- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.141
Gözün aydın doktorun me dedi hamilesin işte boşver acildeki salaaSlm herkese benim 334 cikti değerim acilde ki doktor az dedi
sorsaydın keşke neden böyle erken diye kaça bölündüler kaliteleri nasıl diye
sorsaydın keşke neden böyle erken diye kaça bölündüler kaliteleri nasıl diye
demek ki sistemleri o canım zaten yurtdışında hep 2. gün transferi yapıyorlarmış inşallah sağlıkla tutunur bebişin hadi bakalım:)canim biraz once arayip sordum. gelisimlerinde sikinti olmsdigi icin yarin veriyorlarmis. kalite hakkinda bugun bilgi veremiyorrlarmis daha, yarin bilgi vereceklermis
Öyle dedi bilmiyorum.Tutunduysa amuda bile kalksan düşüremezsin dedi )Nasıl belliymiş
Merhaba . Benim de bugün transferimin 9.günü. 3. Ve 4. Günlerde dediğin gibi akıntım oldu. Oldukça yoğundu. Dün pozitif çıktı kan değerim. Yarın tekrarlıcam umarım artar. Bence bu iyiye işaret hiç canını sıkma. Inşallah güzel haberlerini okuruz burdanArkadaslar bisey sorucam bugun benim transferimin 5. Gunu vee seffat bu yumurtlama zamanindaki gbi kaygan akintim oluyorr sizdede boyle bisey oldumuu
Hayırlı olsun canım nasibinde varsa tıbben çok avantajlı durumdasinKizlar transferim oldu iki embriyom 5 . Gune ulaşmış doktor kalitesi iyi iyi embriyo 5. Gune ulasandir dedi..ikisini de transfer etti çünkü tek dondurma oluyomus hayirlisi 31 agustos test gunum...
Canimm kacinci gun embriyosuydu seninnMerhaba . Benim de bugün transferimin 9.günü. 3. Ve 4. Günlerde dediğin gibi akıntım oldu. Oldukça yoğundu. Dün pozitif çıktı kan değerim. Yarın tekrarlıcam umarım artar. Bence bu iyiye işaret hiç canını sıkma. Inşallah güzel haberlerini okuruz burdan
Ins canimm insan herseyden korkuyor boyle olunca istee benim 3.gun embriyosu bendee 9. Gun test yaptrmak istiyorum ama cikarmi bilemiyorummMerhaba . Benim de bugün transferimin 9.günü. 3. Ve 4. Günlerde dediğin gibi akıntım oldu. Oldukça yoğundu. Dün pozitif çıktı kan değerim. Yarın tekrarlıcam umarım artar. Bence bu iyiye işaret hiç canını sıkma. Inşallah güzel haberlerini okuruz burdan
Ins cnm ikimiz de guzel haberleri aliriz...Hayırlı olsun canım nasibinde varsa tıbben çok avantajlı durumdasin
Hayirli olsun arkadaşım insallah annelerine sımsıkı tutunurlar adetin kaçıncı gününden sonra transferin oldu benim de inşallah yarın olacak bende yumurta akı gibi akıntı oluyor sende de olmusmuyduAmin sağolun arkadaşlar .2 tane bebegimi kondurup geldim inşallah annelerine sıkıca tutulurlar. 2 saat kaldım hastanede şimdi eve gidiyorum ilaçlara devam 1 iğne verdi yarın yapmam için 3 gün istirahat sonra kendimi yormadan günlük hayata devam. 31 i test günüm
Hayırlısı olsun.Tek dondurma oluyomuş ne demek ?Kizlar transferim oldu iki embriyom 5 . Gune ulaşmış doktor kalitesi iyi iyi embriyo 5. Gune ulasandir dedi..ikisini de transfer etti çünkü tek dondurma oluyomus hayirlisi 31 agustos test gunum...
Benimki 2 adet 5.gün embriyosu. Kesinlikle az da olsa çıkar. Benim 3. Senin 5.gün akıntın oldu. Hadi inşallah tutunuyorlar annesine. Hiç stres yapma herşey olacağına varıyor . Benim akıntılardan sonra diZlerimde sızı şeklinde ağrı oldu hala da arada sızlıyor. Bir de sağ kasığım arada sızlıyor hafif. Ben de çok heyecan yapmamaya çalışıyorum değerim 58 çıktı 8.gün. Bakalım yarın ne çıkacak ona göre sevinicem:) inşallah Rabbim bu yolda yürüyen Herkesin yüzünü güldürsün aminIns canimm insan herseyden korkuyor boyle olunca istee benim 3.gun embriyosu bendee 9. Gun test yaptrmak istiyorum ama cikarmi bilemiyorumm
merhaba bayanlar öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun.rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah.benimde bugün tedavim başladı.merak ettiğim şu yumurta toplanırken anestezi almalı mıyım sizce doktorlar çok gerek yok diyor ama benim arastırmalarıma göre almak lazımmış gibi.sizce ne yapmalıyım.gerçi daha o günlere gelemedim ama ilk olunca merak deneyimsizlik olunca insan ileriki adımı düşünüyor hep.teşekkür ederim hepinize.Allah kolaylıklar versin
merhaba bayanlar öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun.rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah.benimde bugün tedavim başladı.merak ettiğim şu yumurta toplanırken anestezi almalı mıyım sizce doktorlar çok gerek yok diyor ama benim arastırmalarıma göre almak lazımmış gibi.sizce ne yapmalıyım.gerçi daha o günlere gelemedim ama ilk olunca merak deneyimsizlik olunca insan ileriki adımı düşünüyor hep.teşekkür ederim hepinize.Allah kolaylıklar versin.
Amin canım inşallah. .Karın agrin var miIns cnm ikimiz de guzel haberleri aliriz...
Amin canım inşallah. .2 sinde adet oldum 4 ünde tedaviye başladım bugün transfer oldu. .opudan önce olmuştu bendedeHayirli olsun arkadaşım insallah annelerine sımsıkı tutunurlar adetin kaçıncı gününden sonra transferin oldu benim de inşallah yarın olacak bende yumurta akı gibi akıntı oluyor sende de olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?