- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.061
Hayırlı olsunSanırım dün transferi yapılan 4 kişi olduk :)) hayırlısı olsun.
Bende eczaneden yine bir torba ilaç ve iğneyle geldim eve dün bitmişti iğnelerimi sevinmistim hemşire aradı devam dedi ignelereNe iğnesi canım. .bitmiyor mu iğneler. .ben oturamiyorum bile. .dün hemşire kılcal damar patlamış mosmor olmuş çok fena. .iğne yapacak yer kalmadı
Ne iğnesi canım. .bitmiyor mu iğneler. .ben oturamiyorum bile. .dün hemşire kılcal damar patlamış mosmor olmuş çok fena. .iğne yapacak yer kalmadı
progesteron iğne günde 2 tane ve cleaxen vurduruyorumbitmiyor maalesef bazı doktorlar ilk 3 ay kesmiyor iğneyi clexane diye kan sulandırıcı iğne var ama kolay o göbek veya koldan yapılıyor. sen şu anda hangi iğneyi kullanıyordun?
Bilmiyorum yaa keşke öyle olsa kan testi yapayım diyorum olmadığını düşünerek o yüZden istemeye istemeye gittim bügün sen nasılsın test günün yarın mıBekle cnm daha erken kanda çıkar belki iğneleri niye zorla vurdun psikolojinmi bozuldu
Evet yarın heycanliyimprogesteron iğne günde 2 tane ve cleaxen vurduruyorum
Bilmiyorum yaa keşke öyle olsa kan testi yapayım diyorum olmadığını düşünerek o yüZden istemeye istemeye gittim bügün sen nasılsın test günün yarın mı
Evet yarın heycanliyim
4.gün embriyolara bakmıyorlar canım yarın kaç taneyse ona göre transfer yaparlar.progesteron iğnesi bana transferden önce verildi tutunma olsun diye veriliyor test tarihine kadar da devam ediyor baZı doktorlar iğne bazıları jel veriyorBu kalçadan yapılan morartan igneler ne ignesi acaba neye gore veriliyor bana vermediler yumurtalarimin dollenmesinin 4. Gunu aramadilar sanirim yarin transfer olacak 5. Gun embriyosu 3 tane zati toplamda...
Ben korkuyorum yarin arayip da embriyolar gelismedi demezler ins 3. Gunu gecince sorun olmuyor degil mi...4.gün embriyolara bakmıyorlar canım yarın kaç taneyse ona göre transfer yaparlar.progesteron iğnesi bana transferden önce verildi tutunma olsun diye veriliyor test tarihine kadar da devam ediyor baZı doktorlar iğne bazıları jel veriyor
Canım bende azalma olmuştu sayıda 5.gün çok önemli çünkü ama sende olmayabilir merak etmeBen korkuyorum yarin arayip da embriyolar gelismedi demezler ins 3. Gunu gecince sorun olmuyor degil mi...
Hayirlisi olsun cnm inşallah hepsinin gelisimi boyle devam eder bende cuma transfer olmustum 5. Gunum bugün dua edin umarım olmustur :)kızlar haber geldi 8 embriyo da gelişimine devam ediyormuş cuma günü transferim var inşallah dua edin lütfen
Ya zaten 3 tane bi de herkese transfer günü de soyleniyor bana söylenmedi bile yarin arayip gel mi diyecekler..korkmaya basladim ya yarin hepsi giderseCanım bende azalma olmuştu sayıda 5.gün çok önemli çünkü ama sende olmayabilir merak etme
Canim sana nasil soylediler günü bana hala bilgi verilmedikızlar haber geldi 8 embriyo da gelişimine devam ediyormuş cuma günü transferim var inşallah dua edin lütfen
inanır mısın bana ilk muayeneye gittiğimde söylemişti doktorum 21inde transfer düşünüyorum diye herşey yolunda gitti şimdilik Allaha şükür. bugün 2. gün ya yarın olmayacağını 5. güne gittiklerini söyledi embriyolog ki o da cumaya denk geliyor senin kaçıncı gündü bugün?Canim sana nasil soylediler günü bana hala bilgi verilmedi
canım paron senin yarın 5. gün di mi bugün ararlar mutlaka belliki yarın transfer sen hazırlıklı ol onlar saatini söyler ona göre de suyunu içer gidersin. bir de sen aramayı denesene bugün?Ya zaten 3 tane bi de herkese transfer günü de soyleniyor bana söylenmedi bile yarin arayip gel mi diyecekler..korkmaya basladim ya yarin hepsi giderse
Canim benim 4. Gun ama 3 yumurtam tek dollenmisti nette okuduklarimdan diyor ki 4 ten az yumurta dollenmisse 3. Gun transfer yapilmali simdi bunlar 5.gunu bekloyor ama yarin hepsi gitti derlerse...korkuyorum acikca zaten 3 tane zorlamislar gibi geliyorinanır mısın bana ilk muayeneye gittiğimde söylemişti doktorum 21inde transfer düşünüyorum diye herşey yolunda gitti şimdilik Allaha şükür. bugün 2. gün ya yarın olmayacağını 5. güne gittiklerini söyledi embriyolog ki o da cumaya denk geliyor senin kaçıncı gündü bugün?
Aramaz miyim canim ama transfer sabahi ya da bi gun oncesi haber vericez dedilercanım paron senin yarın 5. gün di mi bugün ararlar mutlaka belliki yarın transfer sen hazırlıklı ol onlar saatini söyler ona göre de suyunu içer gidersin. bir de sen aramayı denesene bugün?
yok canım ertesi gün gidersin 2 ya da 3 gideceksin zaten endişe etmekızlar daha adet olmadım ama olma belirtilerim var, gece olursam adetin 2. günü olarak yarın mı gitmem lazım dr a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?