2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar gunaydin igne agrilariyla basim dertte ne yaptiysam gecmiyorlar oturamiyorum kalkamiyorum yatamiyorum feci kalcadan topuca kadar vuruyor agrisi yurumede bile zorluk cekiyorum yardim edin ne yapmam grek buz ve kolonya denedim gecmedi nolur birsey soyleyin siz neler yapiyorsunuz

ÜZülme canım bu istek yüreğine düştükten sonra ne kadar bu son bitti desen de yapamıyorsun bak hasta olduktan sonr tekrar isteyeceksin
Ben de kan verdim ama sonucu biliyorum bakalım nasıl başedicem
böyle umutsuz olma lütfen ne zaman çıkacak sonucun? hayırlı haberlerle dönersin inşallah

gunaydin herkese

negatif sonuc alan arkadaslar pes etmeyin.rabbim ins gonlunuze ferahlik verecektir.

ben adet beklemeye devam ediyorum.estrofem iciyorum.hafif belirtiler basladi.sanirim 3 4 gune gelir kirmizilar.50.gun bugun saka gibi

Canim se ne ignesi kullaniosun ki benim hic ignem yokmm

Arkadaşlar benimde iğneyle çok acım var popom mosmor oldu şikayet etmek gibi olmasın da birde adet olcak gibi karnım ağrıyo arada çok moralim bozuk transferimin 3.günü bugün

Laparoskopi mi olmuştun yani karından delik aÇılarak kapalı olan tüp yine laporoskopi ilr açılabilir diye duymuştum
Evet dış gebelik geçirince iç kanama oldu laparoskopi yapıldı . Diğer tüpüm hem kapalı çıktı hemde hafif hidrosalpenks vardı. Dr ların açılır dediğine bakmayın. Ben inanmıyorum milyonda 1 şans. Tüp bir kez işlevini yitirdi mi bir daha eski Görevini yapamıyor. Benim dr um bir daha Bıçak altına yatma ben yapmam ameliyatını çünkü bu imkansız dedi. Hatta hidrosalpenks var diye alalım dedim hayır dedi tutmaz diye birşey yok çünkü yoğun değil dedi. Once tüp bebek deneyelim tutmazsa belki diğerini de almayı değil bağlamayı düşünürüz dedi kendisi Prof cerrahpaşa da , ben international Yeşilköy'e. Gidiyorum çok güveniyorum dr Uma .

Arkadaşlar benimde iğneyle çok acım var popom mosmor oldu şikayet etmek gibi olmasın da birde adet olcak gibi karnım ağrıyo arada çok moralim bozuk transferimin 3.günü bugün
Ben ilk denememde sağlık Ocağında iğne yaptırıyordum bu denememde hastanede yaptırıyorum hiç ağrım yok hafif iğneden 1 saat sonra sızlıyor okadar. Sordum bura niye böyle az Acılı diye ilacı şırıngayla çekiyorlar ya işte onu değiştirmeden iğne kalçanıza değince mahvediyor. Benimkini şırıngayla çekip ucunu değiştirip öyle iğne yapıyorlar bir de öyle deneseniz ben 15 gündür vuruluyorum hiçbir ağrım yok

gunaydin herkese

negatif sonuc alan arkadaslar pes etmeyin.rabbim ins gonlunuze ferahlik verecektir.

ben adet beklemeye devam ediyorum.estrofem iciyorum.hafif belirtiler basladi.sanirim 3 4 gune gelir kirmizilar.50.gun bugun saka gibi
canım ben de ikinci tedavimden sonra 52. günde ilaçlarla ancak olabilmiştim bu arada günde 2 kupa da adaçayı içmştim etkisi olduğunu düşünüyorum

Yani diğer tüp önceden kapalıymış zaten öyle mi??benim de sol tüp alındı hidroselpenks vardı bu rahime Sıvı akışı yapıp tutunmayı engelliyormuş.Allah herkesin yolunu açıl etsin çok zor bunlarla uğraşmak

Kiwicik benide listeye ekler misin 3 Ağustos ta tedavim başladı.Adana Acıbadem Hastanesi Tüp Bebek merkezi 28 ağustosta test bekliyorum.
kiwiciği bulursan eklesin bi heyecan gırgır başladılar ramazanda kaynattılar burayı sonra birer birer kayboldular. bu aralar tedavide ama hiç uğramaz oldu inşallah hayırlı işlerle meşguldür. bu arada adet ağrıların hamile olsan bile geçmiyor ilaçların etkisi canım merak etme

Merhaba canım bende acıbadem hastanesinin acilinde yaptırıyorum iğnelerimi hemşire çok yağlı bir ilaç olduğundan sğrı morarma olur dedi ama dun farklı bir hemşire vurdu iğneyi ne ağrı ne acım var vurmadan vurmaya fark var heralde canım teşekkür ederim canım bilgin için

kötü olmuş liste yapmayı bilsem yeni konu açarım

Biz bebek isteyince ilk 5 ay olmayınca ben çok stres yaptım hsg çektirdim 2 tüpüm de açıktı yapışıklık vs hiçbir sorun yoktu . Sonra Bikaç aya hamile kaldım fakat dış gebelik oldu. Ameliyatla alındı biri, tekrar denedik doğal yollarla baktık olmuyor yine hsg. Ameliyat sonrası baktık ki diğeri kapanmış. Kısmet böyleymiş Demekki. Evet hidrosalpenks engelliyor ama yoğunsa. Hafif olanlar da engellemiyor tüp bebek denemeden önce birkaç dr görüşü aldım kesinlikle ameliyat öncesi tüp bebek deneyin dediler iyi ki dinlemişim diyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…