2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

benim de ilk tedavimde 18 yumurta toplanmştı ama 3 gün transfer yapılmıştı hiç bir kontrol yapılmadan en azından sen kontrollüsün atlatırsın canım dostineks falan kullanıyor musun?

kızlar meraba tekrardan , cumartesi günü 17 tane yumurtam toplanmıştı ama kaliteleri iyi değilmiş , 3. ve 4. kaliteymiş , 8 tanesine işlem yapılabilmiş ve 3 tanesinde 2. kalite embriyo oluşmuş , bugün 2 adet embriyo transferi yapıldı , doktor şansımızın biraz düşük olduğunu söyledi , ee tabi bizim de umutlarımız biraz azaldı , hamile kalan herkesin embriyosu 1. kalite mi ?? yoksa düşük kalite embriyolar ile hamile kalan var mı ?

Beni de aradı embriyolog 5 yumurta döllenmis 2 sinin kalitesi daha iyi dedi 4 yumurta aynı kalitede olsa 5. Güne giderdik dedi..Yarın 10 da transfer için gelin dedi. .biz yapay olarak rahminizi taklid ediyoruz doğal olarak tutunmasi daha iyi dedi. .internete takılmayin 2. Gün embriyosuyla da hamile kalan çok hastamiz var dedi. .çok dua edin arkadaşlar. .

Transferi olanlar yarın için ne tavsiye edersiniz

benim de ilk tedavimde 18 yumurta toplanmştı ama 3 gün transfer yapılmıştı hiç bir kontrol yapılmadan en azından sen kontrollüsün atlatırsın canım dostineks falan kullanıyor musun?
evet dostineks kullanıyorum cnm birde doktor bol bol süt ürünleri ve yumurta beyazı yememi söledi. ama karnımda hissedilir bi şişlik var inş bi sorun olmazda transfer yapılabilir.

Hakkindan hayirlsi bana hic kaliteden bahsetmediler anlayamadim bu isi beş yumrtayla 2. Gun transfer ben 3 yumrtayla 5. Gunu bekliyorum...umarim tutunur embriyolarim sana...

Çok ilginç benimde yüksek ama önemli değil demişti Dr um gerçi geçen denemeleri mde prolaktin imin düşük olduğunu biliyordum ama tutmadı. Şimdi ise içmedim dostinexi .
Hayırlı olsun transfer ın benimde kismetse perşembe günü transferımın bol şans hepimize

Öncelikle rahat olun hiç stres yapmayın zaten 5 dk. bir işlem.Dün bizi çok rahat görünce şaşırdılar eşimle güle oynaya girdik çıktık sanırım genelde gergin oluyorlarmış bu bizim için bir artıymış.Bugün evdeyim işe gitmedim ama kendimi çok yormadan evle ilgilendim. Asitli ve cafeinli içecekler yok bol sebze, meyve ve protein tüketmem istendi.Bol şans dilerim.

Hakkindan hayirlsi bana hic kaliteden bahsetmediler anlayamadim bu isi beş yumrtayla 2. Gun transfer ben 3 yumrtayla 5. Gunu bekliyorum...umarim tutunur embriyolarim sana...
Arkadaşlar endişe etmeyin bakın benim 5. Gün cgh taramaya giden sağlıklı gelen embriyom tutmadı. Ama burda 2. 3.kalite emnriyoya hamile kalan oldu napalım şimdii olmayınca her türlü ol mu yorrrt

Bana da 1. Kalite dediler ama olmadı..moralini bozma takılma bunlara

Canım benim keşke her 1. Kalite tutunacak diye bir kaide olsaydı benim ilk tedavimde 3. Gün embriyosu tuttu 2. Tedavimde çok iyi 5. Gün embriyoları tutmadı. Embriyolog kesin ikiz bekliyorum demişti. Sayıya kaliteye hiç takılma moralini yüksek tut sonuçta rabbim ol dicek. Dua ile....

Canım hakkında hayırlısı böyle demek ki rabbim ol dedikten sonra 3-5 hiç farketmez güzelce duşunu al git su içmeyi çok abartma 4 bardak yeter çok erken de içme bol bol dua et biz de ederiz tabiki

evet dostineks kullanıyorum cnm birde doktor bol bol süt ürünleri ve yumurta beyazı yememi söledi. ama karnımda hissedilir bi şişlik var inş bi sorun olmazda transfer yapılabilir.
Benim de pantolonum kapanmıyordu bile inşallah sorun olmaz olsada 1 ay dinlenir vücut canım hakkında hayırlısı olsun

Tuzdan uzak dur ve su ic baska yapacak bisey yok

Herkese merhaba arkadaslar uzun suredir yazdiklarinizi takip ediyordum ama yazmak bugune kismetmis ben de dun OPU oldum sabah bilgilendirme icin arayacaklarini soylediler halen aramadilar endiselenmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…