yaa Allah hakkında hayırlısını versinkeşke yapmasaydım ama olan oldu, kan testini de aceleci davranıp bu aksam mı yaptırsam yarın doktorun verdiği tarih de mi yaptırsam düşünüyorum,
canım senin yumurtalar toplandığı gün eşinden de örnek alıp dölleme işlemi yapıyorlar ertesi gün 1. gün oluyor sonra embriyoların gelişimine göre 3 veya 5 gün transfer yapılıyor. kanıtlanmış olmamakla birlikte 5. gün embriyosunun daha çok tuttuğu yönünde fikirler var o yüzden gidebildiği kadar 5. güne götürüp öyle transfer etmeye çalışıyorlar. aslında yurtdışında direk 2. gün transfer eden merkezler de var. Rabbim ol dicek bu işin tek sırrı bu aslındaarkadaşlar ben yine tecrübesizliğimi gidermek için bi soru sormak istiyorum. 3. gün embriyosu, 5. gün embriyosu ne demek oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?