- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.161
Canim ben çıktıktan sonra bile agrim oldu 2 gün lekelenmem oldu bence anestezi almalısınız bende aldimmerhaba bayanlar öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun.rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah.benimde bugün tedavim başladı.merak ettiğim şu yumurta toplanırken anestezi almalı mıyım sizce doktorlar çok gerek yok diyor ama benim arastırmalarıma göre almak lazımmış gibi.sizce ne yapmalıyım.gerçi daha o günlere gelemedim ama ilk olunca merak deneyimsizlik olunca insan ileriki adımı düşünüyor hep.teşekkür ederim hepinize.Allah kolaylıklar versin.
Ben haziran da Opu oldum değerler yüksekti diye donduruldu yarın transfer iki gündür akıntı yoğunlaştı bilmiyorum inşallah yarın sorun olmazAmin canım inşallah. .2 sinde adet oldum 4 ünde tedaviye başladım bugün transfer oldu. .opudan önce olmuştu bendede
Olmuyomus yazacaktim..Hayırlısı olsun.Tek dondurma oluyomuş ne demek ?
Ayyy canimm icten dileklerin icin tsk ederimmm ins tutunurlar 3 tane embriyo koyuldu bana sansi arttirmak icin dedi dr ama akinti olunca adet olcam gbi geldi iste.ins seninde degerin kat kat kat artar ki artar muhakkakk senin ilk denemenmiydi bide sorununuz neydi acabaBenimki 2 adet 5.gün embriyosu. Kesinlikle az da olsa çıkar. Benim 3. Senin 5.gün akıntın oldu. Hadi inşallah tutunuyorlar annesine. Hiç stres yapma herşey olacağına varıyor . Benim akıntılardan sonra diZlerimde sızı şeklinde ağrı oldu hala da arada sızlıyor. Bir de sağ kasığım arada sızlıyor hafif. Ben de çok heyecan yapmamaya çalışıyorum değerim 58 çıktı 8.gün. Bakalım yarın ne çıkacak ona göre sevinicem:) inşallah Rabbim bu yolda yürüyen Herkesin yüzünü güldürsün amin
Cok az oldu canimAmin canım inşallah. .Karın agrin var mi
Olmuyomus yazacaktim..
İnşallah artar canım çok teşekkür ederim. Benim ikinci denemem. 2 tüpüm de açıktı maalesef buna rağmen dış gebelik yaşadımAyyy canimm icten dileklerin icin tsk ederimmm ins tutunurlar 3 tane embriyo koyuldu bana sansi arttirmak icin dedi dr ama akinti olunca adet olcam gbi geldi iste.ins seninde degerin kat kat kat artar ki artar muhakkakk senin ilk denemenmiydi bide sorununuz neydi acaba
Bir tüpümü ameliyatla kaybettim diğeri de ameliyat sonrası kapandı. Eşimde hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Tüp bebek yolculuğumuz böylelikle başladı.Ayyy canimm icten dileklerin icin tsk ederimmm ins tutunurlar 3 tane embriyo koyuldu bana sansi arttirmak icin dedi dr ama akinti olunca adet olcam gbi geldi iste.ins seninde degerin kat kat kat artar ki artar muhakkakk senin ilk denemenmiydi bide sorununuz neydi acaba
Ben haziran da Opu oldum değerler yüksekti diye donduruldu yarın transfer iki gündür akıntı yoğunlaştı bilmiyorum inşallah yarın sorun olmaz
Cnm benim doktorum dondurmuyorum dedi...iki taneyi transfer etti.tek embriyoyu kastediyorsan donduruluyo ona şaşırdım da
açık olan tüp nasıl kapandı rahim filmi çektirdin miBir tüpümü ameliyatla kaybettim diğeri de ameliyat sonrası kapandı. Eşimde hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Tüp bebek yolculuğumuz böylelikle başladı.
Dr a ameliyat öncesi sormuştum sanki içime Doğmuştu. Diğer tüpüm zarar görür mü dedim ameliyatta, bi ihtimal Demişti. 6 ay normal yollarla denedik olmayınca hsg çektirdik ve onun da kapalı olduğu anlaşıldı. Artık tüp işlevini yitirdiÜ
açık olan tüp nasıl kapandı rahim filmi çektirdin mi
maşallah canım sanki başlarda vardın ama sonra kayboldun yanlış mı hatırlıyorum. Hayırla kucağına al inşallahHerkese merhaba, transferi gerçekleşmiş 5+3 haftalık hamile birisi olarak ;
size tavsiyem hiç kafanızın karışmasına izin vermeyin. Ben çok araştırdım, tedirgin oldum. Ama hepsi boşunaymış. Benim doktorum Transfer öncesi aşırı idrara sıkışıklık istemiyordu. Ultrasonla bakıp, ona göre transfere başladılar. Hatta ben yine beklerken çok sıkışmıştım. Tuvalete git birazını boşalt dediler. Sonra transfer gerçekleşti. Masadan kendim kalkıp yürüyerek giyinme odasına gittim. Arkasına hiç dinlenmeden arabamıza bindik. 1,5-2 saatlik yola gittik. Evimiz uzaktaydı ve doktorumuz hiç bir sakınca görmediğini söyledi. Araştırdım ben 1 gece hastanede yatanlar bile var, en azından 2 saat dinlenmeyecek miyim? dedim. Hayır gerek yok biz onu transfer ettiğimizde zaten tutunursa o an tutunur dedi. Normal hayatına devam et, yatmana, izin almana gerek yok dedi. Uzanmak, ağır kaldırmak ve kabız olmak yok tabiki de...
Hayırlı olsun transferin inşallah sımsıkı tıtunurlar annelerineKizlar transferim oldu iki embriyom 5 . Gune ulaşmış doktor kalitesi iyi iyi embriyo 5. Gune ulasandir dedi..ikisini de transfer etti çünkü tek dondurma oluyomus hayirlisi 31 agustos test gunum...
Canım hayırlı olsun tedavin ben opu işleminin anestezisiz yapıldığını hiç duymadım şahsen 3 kere de yaşadımmerhaba bayanlar öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun.rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah.benimde bugün tedavim başladı.merak ettiğim şu yumurta toplanırken anestezi almalı mıyım sizce doktorlar çok gerek yok diyor ama benim arastırmalarıma göre almak lazımmış gibi.sizce ne yapmalıyım.gerçi daha o günlere gelemedim ama ilk olunca merak deneyimsizlik olunca insan ileriki adımı düşünüyor hep.teşekkür ederim hepinize.Allah kolaylıklar versin.
Üzülme canım niye yokum diyosun kacinci denemendiBenim değer düşmüş kızlar dün 6 olan değer bugün 2 negatifben artık yokum inşallah herkes bir gün bebeğini kucağına alır. .
Laparoskopi mi olmuştun yani karından delik aÇılarak kapalı olan tüp yine laporoskopi ilr açılabilir diye duymuştumDr a ameliyat öncesi sormuştum sanki içime Doğmuştu. Diğer tüpüm zarar görür mü dedim ameliyatta, bi ihtimal Demişti. 6 ay normal yollarla denedik olmayınca hsg çektirdik ve onun da kapalı olduğu anlaşıldı. Artık tüp işlevini yitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?