2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Herkese merhaba, transferi gerçekleşmiş 5+3 haftalık hamile birisi olarak ;
size tavsiyem hiç kafanızın karışmasına izin vermeyin. Ben çok araştırdım, tedirgin oldum. Ama hepsi boşunaymış. Benim doktorum Transfer öncesi aşırı idrara sıkışıklık istemiyordu. Ultrasonla bakıp, ona göre transfere başladılar. Hatta ben yine beklerken çok sıkışmıştım. Tuvalete git birazını boşalt dediler. Sonra transfer gerçekleşti. Masadan kendim kalkıp yürüyerek giyinme odasına gittim. Arkasına hiç dinlenmeden arabamıza bindik. 1,5-2 saatlik yola gittik. Evimiz uzaktaydı ve doktorumuz hiç bir sakınca görmediğini söyledi. Araştırdım ben 1 gece hastanede yatanlar bile var, en azından 2 saat dinlenmeyecek miyim? dedim. Hayır gerek yok biz onu transfer ettiğimizde zaten tutunursa o an tutunur dedi. Normal hayatına devam et, yatmana, izin almana gerek yok dedi. Uzanmak, ağır kaldırmak ve kabız olmak yok tabiki de...

Arkadaslar bisey sorucam bugun benim transferimin 5. Gunu vee seffat bu yumurtlama zamanindaki gbi kaygan akintim oluyorr sizdede boyle bisey oldumuu

canim biraz once arayip sordum. gelisimlerinde sikinti olmsdigi icin yarin veriyorlarmis. kalite hakkinda bugun bilgi veremiyorrlarmis daha, yarin bilgi vereceklermis
demek ki sistemleri o canım zaten yurtdışında hep 2. gün transferi yapıyorlarmış inşallah sağlıkla tutunur bebişin hadi bakalım:)

Arkadaslar bisey sorucam bugun benim transferimin 5. Gunu vee seffat bu yumurtlama zamanindaki gbi kaygan akintim oluyorr sizdede boyle bisey oldumuu
Merhaba . Benim de bugün transferimin 9.günü. 3. Ve 4. Günlerde dediğin gibi akıntım oldu. Oldukça yoğundu. Dün pozitif çıktı kan değerim. Yarın tekrarlıcam umarım artar. Bence bu iyiye işaret hiç canını sıkma. Inşallah güzel haberlerini okuruz burdan

Kizlar transferim oldu iki embriyom 5 . Gune ulaşmış doktor kalitesi iyi iyi embriyo 5. Gune ulasandir dedi..ikisini de transfer etti çünkü tek dondurma oluyomus hayirlisi 31 agustos test gunum...

Canimm kacinci gun embriyosuydu seninn

Ins canimm insan herseyden korkuyor boyle olunca istee benim 3.gun embriyosu bendee 9. Gun test yaptrmak istiyorum ama cikarmi bilemiyorumm

Hayirli olsun arkadaşım insallah annelerine sımsıkı tutunurlar adetin kaçıncı gününden sonra transferin oldu benim de inşallah yarın olacak bende yumurta akı gibi akıntı oluyor sende de olmusmuydu

merhaba bayanlar öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun.rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah.benimde bugün tedavim başladı.merak ettiğim şu yumurta toplanırken anestezi almalı mıyım sizce doktorlar çok gerek yok diyor ama benim arastırmalarıma göre almak lazımmış gibi.sizce ne yapmalıyım.gerçi daha o günlere gelemedim ama ilk olunca merak deneyimsizlik olunca insan ileriki adımı düşünüyor hep.teşekkür ederim hepinize.Allah kolaylıklar versin.

Ins canimm insan herseyden korkuyor boyle olunca istee benim 3.gun embriyosu bendee 9. Gun test yaptrmak istiyorum ama cikarmi bilemiyorumm
Benimki 2 adet 5.gün embriyosu. Kesinlikle az da olsa çıkar. Benim 3. Senin 5.gün akıntın oldu. Hadi inşallah tutunuyorlar annesine. Hiç stres yapma herşey olacağına varıyor . Benim akıntılardan sonra diZlerimde sızı şeklinde ağrı oldu hala da arada sızlıyor. Bir de sağ kasığım arada sızlıyor hafif. Ben de çok heyecan yapmamaya çalışıyorum değerim 58 çıktı 8.gün. Bakalım yarın ne çıkacak ona göre sevinicem:) inşallah Rabbim bu yolda yürüyen Herkesin yüzünü güldürsün amin

Hayırlı olsun tedaviniz.Anesteziye gerek yok diyen dr sizden duydum ilk kez, genelde hastalar doktora teklif ediyorlarmış Almasam olmaz mı diye. Benim anesteziyle oldu belki tersi olan arkadaşlar vardır.

Hayirli olsun arkadaşım insallah annelerine sımsıkı tutunurlar adetin kaçıncı gününden sonra transferin oldu benim de inşallah yarın olacak bende yumurta akı gibi akıntı oluyor sende de olmusmuydu
Amin canım inşallah. .2 sinde adet oldum 4 ünde tedaviye başladım bugün transfer oldu. .opudan önce olmuştu bendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…