2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim ben çıktıktan sonra bile agrim oldu 2 gün lekelenmem oldu bence anestezi almalısınız bende aldim

Amin canım inşallah. .2 sinde adet oldum 4 ünde tedaviye başladım bugün transfer oldu. .opudan önce olmuştu bendede
Ben haziran da Opu oldum değerler yüksekti diye donduruldu yarın transfer iki gündür akıntı yoğunlaştı bilmiyorum inşallah yarın sorun olmaz

Ayyy canimm icten dileklerin icin tsk ederimmm ins tutunurlar 3 tane embriyo koyuldu bana sansi arttirmak icin dedi dr ama akinti olunca adet olcam gbi geldi iste.ins seninde degerin kat kat kat artar ki artar muhakkakk senin ilk denemenmiydi bide sorununuz neydi acaba

Ya kızlar benimde 3. Gün karnımda hep bi gerginlik hissediyorum yüzüstü yattıgımda baskı var belimde ağrıyor.Bir de bu ilaçlardan mi havadan mı bilemedim çok halsizim (

İnşallah artar canım çok teşekkür ederim. Benim ikinci denemem. 2 tüpüm de açıktı maalesef buna rağmen dış gebelik yaşadım

Bir tüpümü ameliyatla kaybettim diğeri de ameliyat sonrası kapandı. Eşimde hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Tüp bebek yolculuğumuz böylelikle başladı.

Ben haziran da Opu oldum değerler yüksekti diye donduruldu yarın transfer iki gündür akıntı yoğunlaştı bilmiyorum inşallah yarın sorun olmaz

Kalbini ferah tut canım bol bol dua et drlar vesile takdir allahın çünkü. .biz elimizden geleni yaptık tevekkül ettik yavrularimizda bize gelir inşallah

Benim değer düşmüş kızlar dün 6 olan değer bugün 2 negatif ben artık yokum inşallah herkes bir gün bebeğini kucağına alır. .

Ü

açık olan tüp nasıl kapandı rahim filmi çektirdin mi
Dr a ameliyat öncesi sormuştum sanki içime Doğmuştu. Diğer tüpüm zarar görür mü dedim ameliyatta, bi ihtimal Demişti. 6 ay normal yollarla denedik olmayınca hsg çektirdik ve onun da kapalı olduğu anlaşıldı. Artık tüp işlevini yitirdi

maşallah canım sanki başlarda vardın ama sonra kayboldun yanlış mı hatırlıyorum. Hayırla kucağına al inşallah

Canım hayırlı olsun tedavin ben opu işleminin anestezisiz yapıldığını hiç duymadım şahsen 3 kere de yaşadım

Laparoskopi mi olmuştun yani karından delik aÇılarak kapalı olan tüp yine laporoskopi ilr açılabilir diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…