2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Üçüncü tüp bebek tedavin mi? Allah yuzunu guldursun ins bu defa...ya ben de 31 yasindayim 3 asilamam var ilk tüp tedavim bende 3 yumrta dollendi 7 yumrta icinde bayagi üzüldüm bana bir tane transfer edilcek benim merkez kesinlikle 35 yas altina çift yapmiyomus zaten bi tane olsun yeter diyorum...bugün de aramadilar sanirim 5. Gun embriyosu olacak benim transfer

Benim

Benim drumda ayni seyinsoyledi canimm bana 3 tane embriyo koyuldu 3ude tutmaz dedi ama oldu ki tuttuu birini sonlandirmak lazimm cunkuu anne icinn cok tehlikeliymisss...3 bebegin de anne karninda gelisimi mucizeymisss
5. Gün embriyosu mu 3 tane konuldu.. bende 2 tane istiyorum ama % 10 üçüz olma ihtimali var. .olursa sonlandırabilir miyim bilmiyorum

Anladım cnm, detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim. İnşallah bugün yarın adetimi olup ben de bu maratona gircem ve güzel sonuç alcam inşallah.

Canım benim 2 embriyo isteme sebebim de şansı arttırmak. .ama bakalım kaçıncı güne kadar gidecek

evet 3. tüp bebek bizim sorunumuz eşimde sayı ve morfoloji düşük o yüzden aşılamaya ihtimal vermediler. canım tek transfer olursa 2 tane de dondururlar en azından olmasa da yeniden deneme şansın olur Allahtan hayırlısını iste

Anladım cnm, detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim. İnşallah bugün yarın adetimi olup ben de bu maratona gircem ve güzel sonuç alcam inşallah.
rica ederim canm bildiklerimizi paylaşıyoruz 1 yıldır çok kardeşim oldu burda inşallah sen fazla tecrübe kazanmaya gerek kalmadan ilk deneme de alırsın yavrunu kucağına. hep pozitif ol en büyük etken moral çünkü

merhaba herkese

18 gunluk gecikmeyle rekora gidiyorumdoktora gittim bugun.rahim duvari cok inceymis ondan kanama baslamamis.estrofem icicem 1 hafta.bu sure icinde baslar dedi.kistik bir durum yok.o sebeple tedavimde baslayacak adetle beraber

Ne iğnesi canım. .bitmiyor mu iğneler. .ben oturamiyorum bile. .dün hemşire kılcal damar patlamış mosmor olmuş çok fena. .iğne yapacak yer kalmadı
bitmiyor maalesef bazı doktorlar ilk 3 ay kesmiyor iğneyi clexane diye kan sulandırıcı iğne var ama kolay o göbek veya koldan yapılıyor. sen şu anda hangi iğneyi kullanıyordun?

bitmiyor maalesef bazı doktorlar ilk 3 ay kesmiyor iğneyi clexane diye kan sulandırıcı iğne var ama kolay o göbek veya koldan yapılıyor. sen şu anda hangi iğneyi kullanıyordun?
Novosef 1 gr lik igneydi 3 tane dün akşam bitti çok şükür. .şuan alfoxil 1gr tablet, progestan 200 günde 3 defa ftil olarak. ., coraspirin hergün yarım, prednol tablet 5 gün, folik ve glucophage kullanıyorum estrofem de transfer günü kullanılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…