2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

dün benim transferin 11. günüydü ve test sonucu telefon ile aldım 6.10 dendi
bugün yine yaptıracağım ve asıl test günüm ki sonuca göre doktorumu arayacağım inşallah artmıştır ya 1 günde ne kadar artabilir ki :/

İnş istediğin gibi olur canım %60oranında artmalı diye biliyorum bugun de benm 11.günüm ama yaptıramadım çok korkuyorum yarın test günüm
Peki doktoruna söyledin mi sonucu

Herkese merhaba arkadaslar uzun suredir yazdiklarinizi takip ediyordum ama yazmak bugune kismetmis ben de dun OPU oldum sabah bilgilendirme icin arayacaklarini soylediler halen aramadilar endiselenmeye basladim
canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla döllenirler ama çok erken endişelenmeye başlamışın benim ertesi gün saat 4.30 aradılar seni de ararlar merak etme. kaç yumurta toplanmıştı?

canım ya bugün değil de yarın yaptırsan keşke sonuçta 5 üzeri gebelik demek inşallah hızla artar değerin belki geç tutunmuştur

canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla döllenirler ama çok erken endişelenmeye başlamışın benim ertesi gün saat 4.30 aradılar seni de ararlar merak etme. kaç yumurta toplanmıştı?
Aradilar cok tesekkur ederim, ama zaten fazla evhamliyimdir. Bu sureci nasil tamamlayacagim hic bilmiyorum, on alti toplanmisti, telefondaki embriyolog onuna islem yaptik altisi dollenmis dedi, diger altisina niye islem yapmamislar bilmiyorum, kafamda deli sorular :)

İnş istediğin gibi olur canım %60oranında artmalı diye biliyorum bugun de benm 11.günüm ama yaptıramadım çok korkuyorum yarın test günüm
doktoruma söylemedim canım 1 gün daha bekleyemedim, doktorumda serttir biraz prof kendisi, neden benim dediğim günde yaptırmadın der diye aramadım bu aksam yaptırıp aramayı düşünüyorum :/

sen canım doktor yarının tarihini verdiyse yarın yaptır, bende çok korktum hala korkuyorum, kan testi sonucu için eşim aradı hatta hastaneyi :/

hiç birşey hissediyormusun ? kaçıncı gün embriyosuydu senin ?

canım bu işin ilk sırrı moral motivasyon bir yana bırak evhamı. het yumurta eşit kalitede olmuyor sen gidenleri boşver kalan sağlar bizim olsun

Reactions: mfk
Embriyologun bana söylediğine göre transferin ertesi akşamı aslında bebegin tutunup tutunmadıgı belliymiş.İlk 2 gün kritik yani...
canım ya her embriyolog, her doktor başka şey söylüyor emanetleri rabbime ilk iki saat diyeni de duydum ilk 15 dk diyeni de ilk bir hafta diyeni de..

Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin insallah, hakkimizda neyin hayirli olacagini bilmiyoruz, biz sadece sebep olusturmaya calisiyoruz, Allah en guzel vekildir, rabbim ol desin her sey onun elinde ancak insan tedirginligini gideremiyor, bol dua edelim insallah

3. Gün emb idi.hiçç bişe hissetmiyorum tedavi olmamışım gibi.belirti falan yok.4.gün lekelenmem oldu ama idrar testlerim hep negatif çıktı olmadı gibi hayırlısı

canım ya her embriyolog, her doktor başka şey söylüyor emanetleri rabbime ilk iki saat diyeni de duydum ilk 15 dk diyeni de ilk bir hafta diyeni de..
5.günÜne gelen embriyo tutunmaya hazırdır yerleşme aşamasına gelmiştir tabi rahim hormonlar daha bilemediğimiz bir çok şey tutunmayı etkiliyor.

Rabbim yardımcın olsun inşallah sonu cok güzel olur dualarimiz seninle. ..

amin canımmm. hayırlı olsun tranferin güzelce dinlen bakalım bugün
Amin sağolun arkadaşlar .2 tane bebegimi kondurup geldim inşallah annelerine sıkıca tutulurlar. 2 saat kaldım hastanede şimdi eve gidiyorum ilaçlara devam 1 iğne verdi yarın yapmam için 3 gün istirahat sonra kendimi yormadan günlük hayata devam. 31 i test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…