- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.101
Rabbim yardımcın olsun inşallah sonu cok güzel olur dualarimiz seninle. ..Günaydın arkadaşlar suan hastanedeyim transfer olmayı bekliyorum dua edin lütfen. .Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin inşallah
İnş istediğin gibi olur canım %60oranında artmalı diye biliyorum bugun de benm 11.günüm ama yaptıramadım çok korkuyorum yarın test günümdün benim transferin 11. günüydü ve test sonucu telefon ile aldım 6.10 dendi
bugün yine yaptıracağım ve asıl test günüm ki sonuca göre doktorumu arayacağıminşallah artmıştır ya 1 günde ne kadar artabilir ki :/
canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla döllenirler ama çok erken endişelenmeye başlamışın benim ertesi gün saat 4.30 aradılar seni de ararlar merak etme. kaç yumurta toplanmıştı?Herkese merhaba arkadaslar uzun suredir yazdiklarinizi takip ediyordum ama yazmak bugune kismetmis ben de dun OPU oldum sabah bilgilendirme icin arayacaklarini soylediler halen aramadilar endiselenmeye basladim
canım ya bugün değil de yarın yaptırsan keşke sonuçta 5 üzeri gebelik demek inşallah hızla artar değerin belki geç tutunmuşturdün benim transferin 11. günüydü ve test sonucu telefon ile aldım 6.10 dendi
bugün yine yaptıracağım ve asıl test günüm ki sonuca göre doktorumu arayacağıminşallah artmıştır ya 1 günde ne kadar artabilir ki :/
amin canımmm. hayırlı olsun tranferin güzelce dinlen bakalım bugünGünaydın arkadaşlar suan hastanedeyim transfer olmayı bekliyorum dua edin lütfen. .Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin inşallah
Aradilar cok tesekkur ederim, ama zaten fazla evhamliyimdir. Bu sureci nasil tamamlayacagim hic bilmiyorum, on alti toplanmisti, telefondaki embriyolog onuna islem yaptik altisi dollenmis dedi, diger altisina niye islem yapmamislar bilmiyorum, kafamda deli sorular :)canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla döllenirler ama çok erken endişelenmeye başlamışın benim ertesi gün saat 4.30 aradılar seni de ararlar merak etme. kaç yumurta toplanmıştı?
doktoruma söylemedim canım 1 gün daha bekleyemedim, doktorumda serttir biraz prof kendisi, neden benim dediğim günde yaptırmadın der diye aramadım bu aksam yaptırıp aramayı düşünüyorum :/İnş istediğin gibi olur canım %60oranında artmalı diye biliyorum bugun de benm 11.günüm ama yaptıramadım çok korkuyorum yarın test günüm
Peki doktoruna söyledin mi sonucu
canım tüp bebek de embriyo tutunması 1-3 gün arası olmaz mı ki :Scanım ya bugün değil de yarın yaptırsan keşke sonuçta 5 üzeri gebelik demek inşallah hızla artar değerin belki geç tutunmuştur
sen canım doktor yarının tarihini verdiyse yarın yaptır, bende çok korktum hala korkuyorum, kan testi sonucu için eşim aradı hatta hastaneyi :/İnş istediğin gibi olur canım %60oranında artmalı diye biliyorum bugun de benm 11.günüm ama yaptıramadım çok korkuyorum yarın test günüm
Peki doktoruna söyledin mi sonucu
canım bu işin ilk sırrı moral motivasyon bir yana bırak evhamı. het yumurta eşit kalitede olmuyor sen gidenleri boşver kalan sağlar bizim olsunAradilar cok tesekkur ederim, ama zaten fazla evhamliyimdir. Bu sureci nasil tamamlayacagim hic bilmiyorum, on alti toplanmisti, telefondaki embriyolog onuna islem yaptik altisi dollenmis dedi, diger altisina niye islem yapmamislar bilmiyorum, kafamda deli sorular :)
canım ya her embriyolog, her doktor başka şey söylüyor emanetleri rabbime ilk iki saat diyeni de duydum ilk 15 dk diyeni de ilk bir hafta diyeni de..Embriyologun bana söylediğine göre transferin ertesi akşamı aslında bebegin tutunup tutunmadıgı belliymiş.İlk 2 gün kritik yani...
3. Gün emb idi.hiçç bişe hissetmiyorum tedavi olmamışım gibi.belirti falan yok.4.gün lekelenmem oldu ama idrar testlerim hep negatif çıktı olmadı gibi hayırlısısen canım doktor yarının tarihini verdiyse yarın yaptır, bende çok korktum hala korkuyorum, kan testi sonucu için eşim aradı hatta hastaneyi :/
hiç birşey hissediyormusun ? kaçıncı gün embriyosuydu senin ?
Nasıl belliymişEmbriyologun bana söylediğine göre transferin ertesi akşamı aslında bebegin tutunup tutunmadıgı belliymiş.İlk 2 gün kritik yani...
5.günÜne gelen embriyo tutunmaya hazırdır yerleşme aşamasına gelmiştir tabi rahim hormonlar daha bilemediğimiz bir çok şey tutunmayı etkiliyor.canım ya her embriyolog, her doktor başka şey söylüyor emanetleri rabbime ilk iki saat diyeni de duydum ilk 15 dk diyeni de ilk bir hafta diyeni de..
Rabbim yardımcın olsun inşallah sonu cok güzel olur dualarimiz seninle. ..
Amin sağolun arkadaşlar .2 tane bebegimi kondurup geldim inşallah annelerine sıkıca tutulurlar. 2 saat kaldım hastanede şimdi eve gidiyorum ilaçlara devam 1 iğne verdi yarın yapmam için 3 gün istirahat sonra kendimi yormadan günlük hayata devam. 31 i test günümamin canımmm. hayırlı olsun tranferin güzelce dinlen bakalım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?