- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.041
Üçüncü tüp bebek tedavin mi? Allah yuzunu guldursun ins bu defa...ya ben de 31 yasindayim 3 asilamam var ilk tüp tedavim bende 3 yumrta dollendi 7 yumrta icinde bayagi üzüldüm bana bir tane transfer edilcek benim merkez kesinlikle 35 yas altina çift yapmiyomus zaten bi tane olsun yeter diyorum...bugün de aramadilar sanirim 5. Gun embriyosu olacak benim transfertatlım 10 tane toplanmıştı 8 döllendi bakalım bugün gelen habere göre 3. gün mü 5. gün mü transfer olacak belli olur inşallah bu defa olsun hepimizin olsun benim yaş 37 canım 2 yıllık evliyim ilk tedavim geçen yıl eylüldeydi bu 3. tedavim
5. Gün embriyosu mu 3 tane konuldu.. bende 2 tane istiyorum ama % 10 üçüz olma ihtimali var. .olursa sonlandırabilir miyim bilmiyorumBenim
Benim drumda ayni seyinsoyledi canimm bana 3 tane embriyo koyuldu 3ude tutmaz dedi ama oldu ki tuttuu birini sonlandirmak lazimm cunkuu anne icinn cok tehlikeliymisss...3 bebegin de anne karninda gelisimi mucizeymisss
canım senin yumurtalar toplandığı gün eşinden de örnek alıp dölleme işlemi yapıyorlar ertesi gün 1. gün oluyor sonra embriyoların gelişimine göre 3 veya 5 gün transfer yapılıyor. kanıtlanmış olmamakla birlikte 5. gün embriyosunun daha çok tuttuğu yönünde fikirler var o yüzden gidebildiği kadar 5. güne götürüp öyle transfer etmeye çalışıyorlar. aslında yurtdışında direk 2. gün transfer eden merkezler de var. Rabbim ol dicek bu işin tek sırrı bu aslında
çalışıyorum mecbur bekleyeceğim canımbence akşamı bile bekleme git ver kanını beklemek çok zor canım yaa Allah hakkında hayırlısını versin
Canım benim 2 embriyo isteme sebebim de şansı arttırmak. .ama bakalım kaçıncı güne kadar gidecekcanım benim ilk tedavimde 3 embriyo transfer edilmişti aynen dediğin gibi 3 olmaz şansı artırmak için demişti nitekim sadece 1 i tuttu o da düştü. şimdiki doktorum 3 transfere karşı. o yapsa ben illa ki isterim. 3 tutma ihtimali gerçekten zor kaldı ki tutsa da birini redükte edebiliyorlar.
Canım kanda çıkıp idrarda çıkmayan da var ümidini kaybetme7 ağustos da 5. gün embiroysu çift embriyo transfer edildi, doktorun verdiği test tarihi yarın 19 ağustos ama ben bu sabah idrar testi yaptım negatifçok moralim bozuldu
evet 3. tüp bebek bizim sorunumuz eşimde sayı ve morfoloji düşük o yüzden aşılamaya ihtimal vermediler. canım tek transfer olursa 2 tane de dondururlar en azından olmasa da yeniden deneme şansın olur Allahtan hayırlısını isteÜçüncü tüp bebek tedavin mi? Allah yuzunu guldursun ins bu defa...ya ben de 31 yasindayim 3 asilamam var ilk tüp tedavim bende 3 yumrta dollendi 7 yumrta icinde bayagi üzüldüm bana bir tane transfer edilcek benim merkez kesinlikle 35 yas altina çift yapmiyomus zaten bi tane olsun yeter diyorum...bugün de aramadilar sanirim 5. Gun embriyosu olacak benim transfer
rica ederim canm bildiklerimizi paylaşıyoruz 1 yıldır çok kardeşim oldu burda inşallah sen fazla tecrübe kazanmaya gerek kalmadan ilk deneme de alırsın yavrunu kucağına. hep pozitif ol en büyük etken moral çünküAnladım cnm, detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim. İnşallah bugün yarın adetimi olup ben de bu maratona gircem ve güzel sonuç alcam inşallah.
bende öyle düşünerek kendimi üzmemeye çalışıyorum, üzülmek için erken olabilirCanım kanda çıkıp idrarda çıkmayan da var ümidini kaybetme
Allah sabır versin bizlereBenim de 10.günüm idrar testim negatif iğneleri zorla vurdurdum bugün
AminAllah sabır versin bizlere
Amin canım ya sabıt ya da bu işi bırakma gücü versin daha ne kadar uğraşıcaz bilmiyorumAllah sabır versin bizlere
Ne iğnesi canım. .bitmiyor mu iğneler. .ben oturamiyorum bile. .dün hemşire kılcal damar patlamış mosmor olmuş çok fena. .iğne yapacak yer kalmadıBenim de 10.günüm idrar testim negatif iğneleri zorla vurdurdum bugün
bitmiyor maalesef bazı doktorlar ilk 3 ay kesmiyor iğneyi clexane diye kan sulandırıcı iğne var ama kolay o göbek veya koldan yapılıyor. sen şu anda hangi iğneyi kullanıyordun?Ne iğnesi canım. .bitmiyor mu iğneler. .ben oturamiyorum bile. .dün hemşire kılcal damar patlamış mosmor olmuş çok fena. .iğne yapacak yer kalmadı
Novosef 1 gr lik igneydi 3 tane dün akşam bitti çok şükür. .şuan alfoxil 1gr tablet, progestan 200 günde 3 defa ftil olarak. ., coraspirin hergün yarım, prednol tablet 5 gün, folik ve glucophage kullanıyorum estrofem de transfer günü kullanılacakbitmiyor maalesef bazı doktorlar ilk 3 ay kesmiyor iğneyi clexane diye kan sulandırıcı iğne var ama kolay o göbek veya koldan yapılıyor. sen şu anda hangi iğneyi kullanıyordun?
Sanırım dün transferi yapılan 4 kişi olduk :)) hayırlısı olsun.Selam kizlar. Ben haziran ayında tedaviye başlamıştım yalnız transferim dün gerçekleşti. Dualarınıza ihtiyacım var. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin
Canım kanda çıkıp idrarda çıkmayan da var ümidini kaybetme
Bekle cnm daha erken kanda çıkar belki iğneleri niye zorla vurdun psikolojinmi bozulduBenim de 10.günüm idrar testim negatif iğneleri zorla vurdurdum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?