- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.121
Hayirsli olsun ins tutunurlar ikisi de...ben de bugün 16.30 da transferim olacak cok heyecanliyim...Amin sağolun arkadaşlar .2 tane bebegimi kondurup geldim inşallah annelerine sıkıca tutulurlar. 2 saat kaldım hastanede şimdi eve gidiyorum ilaçlara devam 1 iğne verdi yarın yapmam için 3 gün istirahat sonra kendimi yormadan günlük hayata devam. 31 i test günüm
Senin içinde hayırlı olsun canım. .çok fazla du içme sonra sorun oluyor..Hayirsli olsun ins tutunurlar ikisi de...ben de bugün 16.30 da transferim olacak cok heyecanliyim...
ne azı canım ya tebrik ederim 334 diyorsun ? 3,34 mü yoksa ?Slm herkese benim 334 cikti değerim acilde ki doktor az dedi
Değerin gayet iyi canım darısı kese görmeye olsunSlm herkese benim 334 cikti değerim acilde ki doktor az dedi
maşallaahhh neye az dedi kuzum yaa ?Slm herkese benim 334 cikti değerim acilde ki doktor az dedi
Bilmiyorummaşallaahhh neye az dedi kuzum yaa ?
canım benim iki ebmriyo mu transfer edilmişti sana. bu değerle ikiz bile olabilir. git o doktora söyle insanların umutlarıyla oynamasın yoksa acil doktorluğundan öteye geçemezBilmiyorum
Çok güldüm yaa degilmi doğru diyorsunuzcanım benim iki ebmriyo mu transfer edilmişti sana. bu değerle ikiz bile olabilir. git o doktora söyle insanların umutlarıyla oynamasın yoksa acil doktorluğundan öteye geçemez
Bu degere mi az demis. O diplomayi nerden aldi acaba. Kagitta bile yazar su degerden sonrasi gebelik diye.5 li 10lu degerlerle saglikli ilerleyenler varSlm herkese benim 334 cikti değerim acilde ki doktor az dedi
Hayirli olsun arkadasim gözün aydin darisi basimiza insSlm herkese benim 334 cikti değerim acilde ki doktor az dedi
İnşallah ama ben daha tedirginim cumaya da test yapmadan rahatlamamHayirli olsun arkadasim gözün aydin darisi basimiza ins
Ikinci gun oluyor canim dun opu olduysann cunku opudan sonraki gun 1.gun sayiliyor diye biliyorummkizlar hayirli gunler olsun hepinize. benim dün opu olmustu sabah 10.30 civarinda. yarin ogleden sonra 4 gibi cagirdilar. erken degilmi daha. yani yarin 3. gun mü oluyor bu durumda. ilk denemem oldugu icin biraz bilgi yoksunluğu var kusura bakmayin kizlar inşallah ilk ve son olur da...
yarın transfer için mi çağırdılar ? yarın 2. gün oluyor biraz erken ama 2. günle de hamile kalan bi dünya insan var sen neden olmayasın. kaç yumurta toplanmıştı canım kaçı döllenmişti?kizlar hayirli gunler olsun hepinize. benim dün opu olmustu sabah 10.30 civarinda. yarin ogleden sonra 4 gibi cagirdilar. erken degilmi daha. yani yarin 3. gun mü oluyor bu durumda. ilk denemem oldugu icin biraz bilgi yoksunluğu var kusura bakmayin kizlar inşallah ilk ve son olur da...
canım bugün kontrol vardı nasıl durumlar başlıyor musun tedaviye?Slm kizlar maşşallah tedavilerde çok ilerleyenler var inş bu sayfada gebelik patlaması olur
Salı günü histeroskopimi oldum yapışıklık varmış yine ve o şekilde bana 3 tüp bebek yaptılarumutlarımla oynadılar psj imi bozdular ve defalarca söylemiştim bu durumu hakkımı helal etmiyorum o Dr lara
Çarşamba günü kontrolum var iğnelerin verilecek galiba inş güzel olacak hersey
yarın transfer için mi çağırdılar ? yarın 2. gün oluyor biraz erken ama 2. günle de hamile kalan bi dünya insan var sen neden olmayasın. kaç yumurta toplanmıştı canım kaçı döllenmişti?[/QUOOTE]
10 yumurta toplanmisti 7 tanesi döllenmişti canim. kafam karisti ya ugrasmak mi istemiyorlar anlamadim valla bu kada erkenolmasi tuhaf geldi
Ikinci gun oluyor canim dun opu olduysann cunku opudan sonraki gun 1.gun sayiliyor diye biliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?