2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hayirsli olsun ins tutunurlar ikisi de...ben de bugün 16.30 da transferim olacak cok heyecanliyim...

Slm herkese benim 334 cikti değerim acilde ki doktor az dedi
Bu degere mi az demis. O diplomayi nerden aldi acaba. Kagitta bile yazar su degerden sonrasi gebelik diye.5 li 10lu degerlerle saglikli ilerleyenler var
.inemli olan katlanarak artisin olmasi.

Bize anca hayirli olsu demek duser canim. Bebisib dogunca doktorada el opturmeye goturursun artik insallah

kizlar hayirli gunler olsun hepinize. benim dün opu olmustu sabah 10.30 civarinda. yarin ogleden sonra 4 gibi cagirdilar. erken degilmi daha. yani yarin 3. gun mü oluyor bu durumda. ilk denemem oldugu icin biraz bilgi yoksunluğu var kusura bakmayin kizlar inşallah ilk ve son olur da...

Ikinci gun oluyor canim dun opu olduysann cunku opudan sonraki gun 1.gun sayiliyor diye biliyorumm

yarın transfer için mi çağırdılar ? yarın 2. gün oluyor biraz erken ama 2. günle de hamile kalan bi dünya insan var sen neden olmayasın. kaç yumurta toplanmıştı canım kaçı döllenmişti?

canım bugün kontrol vardı nasıl durumlar başlıyor musun tedaviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…